diana_teresa 17.10.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 fajne, ja tez takie chce, Dianka daj cenę za poduchy, chcę łosia z szarego filcu a reszta materiału czarna, ale z czega ja robisz, chciałbym coś dobrego jakościowo i grubego, poduchy 2 szt Robię z bawełny, która za gruba niestety nie jest ale właśnie mam zamawiać tkaniny więc poszukam czegoś grubszego dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Robię z bawełny, która za gruba niestety nie jest ale właśnie mam zamawiać tkaniny więc poszukam czegoś grubszego dla Ciebie o właśnie a może byc z filcu cała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 czemu kapeć?:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 o właśnie a może byc z filcu cała? jasne że może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no to ja chcę z filcu 1. czarna poducha i szary łoś2. szara poducha i czarny łoś, tak będzie gicior czyli moje domówienie do skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Magda no tez z filcu ale twardszego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Magda na pewno z decotton.pl i z pewnością też z allegro, m in od tego sprzedającego http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15085703 no i pewnie jeszcze poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Filc zależy jakiej grubości, ostatnio w jakiejś gazecie wnętrzarskiej nie pamiętam której było dużo inspiracji właśnie filcowych, m.in. poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Diana a filc rózni sie jakoscią, jest taki co sie nie mechaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 jeszcze muszę coś wymyślić do szarego koca w szarą koniczynkę - tzn, jakie poduszki? to wtedy zrobię takie podszycia firanek... a skąd masz taki koc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Diana a filc rózni sie jakoscią, jest taki co sie nie mechaci hmmm różni się grubością a z jakością trudno stwierdzić, ja np uszyłam sobie filcową torebkę aż specjalnie się teraz jej przyglądałam ma kilka zmeczaceń no ale to się nosi na ramieniu, ociera się o ubranie, ale wygląda dobrze, choć ona jest z filcu impregnowanego by nie przemakała może to jakoś wzmacnia ją sama nie wiem, zbyt wielkich form z filcu nie szyłam oprócz torebek, no i ostatnio kapci dla królika giganta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 W ładnych tkaninach jest koniczynka http://www.ladnetkaniny.pl/pl/p/Serenata-Szare-Kafelki/381 ale cena to jest za 0,25 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Diana weź wstaw gdzieś te wszystkie swoje prace. Będzie nam łatwiej wybierać Dasz cennik na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 jjana mogę coś u mnie w wątku wstawić a cennik na priv bo chyba byłoby niezgodne z regulaminem forum tak publicznie przynajmniej mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Diana a nie za 1 m? bo niby pisze cena za metr 48 zł to z metra wyszłaby poduszka jedna. Chyba Jjana ma granatowe szyte takie faktycznie ale ze mnie ślepota jest napisane ze za metr czyli 1 poducha by z tego była taka duża ale ładna tkanina nie powiem, ja już maltretuje koleżankę która mieszka w anglii i nie wiem czy stamtąd nie wyjdzie taniej tkanin ściągać bo ceny u nas to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Foto skarpet świątecznych wstawiłam u mnie w wątku, fotki poduch nie mam będą jak uszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Teraz lecę, ale wieczorem zobaczę u Ciebie Diana. Daj cennik na priv. Magda pomyślę co będzie pasowało, ale szarość z jelonkiem - moim zdaniem jak najbardziej. A w moich poduchach jestem nieustannie zakochana. Znalazłam na tej stronie też nowe materiały i chyba dokupię. A jak byłam sklepie i na żywo widziałam to mało oczopląsu nie dostałam. Przypomniało mi się - ten szary w kafelki materiał też mam. Poszukam wieczorem i ew, zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 gdyby nie MagdaBartek to ja bym nadal siedziala na tym drugim watku teraz mam 326 stron do nadrobienia :lol2::lol2::lol2::lol2: ten był mój pierwszy, zdjęcia przeniosłam bo tu nikt nie umiał ich znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 a Magda miałam ci napisac o tulipanach, je sadziłam tylko pierwszego sezonu potem już nie , posadziłam na jesień, na wiosnę zakwitły, cieszyłam sie jak głupia tylko az 4 dni, po 4 dniach juz opadły kwiaty i stały zielone patyki, taki ich urok, czekasz a tu aż tak długo na nie popatrzysz:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 dla mnie wiecej zachodu niż to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts