Mmelisa 13.11.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Meliska ale ranek z tobą i od razu lepiej na duszy .:lol2: ranek to ja dzisiaj zaczelam o 5:30 ale fakt... fajnie jest popisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Właściciel wyłączył możliwość odtwarzania na innych stronach . To ja też o tej godzinie . Teraz walczę z obiadem , jeszcze dom ogarnę i poodkurzam - żeby jutro móc kaca leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 oooooo to jednak mamy niezla date jak w innych dniach tygodnia mi ten dzien nie przeszkadza, tak w piatek zawsze cos sie pier**lnie a ja planuje z dziecmi do meza do pracy z kawunia podjechac... teraz sie zastanawiam czy to dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 wczoraj wieczorem po zajeciach tanecznych z mloda podjechalam do sklepu zakupy zrobic... wychodze ze sklepu i co widze? moje auto na kazdej z szyb ma narysowane serduszka adorator czy znak, ze auto trzeba umyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Nie gadaj , ja mało autem po nocach jeżdżę a na imprezę jadę sama , auto mam u rodziców zostawić i później mąż po mnie przyjedzie albo taxi wrócę . Piatek 13 lekko mnie przeraził :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 No gadam gadam... zeby rano maz nie nabral podejrzen, powiedzialam mu o tym jak tylko do domu weszlam jak deszcz nie zmyl tego, to zrobie pozniej fotke tel i Ci wysle na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Kurde na faktach pechowy Robię sos , chce go posolić i mi cała sól do niego wleciała:bash: Nigdy 13 nie był dla mnie pechowy. Nie tylko ja mam pecha, mamy karmnik na parapecie i przed chwilą sikorka w szybę uderzyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Hahhaah.... Hejka:) Idę poćwiczyć z Mel B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 :rotfl: gdybys opisala co sie wydarzylo w ciagu dnia (nie wiedzac, ze to taka data) to juz bym wytlumaczenie znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) zmykam na chwilę ,włosy umyć i z kurzem powalczyć . Pochwalę bo może ktoś szuka. Musiałam zmienić odkurzać i miałam wybór albo centralny albo cos innego i kupiłam ten co kiedyś Magda polecała. Teraz mam w domu tak czyściutko jak nigdy .ten mój nawet podłogę wyciera http://www.euro.com.pl/odkurzacze/thomas-multiclean-x10-parquet.bhtml?gclid=CNb5sJ35jMkCFUEGcwodcnQAbw&gclsrc=aw.ds Edytowane 13 Listopada 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 o widzisz to zapraszam do mnie w sumie mam porzadek, bo codziennie ktos przychodzi mieszkanie ogladac.. ale wkurza mnie juz to... jeszcze tylko 2 tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Meliska gdzie się przeprowadzasz??Do Polski wracasz ??Czy mieszkanie zamieniasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 o Mirka zapraszam do mnie z taki sprzętem ja mam ostatnio lenia i kurzu by sie znalazło :yes: Pozatym witam dawno nie zaglądałam :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Meliska gdzie się przeprowadzasz??Do Polski wracasz ??Czy mieszkanie zamieniasz?? zmieniamy mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.11.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witaj Women ja juz zmykam... bede pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.11.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Melisa miałam o to samo pytać myślałam, że może do Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jeżeli miałam już 3 nieszczęścia to chyba na jeden dzień dosyć no nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 13.11.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cześć dziewczyny Mirkamis świetny wybór. Mam ten odkurzacz od półtora roku. Tylko jest jeden szczegół bardzo szybko zużywa się ta ssawka do mycia (guma ściągająca). Na szczęście ona też jest objęta gwarancją. Więc u mnie już 3 razy wymieniana. Dzwonisz i wysyłają ci nową bez problemu. Renia super pokój córki. Ja jestem za dwoma tapetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.11.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jeżeli miałam już 3 nieszczęścia to chyba na jeden dzień dosyć no nie ?? mam nadzieje, ze tak. Wczoraj same zle wiesci, po czesci reszta dotarla do mnie dzisiaj rano... (mam na mysli Paryz) Dzien dobry. Oby byl lepszy od wczorajszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.11.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Hejka , Melisa do mnie te smutne wieści dotarły jak wracałam z imprezy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts