reni1980 21.10.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 co Wy tak o dzieciach? ja wiem,,okres mi się spóźnia 4 dni ale mam bardzo nieregularny - ale przecież Wy macie regularne. :lol2::lol2::lol2: ja własnie dzis dostałam i już sie nie boję:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 o jezusie:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 magda to starasz sie o drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 mąż by chciał - ja też tylko to sie liczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ja śpię z dzieckiem jak mąż wyjeżdża (jak jest, to się nie boję, a jak go nie ma, to wolę mieć małego cały czas przy sobie na wszelki wypadek, głupie to trochę chyba) i wiecie co? Takie spanie to nie spanie. Nie wyobrażam sobie spać tak latami. Ja się poruszę, mały się budzi, on się poruszy, ja się budzę i tak co godzinę w sumie się budzimy, oczy na zapałki i zasypiamy kolejną godzinę (widać te same charaktery ). Prawda jest taka, że wylegujemy się wtedy do 8 rano, ale żadne z nas nie jest wyspane . Według mnie zdrowy sen to sen bez przerw, każdy w swoim łóżku, w cichym pokoju i tyle. Magda, dzięki za namiar na korektor, ile ja się naszukałam porządnego i do teraz nie trafiłam, wszystkie słabo kryją albo się rolują pod oczami. Eyeliner Loreal'a uwielbiam, jest baaardzo trwały i łatwiutki w obsłudze (sztywny aplikator, nie pędzelek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ale jesli byłby chłopiec to mała róznica wieku, będą się lać, poczekaj jeszcze rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ilonka a łózeczka nie che ci sie przenosic do was, razem i wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 nie ma za co:) ten jest podobny do YSL ten lumi - ale Ilonka promocja -40% tylko dziś warto brać bo w promo po ok 26 zł Reni - ale wiesz chcieć to jedno - a praca... ciąża zawsze wymówka jest. dlatego zajście w 2014 a poród w 2015 byłby ok dlatego leiej wpaść bo tak nigdy nie ma odpowiedniego czasu, ja wpadłam 2 razy za drugim jeszcze większe zdziwienie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Mnie się ostatnio wydaje, że fajna różnica wieku to sześć lat +, mój mały świetnie się ze swoim kuzynem (sześciolatkiem) bawi, starszak jest na tyle odpowiedzialny, że nie trzeba ciągle pilnować, jestem obok, ale mogę odpocząć, a on mu książki pokazuje albo samochodami się "bawią". Jak przychodzi młodsza kuzynka, to muszę mieć oczy dookoła głowy i jestem wykończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Reni, nie chciało mi się przenosić, ale chyba teraz tak zrobię.Rozłożyłam ostatnio turystyczne, ale mały nie zaakceptował. Spał tam do północy, a potem ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 my mieliśmy łóżeczko w sypialni do roku odkąd chodził spał w łóżku z barierką i przychodził rano. ee qrka wpadka - ja tu bym chciała polować i celnąć w dziewczynkę Ilona ale 6 lat to mi się całkiem odechce wracać do pampersów - od roku mam spokój młody wszyscy chce sam - więc jak tylko kąpie i daję jeśc, Po kąpieli on w swoim pokoju ja na dole na tv...zero jakichkolwiek poświęceń przyzwyczaiłam się O kurka, żartujesz, że tak można? Już się bałam, że do osiemnastki będę się resorakami bawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Melisa chcesz 3 :jawdrop: 5 osób to już banda nie rodzina:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A co do samodzielnego spania, u nas jest już bajka, młody zasypia w kilka minut, ale ja też od początku uczyłam spać samodzielnie (za co trochę tu oberwałam ), teraz jestem z tego zadowolona, wieczorem zasypia jak tylko położę do łóżeczka (nawet bajki nie wysłucha do końca ), a w dzień maksymalnie raz smoczka muszę podać, chociaż ostatnio bez smoczka śpi coraz częściej. Jak pomyślę, że jeszcze miesiące/lata miałabym się mordować z usypianiem dziecka, to brrr... Ja bym chciała trójeczkę. Teraz dziewczynkę, a na końcu jeszcze jednego chłopca, takiego łobuza z prawdziwego zdarzenia . I pomyśleć, że przed ślubem/ciążą/porodem umawiałam się z mężem na jedynaczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 3 ojoj jak się ma cierpliwość to jak najbardziej. Ja jej nie mam i finanse;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ja bym chciała trójeczkę :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Renia ty sie tutaj tak nie rozziawiaj bo jeszcze bedzie tak, ze za niedlugo nam tutaj nowine oglosisz http://emotikona.pl/emotikony/pic/dziecko-w-luzeczku.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 dajcie spokój chyba bym sobie w łeb dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 znając Reni pracowałaby do dnia porodu i nawet wody by jej w pracy odeszły... no nie było by innego wyjścia, gorzej co z moimi studiami, zresztą dajcie spokój , o czym ja tu właściwie debatuję:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 no własnie - ja wczoraj byłam u teściówki a jeźdze maks 2 razy w roku zapomniane i zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 no własnie - ja wczoraj byłam u teściówki a jeźdze maks 2 razy w roku zapomniane i zaliczone :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts