Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni - ja mam sznurkową roletę, ale wg mnie tej mechanizm jest do dooopy. Trzeba ostroznie zasłaniać, mój mąż woli tego nie robić, bo raz rozwaliliśmy te plasticzki. Jak za taką cenę to jakoś fatalna. Choc na moją tkaninę zupełnie nie narzekam, jest cudowna. Nie wiem jak działają te w kasecie ....

Diana, poszły:)

Do tego dugiego zdjęcia tez mam pytania :)

Postawic tam coś ,jak tak to co???

Chciałam tam gdzie okno tarasowe postawic 3 duże donice z dużymi kaktusami ,ale w leroy cena jednego takiego kaktusa to 200 zł- więc sorry ale za 600 zl to ja cos innego wymyslę.Te donice ok i jakis kwiat .

hejka a ja bym tam dała konsolę albo komodę, raczej nie donice a juz napewno nie kaktusy, o co chodzi z kablem, jeśli chcesz sie go całkowicie pozbyć to ucinasz, zabepieczasz i wciskasz w ścianę, gipsujesz i malujesz od nowa bo ten brąz:sick::sick::sick: sorki

ile chcesz przeznaczyć na stolik kawowy, mój jest dosyc duży i napewno nie wejdzie u ciebie

hejka a ja bym tam dała konsolę albo komodę, raczej nie donice a juz napewno nie kaktusy, o co chodzi z kablem, jeśli chcesz sie go całkowicie pozbyć to ucinasz, zabepieczasz i wciskasz w ścianę, gipsujesz i malujesz od nowa bo ten brąz:sick::sick::sick: sorki

ile chcesz przeznaczyć na stolik kawowy, mój jest dosyc duży i napewno nie wejdzie u ciebie

Jak utnę ten kabel to elektryk mnie ,że tak powiem ukatrupi bo sie naparłam.Prąd już był gotowy a ja miałam natchnienie i jak już powiedziałam elektrykowi o nim to usłyszałam.......... ( elektryk to mój tata :D:D:D:D).Teraz chodzi i mi glowę suszy o to czego nie zrobiłam więc musze coś wymyslec dla świętego spokoju :D

Ja mieszkam przy takiej trasie ,że okien nie odsłonie.Teraz mam takie a i tak Ci gapie co tu dreptaja non stop mnie wk....................................

Kolor idzie do zmiany to było malowane 3 lata temu ,w sumie to wiedziałam ,że o tym brązie będe tu słuchac :D:D:D:D:D.Kiedys u Venus o brązowych scianach pisałaś

Hej

Mirka

jaki kabel? a widzę - hmm powiesić coś jakiś obraz? chodzi o ten nad kanapą?

ja bym chyba jakiś obraz dała- kabel skrócić i ukryć w ramie.

Mirka a co ma być docelow na przeciw kanapy tam co na 2gim zdjęciu jest pusto?

telewizor?

ja bym szła klasycznie - ale nie w brązy tylko zdecydowanie lekki kremowy kolor,

prawie biały.

Zmieniłabym firanki - tak, że doda się wszystkiemu lekkości.

Najlepiej zasłony ładna faktura białe/kość słoniowa, bez żadnych udziwnień.

Tak, że okna odsłonisz.

ogólnie bym nie wprowadzała tam już w ogóle brązu - tylko coś co rozjaśni i sprawi, że wnętrze będzie takie "rozświetlone".