Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trzeba włączyć ddtvn online :)

Reni - konsolka z lustrem na tej krótszej - dalej.

Na tej dłuższej przy kuchni obraz albo coś nie "głębokiego"

to dlaczego tam zaraz przy kuchni nie dasz tej witrynki? idealne miejsce:yes: Magda ty jestes w urządzaniu jak siostra męża, patrzy na ciuch jest super ale nie na niej

A za mna od dłuższego czasu tzn.od roku chodzi jedna zupa z dzieciństwa.Jedną rzecz do niej kupiłam z 4 miesiące temu i po porządkach w kuchni stwierdziłam ,ze robie.A zupa ta to ..................................GROCHÓWKA .:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:I robię ją pierwszy raz w życiu i na pewno ostatni :D.Bo preferuję inne obiady :D

to dlaczego tam zaraz przy kuchni nie dasz tej witrynki? idealne miejsce:yes: Magda ty jestes w urządzaniu jak siostra męża, patrzy na ciuch jest super ale nie na niej

no bo u kogoś mi się podoba - a u mnie mam wrażenie, że kiczowato.

Dziś przyszła koleżanka do pracy w jakimś swetrze z HM - nei było mnie chwile bo pojechałam do CH.

Mierzę i co...dotknęłam myślę o nie szmata...ubrałam..o nie źle zszyty... okropieństwo.

A na niej fajnie:rolleyes:

wlasnie sie zastanawiam czy do swoich zaluzji nie zalozyc takich firanek...moge podejrzec jak to u ciebie wyglada? :D

Nie mam połaczenia firanki z żaluzją :(

Tutaj firanka w sypialni (jak chcesz dokładniej, to pstryknę w salonie - bo tez powiesiłam):

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167813-Od-marzeń-projektów-wizualizacji-do&p=5972746&viewfull=1#post5972746