Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przy okazji witam nowa koleżankę.Hello Pusia! :bye:

Cała przyjemność po mojej stronie :yes:

Ja właśnie nie chcę już jasnej

A ja się waham (hihihi jak ten góral z kawału), bo w oczekiwaniu na nasz narożnik dostaliśmy do przetestowania narożnik w kremowej skórze.

Testujemy go pod kątem kotów w domu i coraz bardziej się przekonuję. Bo owszem potrafią go upaćkać, ale czyszczenie to pikuś.

Pusia ja ze względu na koty teraz juz tylko z pluszu wszystko zamawiam.Mialam i ze skory i z materiału wszystko poniszczyly zarazy jedne :p

No patrz, to całkiem odwrotnie niż u mnie.

Pazurków u mnie na meblach nie używają, ale paw się czasem przypałęta i zmycie tego z pluszu to jest robota, a ze skóry bezproblemowo.

Pusia, mebelki ratanowe polecam. Łatwe do utrzymania w czystości, nie ma problemu w czasie deszczu czy mrozu - stoją cały rok na tarasie, tylko poduchy zabieram do domu na czas zimy, wiadomo.

Dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie komplementy :D Ten ogródek powstawał kilka lat, wiele razy się zmieniał, nie raz wszystko wykopywałam i wsadzałam od nowa w innej konfiguracji - chyba sama musiałam w końcu dojść do tego, o co mi chodzi.

Renia, znalazłam zdjęcie jak było wcześniej (lipiec tego roku). Niby wielkich zmian nie ma, ale według mnie jakoś tak chaotycznie było bez tego obrzeża. Teraz na tip top, czyli tak jak lubię :D

http://i1.fmix.pl/fmi2170/e2a8dc370028a16b560b9e50/zdjecie.jpg

i ten sam widok teraz

http://i1.fmix.pl/fmi1224/ac36a672001bc68a560b7fef/zdjecie.jpg