Casuall 16.10.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 aha to Ty jeszcze drożej niż na all, tam po 100 chodzi, nie wiem tylko czy pewne, cóż mikołaj niedługo Dzięki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Qrka Magda odrosty w słońcu są zielone...u mnie wyszło słoneczko..hahha chyba nie dam rady sama już tego wyrównać?? Jak położe rozjaśniacz nawet od połowy to i tak złapie odrost na tyle czaszki na spodzie i bokach..mogę ominąć tylko czubek i skronie..wyrównam to później farbą ..wiesz refleksy mogą być to mi nie przeszkadza tylko czy pokryje to farbą hym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 zielone bo sciaga sie pigment normalka zielono-marchewke będa to może daj od połowy i masuj masuj masuj wyrównasz i przykryjesz na spokojnie - i to farbą na wodzie 6 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Londka a jakie farby na tonowanie i przykrycie kupiłaś?czy dopiero pójdziesz? bo na niwelacje czerwieni żeby do brązu przeszła musisz mieć coś opalizującego w nazwie ( z fioletem albo perłą) wszystko co perłowe, opalizujące i brac jaśniejsze o kilka tonów niż włosy (żeby nie przyciemnić)pomarańcz szarym niweluje się - ale pomarańczy jeszcze nie masz takiej jak ja miałam Edytowane 16 Października 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Zaraz zerknę i Ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ok i napisz czy rozjaśniałaś dziś znów i foto w swietle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Magda joanna multi cream platynowy blond 32 Dzisiaj jeszcze nie pod wieczór będę robiła ale jak myślisz tą kąpiel robić czy dalej czysty rozja$niacz skoro są takie ciemne?? Edytowane 16 Października 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 qrde no swoje włosy znam wiem że i 3 rozjasnienie ich nie ruszyna 9 chyba lepiej kąpiel i potem tonować ( pare dni spokoju odżywki, maski i znów można).Qrde no nie widze - oceń czy w ogóle chociaż trochę się robią suche - wtedy się tak rozciąga włos i piszczy hahhahaha . ale ten blond platynowy na tonowanie nic Ci nie zrobi Londka wg mnie - nawet nie zażółci.Jak Ci wyjdzie czerwień dalej a pewnie będzie dalej to obowiązkowo cos perłowego/opalizującego - wtedy nie będa tak czerwone a bardziej brązowe i uspokojone. Z joannay jest perłowy blond chyba i chyba garnier - musi być perła/opal bo w składzie ma fioletowe barwniki i tylko one tą czerwień przygaszą a jak zacznie się robić marchewka to wtedy dopiero daje się siwe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Londka tydz i tak potem musisz przerwy zrobić i tydz pocierpieć w rudo-brązie a potem za tydz już bedą jasne.Tylko jak je teraz przykryjesz średnim brązem to znów zabawa od nowa. Lepiej nie przykrywać a tonować. Qr... ostatni dziś dzień i przerwa z rozjasniaczem bo łysa będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Włosy oki nie skrzypią i nie ciągną sie przy myciu też wypada mi z cztery włosy...oki popatrzę z tymi farbami ..bo to dopiero za.dwa trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Qrka to może jednak przejdę się do tego fryzjera co...może coś podłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Tylko teraz to wstyd jak hu...z takimi włosami ..powie mi ze jestem jeb...ta...haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 don't panic ja bym jeszcze raz spróbowała - ciemniejszym przykryć zawsze można :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Poddałam się ..przestraszyłam się tej łysiny:lol2: jestem po wizycie u fryza mam położony jasny popielaty brąz z jasnymi pasemkami..za miesiąc idę na całkowite rozjaśnienie dołu i zrobienie sombre..hah .Panie nie mogły uwierzyć że dwa razy kładłam rozjaśniacz włosy rewelka dwie godziny dotykały i niwdowierzały że takie ładne i lśniące po takim katuszu haha..mogłam rozjaśniać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 London Mistrzu grunt ze zadowolona włosy nie zeby wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Haha no można powiedzieć że zadowolona .. Nie jestem już czarna a napewno w salonie by się nie podjeły ściągniręcia po tylu latach farbowania na gr.czerń..więc tak czy siak rozjaśniacz musiał być haha:lol2: za miesiąc będzie jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.10.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ło matko i córko! Londos ty sie nie boisz ze ci te włosy sie skrusza po takim rozjaśnianiu???:oTyle chemii w tak krótkim czasie to przecież masakra dla włosów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.10.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Casuall podpisuje sie pod tym co pisze Magda o Kevinie.Genialne kosmetyki do włosów szampony odżywkę spraye... Ja aktualnie mam ten zestaw ale wszystkie sa świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Fajna noł stres:lol2: panie fryzjerki stwierdziły że mam włosy w lepszym stanie niż nie jedna babka bez farbowania..rewelka nadziwić się nie mogły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 16.10.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dzięki Fajna, ale właśnie mi się przypomniało, że na tę keratynę idę, a po niej chyba trzeba specjalne kosmetyki stosować. A już widziałam światełko w tunelu Londoś brawa za odwagę, mogłam do Ciebie iść na to ściąganie, pewnie miałabym dziś włosy w lepszym stanie Wrzucisz jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts