fajna kobieta 19.10.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Chce sama spróbować cos upiec chleb na przykład czy jakieś ciasto.Kumpela wszystk kupuje w tych sklepach z bezglutenowa żywnością ale to mega drogo wychodzi.:POna jeszcze mówiła ze dieta bezbiałkowa tez super na tarczyce słyszałaś cos na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.10.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 bez laktozy słyszałam, bo białko zawarte w mięsie jest bardzo zdrowe, ale mięso musi być ze sprawdzonego źródła. Ja planuję zrobić sobie testy na nietolerancje pokarmowe, bo ja mam cały czas problemy z cerą i już wszystko zbadałam, może coś mnie uczula np. mleko które uwielbiam do kawy, a chyba nie powinnam pić, bo się nie najlepiej po nim czuję. spróbuj ten chleb co podałam wyżej, jest pyszny, można mielić samemu ziarna, np. w młynku do kawy, lub jak masz to w malakserze, a mąkę gryczaną można kupić w biedrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Bratkaf przepadlam na tych stronach co podałaś :oCiekawe rzeczy tam piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.10.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 No można zwariować od czytania, kiedyś bardzo się tym tematem interesowałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Widzisz ja od tylu lat choruje tylko tabletki biore a żadnej diety nie wprowadziłam.Wpieprzam wszystko jak leci a okazuje sie ze nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.10.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ale ogólnie dobrze się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wyniki zawsze mam ok w normie ale tabletki biore non stop.U mnie problem jest z waga z cera troche tez No i najgorsze ze ja cholernie puchne zwłaszcza ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.10.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ok Fajna , ta selma to duża ma być, no chyba ze srednia w dobrej cenie wiesz jak to jest zazwyczaj decyduje cena i to co się chce mieć, widziałaś je może tam? Renia, ale Selma średnia jest ciut większa od tej co Ty masz na łańcuszku. Trochę bardziej pojemna, ale niewiele większa. Jak chcesz podobną do tej Wittchena, co lolka prosiłaś, to nie medium, tylko large. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Renia tu masz porównanie średnia i duża Selma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.10.2015 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 no to lepiej duze i jet set i selma, choc ten jet set duza to bardzo duza sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.10.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ja mam tego największego. Spory jest, ale bardzo pojemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ze sie tak zapytam z ciekawosci... po ile ta selma badz jet set? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.10.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Te duże Selma koło 1400, Jet Set 1200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Te duże Selma koło 1400, Jet Set 1200. wysle Tobie zaraz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Renia to zależy czy wiecej czasu spędzasz w samochodzie czy chodzisz po miescie.Jak w aucie to ok taka duża ale jak do latania po miescie czy po sklepach to niezbyt wygodnie.Maz mi kupił na rocznice ślubu Ćeline ona jest zajebiscie pakowna duża i w aucie ok ale jak juz robię zakupy czy po miescie biegam to niewygodnie mi z nia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Do piatku Prosze sie zastanowić czy ktos cos moze chce jeszcze z Berlina :pW KaDeWe tez będe wiec jakby co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.10.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Fajna, ja na razie nie chcę, ale jak będziesz przechodziła koło LV to byłabym wdzięczna za sprawdzenie ceny torebki Artsy Damier Azur i Artsy Monogram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.10.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Do piatku Prosze sie zastanowić czy ktos cos moze chce jeszcze z Berlina :pW KaDeWe tez będe wiec jakby co.... Fajna a co generalnie tam w tym Berlinie poza torebkami dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Fajna a co generalnie tam w tym Berlinie poza torebkami dają? Brotchen mit wurst und bier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Fajna, ja na razie nie chcę, ale jak będziesz przechodziła koło LV to byłabym wdzięczna za sprawdzenie ceny torebki Artsy Damier Azur i Artsy Monogram. Pokaz zdjecie to wklepie w telefon łatwiej bedzie znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts