Ilona Agata 23.10.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja mam opór i w jednym i w drugim obiektywie . Mam Nikona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ok...czyli spierdzielony brzydko mówiącwczoraj robiłam fotki marsupi bo sprzedaję na allegro i nie szło fajnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ja mam taki [ATTACH=CONFIG]220146[/ATTACH] mnie nie powala na kolana...ale poki co mam... a mam i tak obiecany nowy...wiec sobie spokojnie poczekam az mi moj go kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 40 mm, zastanawiałam się nad 35, jest bardziej uniwersalny i lepsze światło, ale w sklepie próbowałam i nie wychodziło mi z tak bliska jak ja potrzebuję (tam trzeba się oddalić 30 cm od obiektu, a teraz wychodzi mi nawet jak oddalę obiektyw o 2 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ehh Ilona te obiektywy to studnia bez dna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 I jeszcze lampa . Mąż miał mi kupić na Gwiazdkę, ale jak usłyszeliśmy w sklepie cenę, to podziękowałam. Mam darmowy program graficzny (Picassa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 bosz...pamietam jak 5 lat temu tez kazdy grymas na twarzy mojego 'synuńcia' fotografowalam, a pozniej (jak zaczal chodzic) to biegalam za nim po placyku zeby utrwalic te wspaniale chwile i tachalam na kazdy spacerek wielkiego canona...a teraz robie zdjecia telefonem jak mi sie przypomni ze moja corunia kolejny miesiac konczy a ja nawet nie mam zadnej nowej fotki :P:P z drugim dzieckiem tak jest, mój syn ma zdjęć jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Tak, drugie dziecko nie ma zdjęć prawie wcale. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 hmm ja mam mało mimo sprzętu - ciągle mi się nie chce go nosić czytam na forach i jest dużo opinii, że to normalka...no ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ja też na piccassie ale już się szykuję na tego "prawie photoshopa" ale drogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 u mnie lampa jest na szczescie w gratisie... i oslona tez byla... no ale kupowalismy go 3 lata temu oo co racja to raca z robieniem zdjec... moja starsza tysiace ich ma, a mlodsza dlatego dobrze, ze poruszony zostal temat aparatow bo bym go zapomniala na wystepy do przedszkola zabrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja tam noszę aparat (jeszcze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a ja ani jednej foty na kocyku czy na golasa . :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Magda, ja myślę, że dobry obiektyw i programu nie trzeba . Mój program np. minimalnie poprawia foty zrobione nowym obiektywem, praktycznie nie widać różnicy. Przy dobrym świetle nie poprawia nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a macie w swoich aparatach opcje efektu gladkiej skory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Magda, ja myślę, że dobry obiektyw i programu nie trzeba . Mój program np. minimalnie poprawia foty zrobione nowym obiektywem, praktycznie nie widać różnicy. Przy dobrym świetle nie poprawia nic. ktora ? bo ja tez .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 wózkiem jak jeżdziłam nosiłam - teraz nie bo torba, torba z aparatem a młode na rowerku. Ilona ja coraz częściej dochodze do wniosku że własnie dobry program i z każdego zdjęcia da się zrobić super:) mam grafika w rodzinie - który obrabia min , bajki dla dzieci - pokazał mi co nieco Dziewczyny, a co chciałyście te fotki tu wstawić? na golasa po kąpaniu na stole w kuchni? Mmelisa jakieś tryby mam ale robię na manualu tzn uczę się bo zaczynam dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No bo to działa w dwie strony - albo obiektyw, albo program.Jak jest standardowy obiektyw, to wtedy program zrobi super zdjęcie, jak jest dobry obiektyw, to program tylko przekoloruje lub nie poprawi nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.10.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja tam noszę aparat (jeszcze). bo nie nosisz wozka, dziecka i siat z zakupami na drugie pietro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.10.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 to trzeba zbierać kasę na nowy jednak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts