Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wypatrzyłam jeszcze na tarasie mebelki ratanowe - też takie planuję.

hejka

Aniu drewnieńko wygląda bosko, kurcze jak patrzę na twój ogródek i na swoje wielkie pole to i śmiać i płakać mi się chce :lol2:

Ani się obejrzysz jak u Ciebie będzie wszystko zagospodarowane. To bardzo fajny etap - tworzenie ogrodu.

Żebyś widziała jak u nas wyglądało po kupieniu działki :jawdrop: jeden dziki chaszcz.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

proszę

http://t1.uccdn.com/pt/images/1/5/2/img_como_fazer_vinho_quente_18251_300.jpg

Częstuję się :)

Pusia ja wiem wiem tylko ja już tworzę ogród piąty rok i nadaaaaaaal dupa :lol2:

hahaha no tak, niby ogród żyje, zmienia się i cały czas się tworzy, ale człowiek chce już i teraz wszystko mieć, skąd ja to znam.

chyba się nie rozumiemy, ja mam jeszcze pole po budowie, nic się nie zmienia, co najwyżej chwasty coraz gęściejsze :lol2:

Ależ rozumiem, jak najbardziej.

U mnie trochę odwrotnie, ale bardzo podobnie. Bo ogród już był, teraz cześć pod budowę jest rozwalona i porasta chwastem po horyzont.

Hejka!!!!

Tyle kawy z rana :) , dobrze ,że i herbatka się pojawiła :)

Ja mój ogródek już zmieniam :) częśc teraz część na wiosnę :)

Magda gdzie kupiłaś kanapę ? Tak się wkurzyłam ,że sprzedaję rogówkę z telewizyjnego pokoju i muszę coś nowego znaleźć :).Mam dosyć czyszczenia tego dziadostwa :mad:

Edytowane przez mirkamis

Sypialnią mnie nie denerwować , przyjechali zamontowali i hasło ,że gałek nie mają bo nie dojechały .Dwie wnęki z szafy bez drzwi i skos czeka na zakończenie zabudowy :mad: a gość hasło ,że mamy zapłacić .

Salon czeka na wenę , jest pomalowany na szaro , stoi kanapa i na tym koniec :D poszłam w ogród i lenistwo :D.Musze tam jakąś komodę zamówić i donice.

Ktoś kiedyś zastanawiał się na obrzeżem ,żeby oddzielić tuje od trawnika .Ostatnio kupiłam coś podobnego do eko bordu ale dużo tańszego :).Podaje linka może komuś się przyda :)

http://allegro.pl/obrzeze-trawnikowe-palisada-obrzeza-ogrodowe-50mb-i5466582334.html

Ja właśnie nie chcę już jasnej ale obicie zawsze można zmienić , mam jasne krzesła i daje je do obicia bo tego czyścić już też mam dosyć .Wystarczy ,że ktoś w jeansach nie takich jak trzeba siada i zaraz wszystko w tych rowkach .