PusiaKssawery 30.09.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 a jak normalnie robi się ławy, potem fundament potem płyta a ty tylko płyta i styro to można powiedzieć ze jest taniej? na materiałach? Jest taniej, ale przede wszystkim szybciej - a nam o to chodziło. Pół roku byliśmy bezdomni Co do niszczenia przez koty - to u nas niszczą, ale drapaki, ciągle wymieniamy na nowe. No i oczywiście obcinamy pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 O matko, fajna Już wiem, dlaczego nigdy nie chciałam mieć kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A ja się waham (hihihi jak ten góral z kawału), bo w oczekiwaniu na nasz narożnik dostaliśmy do przetestowania narożnik w kremowej skórze. Testujemy go pod kątem kotów w domu i coraz bardziej się przekonuję. Bo owszem potrafią go upaćkać, ale czyszczenie to pikuś. u nas to samo skóra ze wzgl na latwe czysczenie miałam tkanine i wieczne plamy - pokrowce do prania... pożyczanie odkurzacza do prania... nigdy więcej. Fajna tez mam kota - ale ma rygor nie drapie nic poza drapakiem jak jadę do pracy kot na dwor albo z kuweta do piwnicy/garażu jak coś nie tak zrobi to karcony i nie robi drugi raz tego samego mam małego 4 miesieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.09.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja wiem jedno jak moje powyzdychaja i koty i pies to nie chce żadnego!!! W końcu moze będe miała czysto w domu bez szczania srania rzyganie i kłaków wszędzie fruwających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Pusia, mebelki ratanowe polecam. Łatwe do utrzymania w czystości, nie ma problemu w czasie deszczu czy mrozu - stoją cały rok na tarasie, tylko poduchy zabieram do domu na czas zimy, wiadomo. I mnie się jeszcze dodatkowo podobają, są ładne. i ten sam widok teraz http://i1.fmix.pl/fmi1224/ac36a672001bc68a560b7fef/zdjecie.jpg Tak jak pisałam wcześniej - po zmianach jest tak PORZĄDNIE, takie dopicowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2015 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ech no pewnie ze lepiej, tak jak lubimy gdzie te drzwi prowadza, to twój garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.09.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ciekawska :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 gdzie te drzwi prowadza, to twój garaż Nie, sala tortur Pewnie, że garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja wiem jedno jak moje powyzdychaja i koty i pies to nie chce żadnego!!! W końcu moze będe miała czysto w domu bez szczania srania rzyganie i kłaków wszędzie fruwających. :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nie, sala tortur Pewnie, że garaż bo wiesz jak foto z sypialni a masz blizniaka to myślę, jaki to układ ze ogródek w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 To nie bliźniak, tylko szeregówka. Za ogródkiem mamy garaże. Super układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 miałam na myśli szeregowca a pisze bliżniak no układ nie codzienny, taki inny, rozumiem ze za twoim gazem jest sąsiada garaż, potem jego ogródek i dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 no układ nie codzienny, taki inny, rozumiem ze za twoim gazem jest sąsiada garaż, potem jego ogródek i dom No właśnie nie. We wszystkich innych szeregach na naszym osiedlu ludzie mają garaże tam, gdzie my mamy pokój/gabinet. Z tyłu mają ogródek i za ogródkiem od razu ogródek sąsiada więc dupa blada, bo wszyscy wszystkich widzą i słyszą dookoła. Wszystkie ogródki się łączą, normalnie jak na ogródkach działkowych. W naszym szeregu zamiast garażu mamy właśnie dodatkowy pokój, a garaż nam przenieśli na tył domu. Jest więc ogródek, garaż, a za garażem już normalnie "miasto", u nas akurat jest to parking i supermarket więc rano przez garaż po bułeczki biegam i wózkiem z zakupami pod sam dom podjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.09.2015 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 o to zajebiscie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 o to zajebiscie masz Z ust mi to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 o to zajebiscie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.09.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Qrwa im wiecej do zrobiona mam w domu tym mniej chęci na cokolwiek :PKawę spijam a robota leży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A ja małżonka namówiłam i zaraz do szkółki jedziemy więc może i rabata sprzed domu zacznie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 30.09.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja wiem jedno jak moje powyzdychaja i koty i pies to nie chce żadnego!!! W końcu moze będe miała czysto w domu bez szczania srania rzyganie i kłaków wszędzie fruwających. Hejka Fajna mam tak samo miała baba spokój i porządek to psa się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 30.09.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A ja małżonka namówiłam i zaraz do szkółki jedziemy więc może i rabata sprzed domu zacznie wyglądać Ja czekam tylko na przelew i też do szkółki pojadę Tylko u mnie 14 arów :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts