reni1980 23.10.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Spięcie iście Brook z Taylor e bez przesady, ale zostało powiedziane , ze to Magda naskoczyła niewyobrażalnie podniecona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ha nie wiesz kochana co tracisz... :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Witaj Reni to taki mooocny uscisk Obiecalam ze wgram dzisiaj zdecia dla rere..wiec pozwol mi to zrobic oki? jakosc nie najlepsza, wiadomo, oswietlenie robi swoje, a i mialam tylko tel przy sobie... na tym sobie posiedzialam i bylo jak dla mnie dobrze ten sam fotel... w innym miejscu...jak widac, kolor inny i bardziej ten prawdziwy:yes: ten tez piekny kolorystycznie...nie obylo sie bez mojego macania idac dalej.... ujrzalam to cudo...(fotki z ikei nie mam, wiec z neta wkleje) ale powiem...dla mnie bomba! w dodatku ta poduszeczka za plecami...ahhh Edytowane 23 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 spoko spoko Melisska a co kupiłaś w ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ha nie wiesz kochana co tracisz... plus przynajmniej taki nie ważne czy odc. 13 czy 675.890 tam zawsze Brook i Taylor są wiecznie młodzi, ich dzieci przechodzą menopauzę, i każdy z każdym sypia popijać przed kieliszek szampana koło przydomowego baseniku... że kelner to znosi;) Mmeliska - ten turkus czad - chociaż te rurki na fotkach bardzo delikatne się wydają, w realu wygodne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 e bez przesady, ale zostało powiedziane , ze to Magda naskoczyła niewyobrażalnie podniecona;) no....tak czasami bywa:yes:...miałam się nie wypowiadać...jednak muszę przyznać (choć nie mam nic ani do Brook ani do Taylor) że Taylor troszkę za bardzo sobie przywłaszczyła kominek;) przecie to jakaś Megan czy cholera wie która wymyśliła i zrobiła fotkę kominka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Londonka Megan :rotfl: która to jest? ta ciemnowłosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cholera wie Madzia ta Megan to już chyba inna bajka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 hmm w takim razie fajne nie umiem dojść z poszewkami ostatnio w ikea - znalazłam fajne pakowane po 2 szt czerwone w kratę ale rozmi 60x60a standardowy wsad to 50x50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Reni, ja tam rozumiem, sama mam tak, że wolę super jakość (oczywiście w granicach tego, na co mogę sobie pozwolić), kupiłam sztućce Villeroy'a, chociaż wszyscy pukali się w głowę, bo w Ikei też są dobre, ale moje sztućce będą w użyciu z 15 lat (jeśli nie dłużej), nie sądzę, żebym wydała więcej niż ktoś, kto kupuje tańsze i często wymienia/dokupuje nowe. Podobnie zastawa, musiałam mieć porcelanę, ale to jest porcelana na lata, bo porcelanit pęka w zmywarce i trzeba wymieniać co 3-4 lata. Ja zawsze patrzę na jakość i nie sądzę, żebym przez to wydawała więcej niż inni (buty czy torebkę mam na wiele lat, jak ktoś kupi za 50 zł, to ponosi sezon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 dokładnie Ilonka ale jak kiedyś powiedziała jedna z forumek - renia nie przekonasz , że wielbłąd potrafi latać wiesz ja wczoraj znalazłam piękne sztućce z v&b 60 części za 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.10.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hello!!! Tu też trafiłam w weekend szukając mojej ścianki .A ,że posiadasz salon w którym jestem zakochana to czytałam pilnie cały wątek i teraz mogę sie ujawnić ,że byłam i jestem.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a powiem Wam, ze ja tego nie rozumiałamdo czasu aż się kupi 1 dobrą jakościowo rzecz i porówna np z ikeą.Albo jak widzę jak mnie denerwuje mój kibelek po roku używania - a w sumie średnia półka cenowa. dopiero porównanie pokazuje, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hello!!! Tu też trafiłam w weekend szukając mojej ścianki .A ,że posiadasz salon w którym jestem zakochana to czytałam pilnie cały wątek i teraz mogę sie ujawnić ,że byłam i jestem.:) helloł mirkamis:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a powiem Wam, ze ja tego nie rozumiałam do czasu aż się kupi 1 dobrą jakościowo rzecz i porówna np z ikeą. Albo jak widzę jak mnie denerwuje mój kibelek po roku używania - a w sumie średnia półka cenowa. dopiero porównanie pokazuje, że warto. Magda proszę cie:lol2::lol2:, nie używamy od teraz słowa kibel i wyższa/średnia półka cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Reni, ja nawet nie pamiętam, ile nasze kosztowały, też dużo sztuk, ale z Berlina zwiezione, bo tam są zupełnie inne ceny niż tutaj, zwłaszcza na wyprzedażach (często kopara opada, bo zestaw garnków w cenie jednego w Polsce). Kurde, tak sobie teraz myślę, że chyba jeszcze dłuuuugo do Berlina nie pojadę , a tak blisko mam , tak fajnie i szybko nową autostradą , chyba muszę komuś dziecko "opchnąć" na cały dzień. Znowu będzie, że wyrodna matka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts