mirkamis 15.10.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ja mam pojedyncze mąż też lekko zaczyna - chyba mocniej ja go wykańczam . Chociaż po ostatnich problemach z młodą to i u mnie może być wysyp:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.10.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jesssuuuu.....Londos ty sama włosy rozjaśniasz?????:eek:Z czarnych na ciemny blond????!:eek:No to odważna jestes..,, Ja swoje mam brązowe a po ombre zniszczone jak cholera a z czarnych to ty będziesz miała siano na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.10.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Laski, z innej beczki pytanie... Zimowałyście kiedyś fuksję? Ale nie w piwnicy, czy garażu, tylko tak normalnie w domu? Nie mam swojej gdzie przetrzymać, bo nie mam żadnego chłodnego i ciemnego miejsca więc dzisiaj centralnie wstawiłam ją do salonu. Wygląda pięknie, ale czy da radę i nie padnie za dwa dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ja też mam już kilka siwych..wrrr.. dlategonteż już nie chcę czarnychFajna nie coś Ty jak narazie włosy lśniące ..ja dużo olejuję przed rozjaśnianiem też śpię z olejem...max nawilżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 A Magda jeszcze jedno rozjaśniacz na suche czy mokre włosy?? Ja dałam na suche naolejowane..hym może lepiej zmyć ten olej hymm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.10.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Londos ja tez często olejuje włosy i tez na noc a mimo to bardzo mam zniszczone koncówki :(A swoj naturalny jaki masz kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.10.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 (edytowane) nie na olej bo nie zadziałaja na suche daje albo przeczesane mokrym grzebieniem, żeby za sypkie nie były Fajna a dlugo masz ombre?bo u mnie od początku tego roku w sumie ombre potem sombre i końce super - tylko jednak po kilku razach nie są te włosy takie "czyste" w sensie koloru - tylko jednak ciut się zlewają do beżu/jasnego brązu.Ostatnio nawet fryzjerka mówiła jak zmywała farby ze szybko musi umyć, żeby ciemniejsze z góry nie sciemniły jasnych końców. Edytowane 15 Października 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.10.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Women nie pomogę bo się nie znam ale w necie znalazłam info na ten temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=19&t=2954&view=next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ahaha no to wszystko jasne ..głupia krowa ze mnie dałam na olej ..dlatego mało tuszyło farbę Fajna ja mam b.ciemny blond naturalny według fryzjerów..dla mnie to jasny brąz...mam zero zniszczonych włosów jedyny problem że leciały mi okropnie ostatnio..ale jak wyczytałam to mogło być spowodowane odstawieniem anty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.10.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 na czyste trzeba noojak na świeżo umyte to może ciut piec skóra - ale mało - do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.10.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Magda ja mam od czerwca ombre.No nie wiem ale ja mam koncówki jakieś 20 cm to w fatalnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.10.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 a dajesz coś bez spłukiwania na końce? u mnie zero rozdwojonych - nie daje oleju ostatnio bo zapominam prostownicy nie używam ale odzywka do spukiwania a przed suszeniem taka w spray chociaż czasem nie wiem czy włosy nie geny przypadkiem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Oki dzisiaj zrobie na umyte wysuszone:pzobaczymy co to będzie haha zawsze mogę wrócić do fryzury ala kożuchowska hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.10.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 nooo hahhahahhah będzie dobrze może spr z szamponem nalożyć mieszankę ala kąpiel i masować ( masowanie ważne podobno co jakiś czas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.10.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Geny na pewno.Moja matka ma fatalnie słabe włosy to ja moze po niej.:sick:Kiedys miałam baaaardzo gęste i długie aż po pas teraz stres i posypały mi sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Masowanie najważniejsze rzecz święta hah masujw się regularne hah Ja wcieram jantar.kozieradkę.olej z kokosa mam i arganiwy na końce..jest lepiej bo włosy nie lecą i pojawiają się nowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ja mam rozjaśnione, prostuję prawie codziennie i nie mam suchych , ogólnie to je olewam .Odżywki od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 (edytowane) Masowanie najważniejsze rzecz święta hah masuje się codziennie hah Ja wcieram jantar.kozieradkę.olej z kokosa mam i arganowy na końce..jest lepiej bo włosy nie lecą i pojawiają się nowe:yes: Edytowane 15 Października 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.10.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 taaa masowanie powoduje porost :lol2::lol2: a kozieradkę jak olej czy zioła czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.10.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ja też zawsze olewałam włosy i z końcami nie miałam problemu..a że leciały ostatnimi czasami to się zabrałam za nie..zobaczymy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts