Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech to całe szczęście ze będzie w końcu nowa i piękna, bo noszę swoją i myślę o tobie :lol2::lol2::lol2::lol2:

A ja cały czas myślę, że dobrze się stało, że na mnie trafiło, a nie na Ciebie czy Magdę, bo dopiero by było... Jednak to nie taka prosta sprawa kupić coś za granicą i reklamować. I jeszcze płatność kartą :lol2:

Sredniozarabiajacej to moze zbyt globalnie powiedziane bo inne sa zarobki w Pcimiu a inne w Warszawie.Mojej znajomej córka jest ekspedientka w Arkadii i zarabia 4 tys :oKorsa u niej nie widziałam ale LV juz tak....

wiesz Fajna tego tak się nie da porównać, bo ktoś moze zarabiać 1400 i mieć bo nic nie kupi, żyje skromnie a to jego marzenie, ja mówię o takiej jakby to powiedzieć sensowności zakupu, tzn nie kupie torebki za 5 tyś a jeżdzę autem za 10 tyś, do tego zmierzam, musiałabym zarabiać koło 50 tyś miesiecznie aby lekką ręką wydać na torebkę 5 tyś, albo przypadkach skrajnych typu, mieszkam w bloku a pod blokiem fura za 400 tyś to nawet nie zamierzam zaczynać :lol2:

Renia to nie jest tak ze w Stanach Kors jest tańszy bo nie jest. Jest w zbliżonych cenach Renia ja byłam u siostry prawie dwa lata temu ostatni raz to wtedy dolar był po 3 zł teraz jest po 3,7 wiec można powiedziec ze wtedy owszem było wszystko tam tańsze teraz jz średnio sie opłaca.:sick:Tam sa takie sklepy jak u nas TK Max nazywają sie Mall tam można dostać Korsy i inne firmowe ciuchy torebki buty w lepszych cenach ale normalnie w sklepie Korsa np ceny zbliżone do naszych :p

Renia ja mam koleżankę ktora potrafi w ciagu miesiąca kupic 3-4 torebki takie po 100-140 zł.Osobiscie nie widze w tym sensu.Generalnie ma tych torebek jz w chuj a żadnej porządnej wszystkie plastikowe które jej sie prują po jakimś czasie.Milion razy jej mówiłam odłóż sobie chociaż na klasyczna czarna ktora bedzie zawsze na czasie ale firmowa skórzana.

Renia ja mam koleżankę ktora potrafi w ciagu miesiąca kupic 3-4 torebki takie po 100-140 zł.Osobiscie nie widze w tym sensu.Generalnie ma tych torebek jz w chuj a żadnej porządnej wszystkie plastikowe które jej sie prują po jakimś czasie.Milion razy jej mówiłam odłóż sobie chociaż na klasyczna czarna ktora bedzie zawsze na czasie ale firmowa skórzana.

fajna zgadzam sie w 100 procentach, kazdy kupuje jak uwaza, pewnie ze mozna zbierać nawet rok, pewnie sama bym uzbierała na lv, ale zmierzam do tego ze te wszystkie torby są drogie dla przecietnego kowalskiego, no poprostu drogie