london23 16.10.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Hejka Madzia na 9% babka doradziła mi abym nie kombinowała z niwym rozjasniaczem tylko robiła cały czas jednym więc wziełam joanne zaraz cykne foto to Ci wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.10.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Heloł Uwielbiam to rozczarowanie ,jak otwieram rano zmywarkę żeby ją opróżnić a tam sie okazuje ,że jej nie włączyłam U mnie nie pada .Zastanawiam się czy na pół godzinki do lasu nie wyskoczyć i jakiś grzybów nie poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dramat co... włosy z tyłu przeniesione na twarz inaczej nie zrobiłam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 widać, że ruszyło to dziś bardziej skup się na od połowy w dół - w sensie masować tak wiesz jakby ściągając ruchami na dół i powinno być dziś do rudego U mnie taka czerwień była po 1 rozjąsnianiu - ale ja mialam ciemny brąz nie czarny i swoje jasne. Potem możesz tonować tą czerwien popiel/perła i za tydz znów tylko może lepiej na 6 albo 6 i 9 pół na pół. Szkoda, że joanna no ale... show must go on:lol2: e tam dramat - co Ty no nie zejdzie po 2 razach z czarnych do blond normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Babka nagadała mi że od zawsze fryzjerzy joanne brali...no jak pamiętam ja też nią rozjaśniałam zawsze włosy tyle że inną teraz mam jakąś nową...na zdjęciu włosy trochę naświetlone w realu są bardziej czerwone i te czarne kosmyki to taka mocna czerwień nie czerń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 A jak bym teraz na to chciała położyć farbę ..hym..to jak myślisz wyszło by jako tako może być taki średni brąz..jak tak to co miała bym walnąc jakąś blond platyne. Bo z tego co czytałam to kolor na opakowanu na włosach dwa tony ciemnjejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 jeszcze 1 rozjasnianie bym zrobiła ale ta kapiel ze z szamponem potem farba.no każda o 1-2 tony ciemniejsza wychodzi.ale jak nalożysz teraz farbe to i tak rozjasniacz kolejny raz musi ją najpierw usunąć.A jasniejszy Ci nie złapie - w sensie jasniejsza farba - bo rozjasniające sa tylko te kolory powyżej blond 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Londka te masowanie dużo bardzo dużo daje tam gdzie ciemnena ile dajesz ten rozjasniacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wczoraj trzymałam z 50 min. Pierwszym razen niecałe 30min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 50 długo to dziś chyba na krócej i obserwowac czy po 15 min coś rudzieje czy nic dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 16.10.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Skoro mowa o włosach, Magda jaki kosmetyk stosujesz na końcówki? Londoś podziwiam za odwagę Mój fryzjer nie podjął się ściągania koloru, uparłam się poszłam do innego, męczę się z włosami po tych zabiegach do dziś :( a minęło już szmat czasu a u mnie chyba był ten błąd, że na wszystkie włosy, na całą długość, na jednakowy czas, nałożyły ten sam rozjaśniacz. wyszło mi z 5 kolorów Edytowane 16 Października 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Casuall to jest tak, że najlepiej działa najgdroższe... mam kevin murphy odzywka w spray bez spłukiwania, ale na zmianę daje z np gliss kur bez spłukiwanai w spray ta czarna albo lbiotica takie serum na końce ( te tansze to działają tak samo wg mnie - na zmianę moga być- ale to od kevina najlepsze mam fioletową w spray un.tangled. Farby też KM. Tylko to tak, że wszystko zależy od rodzaju włosów - ja mam szopę jak lew i nawet po prostowaniu się falują jak są długie - dlatego coś na puszenie się daje na końce i żeby były w miare zbite a nie jak Chopin po koncercie. Ale Kevina polecam... bardzo odzywke ta w spray mam juz poł roku i jeszcze jest trochę na dnie. wołabym, żeby mi natura dała 175 wzrostu i dluuuuuuuugie nogi :lol2::lol2: no nie dogodzisz kobiecie nigdy Edytowane 16 Października 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 No długo i nie rusza tej farby za mocno..no ale zawsze coś hahaaa Cassual mi zwyczajnie nie jest szkoda włosów najwyzej zetnę i będzie oki...ogólnie ja nie lubię długich włosów no i mi też takowe nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 włosy nie zęby - odrosną :lol2: 2 lata temu w maju miałam kożuchowską wygolone dół i boki do zera prawie, dziś hmm podobno długość jak Renia ( za ramiona) a ile razy juz podcinane hohohooh Lodnka widzisz ile nas łączy hahahhahahahahahahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Haha a no łączy ja też jakieś dwa lata temu na kożuszkę hehe mam teraz włosy do łopatek..ta długośc u mnie przechodzi..więc tak podcinam...może teraz zapuszczę te marchewke hahah:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 :lol2::lol2::lol2::lol2: do wiosny hoduję - bo z krótkimi zimno w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 16.10.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 No to mamy podobny rodzaj włosów Magda Puszące się, z tym, że prostowanie moje ujarzmia Idę w listopadzie na keratynowe prostowanie żeby ich już nie palić prostownicą. Dzięki za namiary na kosmetyki zaraz oblukam. Londoś moje też rosną jak szalone i gdyby nie to, że nie do twarzy mi w krótkich z chęcią bym je ciachnęła, żeby zregenerować, a tak to ratuje jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) :lol2: Ja też hoduje zobaczymy co to będzie nie poddaje się haha dzisiaj tylko mam wahanie..czy nie iść jednak do fryza..haha:lol2: Moje rosną średnio..zależy kto ścina Edytowane 16 Października 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 16.10.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 a tak w ogóle to dzięki Magda za polecenie tangle teezer, bo chyba Ty polecałaś, prawda? dla mnie rewelacja, nie wiem jak mogłam się bez niej obejść tyle lat teraz czesanie to przyjemność, tak samo dla córki, która ma dłuuuuugie włosy ps. cena kevina powala, masz jakiś namiar może gdzie można najtaniej? Albo w promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Casuall u fryzjerki kupuje po 140 przy dobrych wiatrach drogo...... plus ze baaaardzo wydajna na pół roku spokojnie. W necie ceny podobne firma bardzo dba o jednakowa cenę... Puszące się to zuoooooo hehehe - tzn jak są takie cięzki za ramiona da rade ogarnąc - gorzej jak bob za żuchwę. Tangle rewelka... nooo ale z kevina miałam dużo i do mycia i w spray i tylko ta w spray un.tangled mi się spisuje dobrze - takie mięsiste włosy są i zbite jeszcze olejowanie pomaga na puszące się - tylko coś się rozleniwiłam ostatnio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts