Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję:W ikeii są ozdoby świąteczne ,widziałam te gwiazdy świecące -ale one strasznie duże mi się wydawały.

Zaliczylam silesie - nic nie kupiłam

zaliczyłam ikeę- kupiłam trochę pierdołek dla córci -bez rewelacji

I byłam jeszcze w max flizz i doszłam do wniosku ,że moje łazienki są wyjątkowo bleeeeeeeeeeeeeee.

Podsumowanie zakupów: Weź dziewczyno napij się wina może humor Ci się poprawi.

Reni i jak poszło układanie drewna??Zmęczona??

Ja gotowac bardzo lubie i wymyslac coś dobrego na obiad.Dwa dni w tygodniu kiedy mi się nie chce to sobota i niedziela -wtedy obiady są na szybko

Edytowane przez mirkamis

W sumie się cieszę, ale już pomysł na pierwszy prezent: sanki!

Tylko pytanie czy są dla takich maluchów i jak ze śniegiem w tym roku.

Antek ma zamówione u dziadków :yes: już siedzi ładnie bez podparcia, więc w sankach będzie śmigał, chcemy takie ze śpiworkiem :D. Śnieg się jakiś znajdzie :) jak nie w tym to w przyszłym roku (lepiej w tym tylko ja poproszę maks 2 tygodnie ;)).

O, sanki dokładnie takie jak w linku, czarne z groszkami na czarnym tle. Wolałabym białe, ale niepraktyczne ;).

Mój małżonek się zna na kolorach :o miętowy, turkusowy, seledynowy - odróżni. Co do choinki liczy się z moim zdaniem. Światełka mamy tylko białe, od dziadków trzeba kolorowe pożyczyć :D. Nasza choinka w zeszłym roku wyglądała tak:

choinka.jpg

Tez chcę tą gwiazdę z IKEI, chociaż Antek zaczyna się interesować kablami, powinnam je pochować zamiast dodawać kolejny ;).

Aaa i uwielbiam gotować! :D Nie wiem jak można nie lubić :D a jeszcze idealnie kiedy gotujemy z mężem razem :).

Ale mówimy o śpiworach Ilonka? Bo to raz do śniegu i po śpiworze, dlatego zamówimy ciemny kolor.

Nasza choinka sztuczna ale bardzo mi się podobała, na zdjęciach to nie to samo :/ nie wiem czy w tym roku będzie tyle czasu żeby ją ubrać :).

Diana, e no ja też wolę robić coś innego :D ale gotować też lubię :).

Dzień dobry

Yokasta mi chodziło o to że jak mam wolny czas to wolę poświęcić go na co innego niż gotowanie dlatego raczej wybieram dania które robi się szybko, ale mam np koleżankę która kocha gotować, pracuje jako kucharz a po 8 godz w robocie przychodzi do domu i gotuje, robi swojskie pasztety, ciasta przełożone 3 różnymi kremami, cuda na kiju bo ona to kocha i gotowanie to jej pasja.

Dzień dobry

Yokasta mi chodziło o to że jak mam wolny czas to wolę poświęcić go na co innego niż gotowanie dlatego raczej wybieram dania które robi się szybko, ale mam np koleżankę która kocha gotować, pracuje jako kucharz a po 8 godz w robocie przychodzi do domu i gotuje, robi swojskie pasztety, ciasta przełożone 3 różnymi kremami, cuda na kiju bo ona to kocha i gotowanie to jej pasja.

Hejka!!

No dlatego ja, jak jest weekend i cała rodzina w domu robie jedzenie na szybko,potem wynagradzam im w tygodniu i szaleję.

Ilonko nad saneczkami dla siostrzeńca też się zastanawiam i wybiorę jakis ciemny kolor.Już sie nauczyłam ,że im ciemniejszy tym lepiej:).Paulinka w zeszłym roku miała różowe spodnie z kombinezonu i co wypad na sanki to spaodnie robiły się czarne.W tym roku kupiłam czarne-bunt w domu przez wyżej wymienioną ale mama szczęśliwa:).:).

Odnośnie sanek to biorę też pod uwagę drewnianne z tym pchaczem i śpiworkiem w tych te oparcie jakoś do mnie nie przemawia do końca.

Witajcie!,

U mnie w tym roku będzie patent choinkowy zgapiony w jednym z kościołów - żywe drzewko a na nim białe lampki i małe opłatki zawieszone na srebrnych wstązeczkach zawiązanych w kokardkę. Koszt minimalny a efekt mnie osobiście zabił. :yes: . Tylko opłatki w dużych ilościach muszę skombinować:D

Dzień dobry- witam serdecznie gospodynię ( i wszystkich gości) na jej własnym wątku:) bo wcześniej spotkałyśmy się kilka razy np. u Venus;) widze, że wątek wiądący przeniósł się po decyzji Justyny tu właśnie;)więc na pewno będę zaglądać..

Dziwczyny- w sprawie kocyka od Silver również bylabym chętna , więc jakby co pamiętajcie proszę o mnie i piszcie na priv,

pozdrawiam serdecznie, miłego weekendu:bye: