reni1980 22.10.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ostatnio przyjechała do mnie kumpela z dwójka dzieci małych wolałam sie z nia spotkać w galerii rzeby mi rozpierduchy w domu nie zrobiły.Pogadalysmy kawkę odpisywany i poszłam jeszcze sie po sklepach przejść.No sorry ale jak weszłam do sklepu LKJ nie wiem czy u was tez jest? Ceny kurwa chyba dla celebrytów! Trampki za kostkę czarne skórzane 1900 zł!!! Trampki ewidentne dla małolaty tylko ktora na nie stac???? :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ja nie wiem..nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Renia tu sie nie ma z czego śmiać :lol2:ostatnio jak była to mi taki sajgon urządziły w domu ze trzy dni sprzątałam.Jeszcze na koniec w korytarzu soczek Kubus mu sie zbił.Wszedzie był sok na szafie na ścianie nawet na siedzisku.Plamy zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Trampki ewidentne dla małolaty tylko ktora na nie stac???? Chyba jednak stać, skoro sklep prosperuje. Ktoś te trampki kupuje. Dziewczyny, ja robię podobnie. Kupuję przeważnie za granicą w outletach, bo też lubię mieć coś porządnego, niekoniecznie w polskiej cenie Natomiast teraz choruję na torbę LV i stety, albo nie też mam czerwoną lampę w głowie. Daje po oczach tak, że jeszcze nie kupiłam, a chyba drugi rok koło niej chodzę Niestety LV nie ma outletów ani wyprzedaży więc pozostaje albo zrezygnować, albo zgasić lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ania a którą dokładnie, bo dzis byłam na ich stronie , aby się napalić i kurcze miałam problem ze znalezieniem tej jedynej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wiecie co ja teraz robię.Od września w każdy piatek wkładam do szkatułki 50 zł.W lutym chce pojechać na ferie na Fuerteventura a tam wiadomo strefa wolnocłowa.Cos mi sie spodoba fajnego ale droższego to juz będe miała uzbierane maz mi wtedy łatwiej dołoży niżby miał za całość zapłacić.Dobrze kombinuje nie? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 bardzo dobrze :rotfl::rotfl: muszę szkatułkę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Renia ja mam dwie LV torby tzn jedna torbe i jedna podróżna ale jakbym teraz miała kupic to tylko Neverfull.Moim zdaniem jest cudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nie ma sie co śmiać Renia w styczniu tez tak robiłam i na wakacje miałam juz konkretna sumkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 no te ogladałam ona po 700 funtów jest? tak? czyli jakieś 3500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 W sobotę będe w KaDeWe to sprawdzę.:lol2:Ja nawet juz mezowi nie wspomnę bo na rocznice mi Celinę kupił nie można nadużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Renia, lepiej weź kopertę i zamiast wydawać na szkatułę wsadź pierwszą stówkę do koperty. Już będziesz bliżej celu Ja marze o tych, co poprosiłam Fajną o sprawdzenie cen, czyli Artsy i Delightful, przy czym wcześniej bardziej podobała mi się Artsy, a teraz chyba Delightful ładniejsza mi się wydaje. Artsy widziałam na żywo - cudowna. Delightful jeszcze nie, ale oblukam przy okazji. Artsy Delightful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 W sobotę będe w KaDeWe to sprawdzę.:lol2:Ja nawet juz mezowi nie wspomnę bo na rocznice mi Celinę kupił nie można nadużywać a właśnie tę celinę masz oryginał? to szacun moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Fajna, ja Neverful nie chcę, bo mam Jet Seta w podobnym kształcie więc szukam czegoś innego, a poza tym, ona nie jest skórzana Jak już mam wydać taką kasę to wolałabym skórę jednak... to z czego jest? Aniu a ta Delightful,to po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 http://4.bp.blogspot.com/-S6J6BQaXgDo/T4DFvetKpaI/AAAAAAAAAco/rM8AogE6PEM/s1600/IMG_51291024x683.jpg to zestawienie fajne kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ania to ja tę poproszę za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.10.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 A ja myślałam ze ty w Warszawie jestes? hehe bo jestem "w" Warszawie, ale nie "z" Warszawy:) Ja rodowita Warmiaczka - tam są moje korzenie i mój ukochany domek:( Ja kurde jakoś żałuję na torebkę choćby Korsa:/ ale na dobre skórzane buty wydam każdą złotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 hehe bo jestem "w" Warszawie, ale nie "z" Warszawy:) Ja rodowita Warmiaczka - tam są moje korzenie i mój ukochany domek:( Ja kurde jakoś żałuję na torebkę choćby Korsa:/ ale na dobre skórzane buty wydam każdą złotówkę a ja odwrotnie, kurcze buty niszczą sie szybciej, zobacz kozaki skórzane od soli no masakra, na buty nie wydam wiecej niż 300-400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No ja właśnie też chyba to zestawienie bym chciała, bo ta jasna piękna, ale tylko na lato/wiosnę, a ta klasyczna całoroczna. One też nie są całe skórzane, ale mają skórzane obszycia, rączkę... W listopadzie będę w Wawie to chcę do Vitkaca podjechać i zobaczyć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.10.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ja odkąd zabezpieczam buty tzw. tłuszczem do skór nie mam problemu z solą. Mam swoje ulubione kamelowe kozaki i już trzeci sezon w nich będę pomykać, zabezpieczam je tłuszczem i woda spływa jak po kaczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts