Aga111719511846 22.10.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 anna-maria3 ja prawie zawsze zakładam, że duży np. LV to podróba bo nie oszukujmy się ale w Polsce nie ma aż tylu bogatych osób, które mogą paradować po ulicach z torebkami za kilkadziesiąt tysięcy. Co lepsze - nosić podróbki czy kupować co tańsze egzemplarze w znanych kolekcjach? Dla mnie ani jedno ani drugie. I tak zostanie to tak samo skomentowane że na więcej po prostu zabrakło kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nie wiem jak sie zachowuje podróbki ale czasami z oryginałami to tez jakość nie idzie w parze z cena.Chusta LV mi sie tak posiepala ze gdybym miała za nia sama zapłacić tyle kasy to Bylabym wściekła ale dostałam od siostry to....jestem mniej zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Szanelka..haha najbardziej podrabiana torebka świata..lata praktyki robią swoje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Powiem wam ze ja czasami to aż sie wstydzę za siebie bo jadę np po młoda do szkoły w wyciachanym dresie włosy w kucyk zero makijażu generalnie wyglądam jak siedem nieszczęść a torba Celinę.:rotfl:Ludzie pewnie patrzą z politowaniem....bidna i jeszcze w dodatku z podróba torba epatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Fajna, też to słyszałam o chuście LV, że się nitki szarpią, dlatego skończyło się na głaskaniu i przymierzaniu. Do zakupu nie doszło London, jak się kupuje przez neta z niewiadomego źródła, to trzeba się bardzo dobrze znać, żeby się na FAKE nie naciąć, ale jak ktoś idzie normalnie do sklepu i płaci normalną cenę, to chyba nie zakładasz, że ktoś go w podróbę wkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Fajna, myślę, że 90% nie wie co to za torba i ile kosztuje. Po prostu. Zauważają ją tylko te osoby, które są w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Tak tak Ania ja piszęo wszystkich innych źródłach gdzie można się naciąć..w orginalnym butiku..nie nie..ale głowy nie oddam haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No tak, głowy nikt nie da. Słyszałam kiedyś jak jakiś piłkarz kupił torbę LV i po jakimś czasie poszedł z nią do butiku LV gdzieś za granicą. Wyprosili go, bo okazało się, że ma podróbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Też kilka takich historii słyszałam ..póżniej płacz ..qrka człowiek ..mówię o zwyczajnym człowieku..odkłada cieszy się że kupi..a pózniej zonk..podróba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Mój przykład kupiłam air max ..po trzech dniach but popękał..kupiłam przez internet z niby sklep z licencją..i co nie wierze ze to orginał kasa przepadła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jessuuuu.... To gdzie kupować zeby mieć pewność?:eek:Kiefys pojechałam z siostra do SoHo do knajpy a tam jest taka ulica gdzie stoika czarni i sprzedają podroby torebki zegarki itp...Oglądałam torbe Prady chyba nisz kurwa jak oryginał!!! I ze skory była pamietam.Prawie sie skusilam ale z siora byłam a ina by mnie chyba zabiła jakbym kupiła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Mój przykład kupiłam air max ..po trzech dniach but popękał..kupiłam przez internet z niby sklep z licencją..i co nie wierze ze to orginał kasa przepadła.. Qrwa teraz to juz chyba wszystko podrabiają małe chińskie rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.10.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Hejka!!!! Widzę ,że dalej torebkowo - więc nie dla mnie . Nie znoszę torebek .Mam dwie nie za 100 i nie za 50 ,ale za 2000 i 1200 też bym nie kupiła:lol2:.Lubię na co innego wydać, dla mnie marka i etykietka znaczenia nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No tak to już dzjsiaj jest z tymm światem..nawet najwięksi kombinują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 22.10.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Napiszę Wam, że KA kupiła właśnie za zaoszczędzone 2 zł. Od kilku lat mamy taki system, że każde b2 zł podkładany do puszki i jest to kasa na zachcianki. KA byłby wcześniej, ale w międzyczasie kupilam obraz mojej ulubionej malarki. I teraz będę zbierać na drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 22.10.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No wlasnie. Ja zawsze zaslaniam logo ( jesli torebka jest jednolita) i zadaje sobie pytanie czy podoba mi sie bez tego napisu. Owszem podoba mi się ale cena juz nie za bardzo bo widziałam bardzo podobne no name 3 razy taniej. Wszystko sprowadza sie do jakosci a nie do marki. Jako dziecko dostałam od rodzicow plastikowe łyżwy. Nikt takich jeszcze nie miał ze znajomych więc byłam z nich niesamowicie dumna i wszyscy mi zazdroscili. Jako, że jezdzilam bardzo agresywnie ( skakałam przez przeszkody i takie tam ) to chcialam zabezpieczyc nazwe firmy tasma samoklejaca, z którą oczywiscie ten napis zszedl po krotkim czasie. Żenada jakich mało ale bez napisu nadal te łyzwy byly rewelacyjne i nie do zajechania. Jesli mam placic to tylko za jakosc, nie stac mnie zeby dodatkowo placic za marke. Pomijam sytuacje kiedy idzie to w parze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Tak jakość nie zawsze idzie w parze z ceną .. Też nigdy nie kupię niczego dla marki..nołej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 A jeżeli o fajki chodzi..hym..paliłam 13 lat od 5ciu nie palę..ile kasy poszło z dymem:jawdrop: przez pierwszy rok nie palenia odkładałam kasę..nie powiem coś sobie kupiłam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.10.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ja paliłam na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.10.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 szukam dla młodej paska na gumie czarnego - przeszłam H&M, orsay, stradivariusa , przestudiowałam all i nic nie znalazłam .Może któraś z Was gdzieś coś takiego widziała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts