Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lolek jestes?, bo chyba sie zdecydowała na torebkę, wkleje ktrórą chce, jak nie bedzie to żadnej nie chce

tę w granacie i skórze saffaino

OK Renia jak będzie, to wezmę.....

A z innej beczki.... jade po pracy jakiś perfum meski se kupić macie coś fajnego męskiego na oku ostatnio? (świeże nie ciężke zapachy, ostatnie moje to shiseido zen white heat, givenchy gentelmen only, CK tuth, Paco Rabanne one milion).....

Women nie pomogę bo się nie znam ale w necie znalazłam info na ten temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=19&t=2954&view=next

Mirka dzięki ale to Anna szukała tych informacji nie ja bo ja w ogrodzie mam tylko wysuszoną trawę i tuje :lol2:

Lolek mój teraz używa armani aqua

Lolek, no niestety cena zwala z nóg, ale warto. Ja zamawiałam mu w jakiejś internetowej perfumerii, wyszło trochę taniej ale niewiele. Zapach obłędny.

Ja kupuje niedaleko w Kaliszu a sprzedają tez przez internet perfumeria.pl na prawdę maja dużo taniej niż w sephora czy douglas nie wspominając o bezclowce. W zeszłym roku kupiłem givenchy gentelmen only 100 ml za 170 a w bezclowce 310 to ja sie zapytam kto tu z kogo robi głupka.....

Ale jeszcze raz dzięki za ten zapach. Obwachalem dziś chyba z 10 rożnych i były 3 w ostateczności chanel, herera i Versace i jednak chanel wygrał. Testowałem ok 17 a teraz nadal jak sie ruszę to nadal pachnie. Bardzo trwały i pięknie sie uwalnia zapachowo.....

Edytowane przez lolek7825