diana_teresa 31.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dziewczyny potrzebuję porady pomocy na jakiej wysokości zawiesić obrazki, na moim wątku dodałam zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.10.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jesuniu, potem nadrobię bo klepiecie jak najęte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Melduję:W ikeii są ozdoby świąteczne ,widziałam te gwiazdy świecące -ale one strasznie duże mi się wydawały.Zaliczylam silesie - nic nie kupiłamzaliczyłam ikeę- kupiłam trochę pierdołek dla córci -bez rewelacjiI byłam jeszcze w max flizz i doszłam do wniosku ,że moje łazienki są wyjątkowo bleeeeeeeeeeeeeee.Podsumowanie zakupów: Weź dziewczyno napij się wina może humor Ci się poprawi.Reni i jak poszło układanie drewna??Zmęczona??Ja gotowac bardzo lubie i wymyslac coś dobrego na obiad.Dwa dni w tygodniu kiedy mi się nie chce to sobota i niedziela -wtedy obiady są na szybko Edytowane 31 Października 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jesuniu, potem nadrobię bo klepiecie jak najęte! Popieram ,naklepały dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 31.10.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Miłego weekendu wszystkim życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 W sumie się cieszę, ale już pomysł na pierwszy prezent: sanki! Tylko pytanie czy są dla takich maluchów i jak ze śniegiem w tym roku. Antek ma zamówione u dziadków już siedzi ładnie bez podparcia, więc w sankach będzie śmigał, chcemy takie ze śpiworkiem . Śnieg się jakiś znajdzie jak nie w tym to w przyszłym roku (lepiej w tym tylko ja poproszę maks 2 tygodnie ). O, sanki dokładnie takie jak w linku, czarne z groszkami na czarnym tle. Wolałabym białe, ale niepraktyczne . Mój małżonek się zna na kolorach miętowy, turkusowy, seledynowy - odróżni. Co do choinki liczy się z moim zdaniem. Światełka mamy tylko białe, od dziadków trzeba kolorowe pożyczyć . Nasza choinka w zeszłym roku wyglądała tak: Tez chcę tą gwiazdę z IKEI, chociaż Antek zaczyna się interesować kablami, powinnam je pochować zamiast dodawać kolejny . Aaa i uwielbiam gotować! Nie wiem jak można nie lubić a jeszcze idealnie kiedy gotujemy z mężem razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jesuniu, potem nadrobię bo klepiecie jak najęte! zgadzam sie.... jak sie juz spotkaja to tylko bla bla bla nie wyrabiam na zakretach wiec za nadrabianie wezme sie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.11.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Dzień dobryyokasta piękna choinka co do gotowania to ja nie przepadam wolę robic inne rzeczy, od czasu do czasu gotuję (w sensie coś ciekawszego, niż codzienne obiady) jak mam mieć gości gotuję ale ogólnie to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.11.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Dzien dobry Dziewczyny spokojnego dnia Wam zycze:bye: Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 yokasta, ale magicznie się zrobiło za sprawą Twojej choinki. Ja cały czas myślę nad tymi białymi sankami - i chyba właśnie na nie się skuszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.11.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ale mówimy o śpiworach Ilonka? Bo to raz do śniegu i po śpiworze, dlatego zamówimy ciemny kolor. Nasza choinka sztuczna ale bardzo mi się podobała, na zdjęciach to nie to samo :/ nie wiem czy w tym roku będzie tyle czasu żeby ją ubrać . Diana, e no ja też wolę robić coś innego ale gotować też lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.11.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Tak, chodziło mi o śpiwór , z pośpiechu napisałam "sanki" - taki skrót myślowy. Baaardzo mnie kusi ten biały kolor - jest piękny. A jak jednak nie biały, to chyba grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.11.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dzień dobryYokasta mi chodziło o to że jak mam wolny czas to wolę poświęcić go na co innego niż gotowanie dlatego raczej wybieram dania które robi się szybko, ale mam np koleżankę która kocha gotować, pracuje jako kucharz a po 8 godz w robocie przychodzi do domu i gotuje, robi swojskie pasztety, ciasta przełożone 3 różnymi kremami, cuda na kiju bo ona to kocha i gotowanie to jej pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.11.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dzień dobry Yokasta mi chodziło o to że jak mam wolny czas to wolę poświęcić go na co innego niż gotowanie dlatego raczej wybieram dania które robi się szybko, ale mam np koleżankę która kocha gotować, pracuje jako kucharz a po 8 godz w robocie przychodzi do domu i gotuje, robi swojskie pasztety, ciasta przełożone 3 różnymi kremami, cuda na kiju bo ona to kocha i gotowanie to jej pasja. Hejka!! No dlatego ja, jak jest weekend i cała rodzina w domu robie jedzenie na szybko,potem wynagradzam im w tygodniu i szaleję. Ilonko nad saneczkami dla siostrzeńca też się zastanawiam i wybiorę jakis ciemny kolor.Już sie nauczyłam ,że im ciemniejszy tym lepiej:).Paulinka w zeszłym roku miała różowe spodnie z kombinezonu i co wypad na sanki to spaodnie robiły się czarne.W tym roku kupiłam czarne-bunt w domu przez wyżej wymienioną ale mama szczęśliwa:).. Odnośnie sanek to biorę też pod uwagę drewnianne z tym pchaczem i śpiworkiem w tych te oparcie jakoś do mnie nie przemawia do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witajcie!, U mnie w tym roku będzie patent choinkowy zgapiony w jednym z kościołów - żywe drzewko a na nim białe lampki i małe opłatki zawieszone na srebrnych wstązeczkach zawiązanych w kokardkę. Koszt minimalny a efekt mnie osobiście zabił. . Tylko opłatki w dużych ilościach muszę skombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.11.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dzień dobry- witam serdecznie gospodynię ( i wszystkich gości) na jej własnym wątku:) bo wcześniej spotkałyśmy się kilka razy np. u Venus;) widze, że wątek wiądący przeniósł się po decyzji Justyny tu właśnie;)więc na pewno będę zaglądać.. Dziwczyny- w sprawie kocyka od Silver również bylabym chętna , więc jakby co pamiętajcie proszę o mnie i piszcie na priv, pozdrawiam serdecznie, miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 03.11.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Dobry wieczór! Wklejam mój/Twój domek. U mnie jeszcze mega pobojowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.11.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dzień dobryMary te gigantyczne okna są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.11.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ...Mary te gigantyczne okna są cudowne o TAK!! BOMBOWE!! porannie zasiądę sobie w kąciku i będę podczytywać jeśli wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.11.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 dobry Dzisiaj kładą się u mnie listy przypodłogowe ... stolarz sobie o nas w końcu przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts