reni1980 25.10.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jest pan mna zinteresowany?? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 reni, ja nie mam spięcia, że muszę coś posprzątać. Jak łazienki nie sprzątnę dziś, to zrobię to jutro, syfem nie zarasta. Bo staram się na bieżąco utrzymywać. Jak wycieram brzegi wanny jak mały się wykąpie, to i od razu ta mokrą ścierką przetrę blat przy umywalce i płytki. I już czyste, nie muszę tego sprzątać. Jak kibel myję, to i od razu dookoła oblecę płytki i podłogę ściereczką jednorazową. Lustro mąż myje. Baterie na bieżąco przecieram. Kuchnia też na bieżąco przy gotowaniu ogarniam żeby później nie zostało. Bo nie siądę do stołu jak mam syf na widoku... Odkurzanie raz na kilka dni, ale u mnie mało powierzchni. Pranie na bieżąco, ale u nas max. 3 pralki w tygodniu, chyba brudasy jesteśmy, że tak rzadko. Raz na jakiś czas mycie podłogi, tego nienawidze dlatego tak rzadko. Mycie okien... I mycie prysznica, chyba musze kupic myjkę parową, bo jak napsikam tym siuwaksem do mycia kamienia to aż mnnie głowa boli. Dobrze, że mąż odpływ liniowy czyści, bo bym pawia puściła. Jaki tam się syf zbiera!!! U Ciebie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 mirkamis, dom to nie muzeum nie musi być na błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No ,po dzień dobry to było jego pierwsze pytanie.Na długo pozostanie w mojej pamięci .Zeby choc przystojny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A reni, powiedz mi jeszcze czy jak lejesz wodę deszczownicą to odpływ też nie wyrabia z pochłanianiem wody? U mnie się zbiera Nawet jak wszystko wymyte... Ale ja leję czasami mocno mąż to odkręci, poleje się wodą, zakręci, myje się, znowu odkręca, spłukuje się i już. A ja nie mogę tak, bo mi zimno jak woda po mnie nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.10.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A ja to na błysk muszę mieć.Choć czasami odpuszczam:) ale tylko czasami.Wkurza mnie jak kurz widzę na schodach ,ale ja źle dom urządziłam schody ciemne panele też i przez to chodzę i pucuję.A jak do pracy wrócę to tez się zmienię, teraz pucuję bo mam czas a jak go nie będzie to inaczej do tego kurzu podejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.10.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 hmm mi zbiera na bieżąco - mam liniowy na 80 cm chyba długi...ale co tydzień leje do niego domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 (edytowane) jak dam deszczownicę na full to nie daje rady tak szybko ale jak daję na połowę pokrętła to spokojnie, ja myłam liniowy w niedzielę:jawdrop::jawdrop::jawdrop: poprostu rzygać się chce, trzeba częściej, po umyciu liniowego woda zapinkala Edytowane 25 Października 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 podobno domestosa nie można na niklowe czy metalowe baterie a mój odpływ jak bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Mnie denerwuje piasek pod stopami, to jak nie mam czasu odkurzacza wyjąć to mopem płaskim zbieram i już.Ja też bym chciała na błysk, ale się nie zarżnę przecież. Hymm... ja domestosa nie, chociaż czemu nie.Chłop to rozbiera raz na jakiś czas i czyści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No właśnie na szczęście tej wody nie jest tyle, że się wylewa, ale czasami podchodzi pod próg prysznica Mój odpływ ma 60l/minutę. Z kwasówki jest, więc nie powinien mu zaszkodzić domestos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 MagdaBArtek, ale masz wypełniny płytkami czy taki ażurowy odpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 mówisz? to mu poleję na zdrowie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ja mam odpływ z casto - nie jest chromowany jak bateria - raczej jak stat za to wkur mnie deszczownica - widać było kamień więc popsikałam z lidla czymś na kamień - kamień został, a na tym ala chromie zrobiły się matowe przebarwienia. Oszczędny trzy razy przepłąca:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ale domestos rozpuści włosy bo u mnie z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ażurowy w takie "przecinki" ale wygląda to jak stal taka szczotkowana czy coś nie rozpuści - trzeba wyciągnąć i szorować :/ strasznie mi "zachodzą" płytki w prysznicu pól się blyszczy a pół matowe jakby z mydła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ano ja za odpływ dużo zapłaciłam, ale chciałam mieć pewność, że będzie ok przez długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ja na kamień robię tak, deszczownicę ściągam, obkładam płatkami, na płatki ocet i całą noc w bidecie leży, rano jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 reni, a nie masz tam w syfonie takiego koszyczka, który włosy zatrzymuje? Magda, no właśnie też ażurowy jednak chyba więcej zbiera. U mnie tylko dookoła cieniutka szczelinka i nie zawsze nadąża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 szczotkowana stal nierdzewna tak na nim piszę - więc chyba domestos go nie pożre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts