agatah 05.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 mirella, to mnie by chyba najbardziej to ostatnie dotyczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tosia Dzieki .Ten kolor ścian mi odpowiada.Ta duza ilośc storczyków na oknie to przypadkowe,akurat robiłam z nimi porządek i przez przypadek wszytkie na jednym parapecie:D. Ja mam jeszcze jeden salon i to będzie telewizyjny:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dwa i pół roku byłam bez i się przyzwyczaiłam i teraz mnie w oczy kole . tylko ten argument do mnie trafia:lol2::lol2: ja tez mam mały salon, nowocześnie i wysokie listwy i mi pasuje, wczesniej miałam 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja mam jeszcze jeden salon i to będzie telewizyjny. fiu, fiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.11.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wszystkim doradzającym baaaaaaardzo dziękuje:hug::hug:. Wiadomo ,że nie wszytko wszystkim musi się podobać ale mając tyle pomysłów napewno cos sie wykombinuje:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 fiu, fiu:) tylko wszystko zrobione na :sick::sick::sick:. Ten bedzie delikatnie szary :D:D a na scianie z tv chce dać coś takiego http://loftsystem.pl/panele-dekoracyjne/ aktualnie walczę z mężem o kolory bo on wszystko ciemne a ja jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Magda ,takie firanki jak Ty masz?? ja nie mam - tzn mam kupione ale nie powiesiłam - powieszę to Wam obfocę ciekawe czy uwierzycie, że za 5 zl jedną kupiłam:lol2: Magda byłam u JJany, pomiędzy kuchnią a drzwiami ma byc konsolka a co jast na przeciwko tej sciany? Reniuś na przeciwko jest tv z kominkiem prostopadle - na przeciwko drzwi z szybkami schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tosia:lol2: to byl chyba Twój najdłuższy post zgadzam się w 100% piękne inspiracje jak na te kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 panele ... mam nadzieję, że myślisz o tym "betonowym" ? Bo reszta plastików ...hmmm..... nie mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tak sobie pomyślałam. Każdemu doradzacie/doradzamy żeby zdjął co ma na oknach i dał jasne zasłony po bokach. W konsekwencji wszyscy będą mieli na oknach jedno i to samo....przecież jest tyle możliwości! Podwójne komplety zasłon - ciemniejsze na zewnątrz, jasne do środka, są firanki które nie rażą w oczy (oczywiście puszczone wolno i do samej podłogi). Są lamówki, nawet samemu można podrasować zasłony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja się o oknach nie wypowiadam, bo zaakceptowałam u mnie jedynie drewniane białe żaluzje i lekkie woalowe firanki z I za 15 zyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Magda tam ma być konsolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tak sobie pomyślałam. Każdemu doradzacie/doradzamy żeby zdjął co ma na oknach i dał jasne zasłony po bokach. W konsekwencji wszyscy będą mieli na oknach jedno i to samo....przecież jest tyle możliwości! Podwójne komplety zasłon - ciemniejsze na zewnątrz, jasne do środka, są firanki które nie rażą w oczy (oczywiście puszczone wolno i do samej podłogi). Są lamówki, nawet samemu można podrasować zasłony.... pewno, ze można ale prostota wyglada najlepiej i moze wisieć długo biorąc pod uwagę cenę porządnego materiału, jeśli kogoś stać wymieniać ciagle to spoko, ale najlepiej sprawdza się coś prostego i zawsze dobrze wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.11.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Lasche jest w DDTVN wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.11.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja jak będę miec płot ,i zywopłot mi urosnie to firanki zmienię właśnie na takie że większość okna tylko pusta.w tym momencie muszę się zasłonić bo jak na patelni.Nwet jak droga jade to widzę czy na kanapie cos lezy czy nie . Yokasta ,zgadzam się z Tobą ,że nudno by było jakby każdy w domu miał to samo :D. Mie strasznie podobaja sie białe kuchnie ( jak zamawiałam swoją nie było mnie stać na taką) ,ale teraz choć nadal mi się podobaja zastanawiam się dlaczego gdzie nie patrze,gdzie nie wejdę jest biała kuchnia??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Połknęłam literki bo mi sie obiad pali :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Reni dodałam u mnie foto poduchy i mojego powoli tworzącego się obrazuInspiracje Tosi są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 trzeba włączyć ddtvn online Reni - konsolka z lustrem na tej krótszej - dalej. Na tej dłuższej przy kuchni obraz albo coś nie "głębokiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 obiad? jest 11 . czasem to bym chciała być w domu z dzieckiem - serio:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja się o oknach nie wypowiadam, bo zaakceptowałam u mnie jedynie drewniane białe żaluzje i lekkie woalowe firanki z I za 15 zyla wlasnie sie zastanawiam czy do swoich zaluzji nie zalozyc takich firanek...moge podejrzec jak to u ciebie wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts