Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a jak normalnie robi się ławy, potem fundament potem płyta a ty tylko płyta i styro to można powiedzieć ze jest taniej? na materiałach?

Jest taniej, ale przede wszystkim szybciej - a nam o to chodziło. Pół roku byliśmy bezdomni :D

Co do niszczenia przez koty - to u nas niszczą, ale drapaki, ciągle wymieniamy na nowe. No i oczywiście obcinamy pazurki.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja się waham (hihihi jak ten góral z kawału), bo w oczekiwaniu na nasz narożnik dostaliśmy do przetestowania narożnik w kremowej skórze.

Testujemy go pod kątem kotów w domu i coraz bardziej się przekonuję. Bo owszem potrafią go upaćkać, ale czyszczenie to pikuś.

u nas to samo skóra ze wzgl na latwe czysczenie

miałam tkanine i wieczne plamy - pokrowce do prania... pożyczanie odkurzacza do prania... nigdy więcej.

Fajna tez mam kota - ale ma rygor :)

nie drapie nic poza drapakiem

jak jadę do pracy kot na dwor albo z kuweta do piwnicy/garażu

jak coś nie tak zrobi to karcony i nie robi drugi raz tego samego ;)

mam małego 4 miesieczny

Pusia, mebelki ratanowe polecam. Łatwe do utrzymania w czystości, nie ma problemu w czasie deszczu czy mrozu - stoją cały rok na tarasie, tylko poduchy zabieram do domu na czas zimy, wiadomo.

I mnie się jeszcze dodatkowo podobają, są ładne.

Tak jak pisałam wcześniej - po zmianach jest tak PORZĄDNIE, takie dopicowane :yes:

no układ nie codzienny, taki inny, rozumiem ze za twoim gazem jest sąsiada garaż, potem jego ogródek i dom

No właśnie nie. We wszystkich innych szeregach na naszym osiedlu ludzie mają garaże tam, gdzie my mamy pokój/gabinet. Z tyłu mają ogródek i za ogródkiem od razu ogródek sąsiada więc dupa blada, bo wszyscy wszystkich widzą i słyszą dookoła. Wszystkie ogródki się łączą, normalnie jak na ogródkach działkowych.

W naszym szeregu zamiast garażu mamy właśnie dodatkowy pokój, a garaż nam przenieśli na tył domu. Jest więc ogródek, garaż, a za garażem już normalnie "miasto", u nas akurat jest to parking i supermarket więc rano przez garaż po bułeczki biegam i wózkiem z zakupami pod sam dom podjeżdżam :D