Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Qrka Magda odrosty w słońcu są zielone...u mnie wyszło słoneczko..hahha chyba nie dam rady sama już tego wyrównać?? Jak położe rozjaśniacz nawet od połowy to i tak złapie odrost na tyle czaszki na spodzie i bokach..mogę ominąć tylko czubek i skronie..wyrównam to później farbą ..wiesz refleksy mogą być to mi nie przeszkadza tylko czy pokryje to farbą hym...

Londka a jakie farby na tonowanie i przykrycie kupiłaś?

czy dopiero pójdziesz?

bo na niwelacje czerwieni żeby do brązu przeszła musisz mieć coś opalizującego w nazwie ( z fioletem albo perłą) wszystko co perłowe, opalizujące i brac jaśniejsze o kilka tonów niż włosy (żeby nie przyciemnić)

pomarańcz szarym niweluje się - ale pomarańczy jeszcze nie masz takiej jak ja miałam

Edytowane przez Magda_lena85

qrde no swoje włosy znam wiem że i 3 rozjasnienie ich nie ruszy

na 9 chyba lepiej kąpiel i potem tonować ( pare dni spokoju odżywki, maski i znów można).

Qrde no nie widze - oceń czy w ogóle chociaż trochę się robią suche - wtedy się tak rozciąga włos i piszczy hahhahaha .

ale ten blond platynowy na tonowanie nic Ci nie zrobi Londka wg mnie - nawet nie zażółci.

Jak Ci wyjdzie czerwień dalej a pewnie będzie dalej to obowiązkowo cos perłowego/opalizującego - wtedy nie będa tak czerwone a bardziej brązowe i uspokojone. Z joannay jest perłowy blond chyba i chyba garnier - musi być perła/opal bo w składzie ma fioletowe barwniki i tylko one tą czerwień przygaszą a jak zacznie się robić marchewka to wtedy dopiero daje się siwe kolory.

Londka tydz i tak potem musisz przerwy zrobić i tydz pocierpieć w rudo-brązie a potem za tydz już bedą jasne.

Tylko jak je teraz przykryjesz średnim brązem to znów zabawa od nowa. Lepiej nie przykrywać a tonować.

Qr... ostatni dziś dzień i przerwa z rozjasniaczem bo łysa będziesz.

Poddałam się ..przestraszyłam się tej łysiny:lol2: jestem po wizycie u fryza mam położony jasny popielaty brąz z jasnymi pasemkami..za miesiąc idę na całkowite rozjaśnienie dołu i zrobienie sombre..hah .Panie nie mogły uwierzyć że dwa razy kładłam rozjaśniacz włosy rewelka dwie godziny dotykały i niwdowierzały że takie ładne i lśniące po takim katuszu haha..mogłam rozjaśniać dalej :lol2:

Dzięki Fajna, ale właśnie mi się przypomniało, że na tę keratynę idę, a po niej chyba trzeba specjalne kosmetyki stosować. A już widziałam światełko w tunelu :(

Londoś brawa za odwagę, mogłam do Ciebie iść na to ściąganie, pewnie miałabym dziś włosy w lepszym stanie :) Wrzucisz jakieś foto?