fajna kobieta 03.11.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Lolek ja mam u siebie takie granatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.11.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Wróciłam przed chwila od fryzjera.Dalam sie namówić na mocne podcięcie wlosow ponad 20 cm...i tak jak na początku byłam entuzjastycznie nastawiona tak teraz chce mi sie wyć :cry::cry:Qrwa tyle zapuszczałem a teraz wyglądam jak mokra kura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.11.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 może za dużo ziemniaków dodałaś? a ten co kupujesz na rynku, to jaki jest? z jakiej mąki/ziaren? No i pochwal się efektami:) hejka wszystkim Nie wiem co było nie tak...wydaje mi sie ze on był jakis taki surowy chyba? :oTen ktory kupuje jest z maki kukurydzianej taki mocno żółty i szybko czerstwieje wiec muszę poszukać jakiegoś innego.Efekty sa raczej niewidoczne gołym okiem ale samopoczucie genialne- wstaje bez problemu rano ,nie jestem zmęczona a wręcz przeciwnie roznosi mnie energia do tego stopnia ze w piatek byłam rano na fitnessie a wieczorem pojechałam jeszcze raz na sztangi i bieżnie.:lol2:Zauwazylam tez ze mniej wody gromadzę a miałam zawsze z tym duuuuzy problem.Wagowi słabo ....moze 1 kg na minusie ,nie wiem nie ważyłam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.11.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Lolek ja mam u siebie takie granatowe. [ATTACH=CONFIG]336062[/ATTACH] No super.... Fajny kociak. Ja tez byłem dziś u fryzjerki ale u mnie standard..... Tyle ze ja w zeszłym tyg tez sam sobie zafundowałem farbowanie Siwków farba Loreal i powiem szczerze ze jest mega. Sa extra naturalne w kolorze nikt sie za bardzo nie skapnąl. Tylko trzeba samemu dokupić utleniacz i szampon po koloryzacji bo to sa już chyba farby fryzjerskie. Najwieksza zaleta ze tylko 5 minut na głowie sie ja trzyma. (Czyli można pod prysznicem nałożyć hihi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.11.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Reni wysłałam Lolek szyłam z tej tkaniny poduchy fajna jest i masz racje na granacie byłaby rewelacyjna. tutaj jest w granacie podobna : http://cdn.dekoria.pl/image/tjpg/45/1874/0/0/135-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.11.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ja mam malowane poduszki we wzór trellis w granacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.11.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Wow dzięki Iwy ta jest mega Tomkowa ta jest chyba jeszcze lepsza bo jaśniejsze tło daje lepsze odbicie wzoru. A kupowałas gotowe czy szylas? Moze masz linka do str z materiałem Edytowane 3 Listopada 2015 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.11.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wróciłam przed chwila od fryzjera.Dalam sie namówić na mocne podcięcie wlosow ponad 20 cm...i tak jak na początku byłam entuzjastycznie nastawiona tak teraz chce mi sie wyć :cry::cry:Qrwa tyle zapuszczałem a teraz wyglądam jak mokra kura. Znam ten bol..w wakacje popelnilam ten sam blad Fajna... Do tej pory sie wsciekam i zaluje Dzien dobry.. U mnie podwojna "radosc"... Ta wazna to to ze po poludniu lecimy na kilka dni do PL w dodatku mlodsza ma urodziny i nic o locie ze starsza nie wiedza Bedzie niespodxianka jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.11.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Hejka!!!! Fajna ja mam na odwrót : miałam krótkie i zaczęłam zapuszczać teraz wyglądam jak strach na wróble.Włosy codziennie do układania i wiecznie wyglądam jakbym po deszczu chodziła .Za tydzień idę obciąć tak jak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.11.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Hej hej! Na dzien dobry kawa z ciachem Dzisiaj to nawet chyba i ja sie skusze na ciastko z glutenem wszystko mi jedno włosy wyglądają masakrycznie....:sick:wczoraj jeszcze były lekko podtapirowane to sie jakos układały a dzisiaj wyglądam jakbym miała mokre włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.11.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Zrób zdjęcie i pokaż, bo pewnie przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.11.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Właśnie foto prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.11.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Wow dzięki Iwy ta jest mega Zamów sobie darmowa próbkę ze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 05.11.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 hejka wieczorkiem, Zamówiłem koniczyne marokańska na turkusie. Jutro ma przyjechać..... A tak przy okazji wiecie ze w Tesco za punkty sa sztućce i porcelana villeroy & boch? Grupa bellevue ale należy do v&b.... Zbierali wszyscy znajomi i rodzina i w końcu mam świetne sztućce na 12 osób...... Ale sa piękne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.11.2015 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 hejka Lolek też będę miec http://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.M62113f5f18b848c1436c36386ff9586fo0&pid=15.1 święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.11.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Reni przed okresem jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.11.2015 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ja nie ale za to moja mucha bzdęczy jak największy upierdliwiec :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.11.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Hejka!! Żyjecie ??? Jakoś cicho tu ostatnio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Ja zagladam, ale panuje tak jak widac cisza, wiec tez milcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.11.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 hejka. czy jest tutaj ktoś z Gdańska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts