Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda ,takie firanki jak Ty masz??

ja nie mam - tzn mam kupione ale nie powiesiłam - powieszę to Wam obfocę ciekawe czy uwierzycie, że za 5 zl jedną kupiłam:lol2:

Magda byłam u JJany, pomiędzy kuchnią a drzwiami ma byc konsolka a co jast na przeciwko tej sciany?

Reniuś :D na przeciwko jest tv z kominkiem prostopadle - na przeciwko drzwi z szybkami schody

Tak sobie pomyślałam. Każdemu doradzacie/doradzamy żeby zdjął co ma na oknach i dał jasne zasłony po bokach. W konsekwencji wszyscy będą mieli na oknach jedno i to samo....przecież jest tyle możliwości! Podwójne komplety zasłon - ciemniejsze na zewnątrz, jasne do środka, są firanki które nie rażą w oczy (oczywiście puszczone wolno i do samej podłogi). Są lamówki, nawet samemu można podrasować zasłony....

Tak sobie pomyślałam. Każdemu doradzacie/doradzamy żeby zdjął co ma na oknach i dał jasne zasłony po bokach. W konsekwencji wszyscy będą mieli na oknach jedno i to samo....przecież jest tyle możliwości! Podwójne komplety zasłon - ciemniejsze na zewnątrz, jasne do środka, są firanki które nie rażą w oczy (oczywiście puszczone wolno i do samej podłogi). Są lamówki, nawet samemu można podrasować zasłony....

pewno, ze można ale prostota wyglada najlepiej i moze wisieć długo biorąc pod uwagę cenę porządnego materiału, jeśli kogoś stać wymieniać ciagle to spoko, ale najlepiej sprawdza się coś prostego i zawsze dobrze wygląda:yes:

Ja jak będę miec płot ,i zywopłot mi urosnie to firanki zmienię właśnie na takie że większość okna tylko pusta.w tym momencie muszę się zasłonić bo jak na patelni.Nwet jak droga jade to widzę czy na kanapie cos lezy czy nie :D.

Yokasta ,zgadzam się z Tobą ,że nudno by było jakby każdy w domu miał to samo :D:D.

Mie strasznie podobaja sie białe kuchnie ( jak zamawiałam swoją nie było mnie stać na taką) ,ale teraz choć nadal mi się podobaja zastanawiam się dlaczego gdzie nie patrze,gdzie nie wejdę jest biała kuchnia???????????????????