Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bez laktozy słyszałam, bo białko zawarte w mięsie jest bardzo zdrowe, ale mięso musi być ze sprawdzonego źródła.

Ja planuję zrobić sobie testy na nietolerancje pokarmowe, bo ja mam cały czas problemy z cerą i już wszystko zbadałam, może coś mnie uczula np. mleko które uwielbiam do kawy, a chyba nie powinnam pić, bo się nie najlepiej po nim czuję.

spróbuj ten chleb co podałam wyżej, jest pyszny, można mielić samemu ziarna, np. w młynku do kawy, lub jak masz to w malakserze, a mąkę gryczaną można kupić w biedrze

ok Fajna , ta selma to duża ma być, no chyba ze srednia w dobrej cenie wiesz jak to jest zazwyczaj decyduje cena i to co się chce mieć, widziałaś je może tam?

Renia, ale Selma średnia jest ciut większa od tej co Ty masz na łańcuszku. Trochę bardziej pojemna, ale niewiele większa. Jak chcesz podobną do tej Wittchena, co lolka prosiłaś, to nie medium, tylko large.

Renia to zależy czy wiecej czasu spędzasz w samochodzie czy chodzisz po miescie.Jak w aucie to ok taka duża ale jak do latania po miescie czy po sklepach to niezbyt wygodnie.Maz mi kupił na rocznice ślubu Ćeline ona jest zajebiscie pakowna duża i w aucie ok ale jak juz robię zakupy czy po miescie biegam to niewygodnie mi z nia...:(image.jpg