Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widać, że ruszyło

to dziś bardziej skup się na od połowy w dół - w sensie masować tak wiesz jakby ściągając ruchami na dół i powinno być dziś do rudego

U mnie taka czerwień była po 1 rozjąsnianiu - ale ja mialam ciemny brąz nie czarny i swoje jasne.

Potem możesz tonować tą czerwien popiel/perła i za tydz znów tylko może lepiej na 6 albo 6 i 9 pół na pół.

Szkoda, że joanna no ale... show must go on:lol2:

e tam dramat - co Ty no nie zejdzie po 2 razach z czarnych do blond normalka :)

jeszcze 1 rozjasnianie bym zrobiła ale ta kapiel ze z szamponem potem farba.

no każda o 1-2 tony ciemniejsza wychodzi.

ale jak nalożysz teraz farbe to i tak rozjasniacz kolejny raz musi ją najpierw usunąć.

A jasniejszy Ci nie złapie - w sensie jasniejsza farba - bo rozjasniające sa tylko te kolory powyżej blond 11.

Skoro mowa o włosach, Magda jaki kosmetyk stosujesz na końcówki?

Londoś podziwiam za odwagę:) Mój fryzjer nie podjął się ściągania koloru, uparłam się poszłam do innego, męczę się z włosami po tych zabiegach do dziś :( :(:( a minęło już szmat czasu :(

a u mnie chyba był ten błąd, że na wszystkie włosy, na całą długość, na jednakowy czas, nałożyły ten sam rozjaśniacz. wyszło mi z 5 kolorów :D

Edytowane przez Casuall

Casuall to jest tak, że najlepiej działa najgdroższe... mam kevin murphy odzywka w spray bez spłukiwania, ale na zmianę daje z np gliss kur bez spłukiwanai w spray ta czarna albo lbiotica takie serum na końce ( te tansze to działają tak samo wg mnie - na zmianę moga być- ale to od kevina najlepsze mam fioletową w spray un.tangled. Farby też KM.

Tylko to tak, że wszystko zależy od rodzaju włosów - ja mam szopę jak lew i nawet po prostowaniu się falują jak są długie - dlatego coś na puszenie się daje na końce i żeby były w miare zbite a nie jak Chopin po koncercie.

Ale Kevina polecam... bardzo odzywke ta w spray mam juz poł roku i jeszcze jest trochę na dnie.

wołabym, żeby mi natura dała 175 wzrostu i dluuuuuuuugie nogi :lol2::lol2::lol2::lol2: no nie dogodzisz kobiecie nigdy

Edytowane przez Magda_lena85

No to mamy podobny rodzaj włosów Magda ;) Puszące się, z tym, że prostowanie moje ujarzmia :) Idę w listopadzie na keratynowe prostowanie żeby ich już nie palić prostownicą. Dzięki za namiary na kosmetyki zaraz oblukam.

Londoś moje też rosną jak szalone i gdyby nie to, że nie do twarzy mi w krótkich z chęcią bym je ciachnęła, żeby zregenerować, a tak to ratuje jak się da :(

a tak w ogóle to dzięki Magda za polecenie tangle teezer, bo chyba Ty polecałaś, prawda? dla mnie rewelacja, nie wiem jak mogłam się bez niej obejść tyle lat ;) teraz czesanie to przyjemność, tak samo dla córki, która ma dłuuuuugie włosy :)

ps. cena kevina powala, masz jakiś namiar może gdzie można najtaniej? Albo w promocji?

Casuall u fryzjerki kupuje po 140 przy dobrych wiatrach :( drogo...... plus ze baaaardzo wydajna na pół roku spokojnie. W necie ceny podobne firma bardzo dba o jednakowa cenę...

Puszące się to zuoooooo hehehe - tzn jak są takie cięzki za ramiona da rade ogarnąc - gorzej jak bob za żuchwę.

Tangle rewelka... nooo :)

ale z kevina miałam dużo i do mycia i w spray i tylko ta w spray un.tangled mi się spisuje dobrze - takie mięsiste włosy są i zbite

jeszcze olejowanie pomaga na puszące się - tylko coś się rozleniwiłam ostatnio:lol2: