Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mirela te firanki ma u córki chyba bez żaluzji

firanki znam :) tylko sie zastanawiam jak sie prezentuja z zaluzjami...nie chce sobie zepsuc efektu :) gdyby nie nowi sasiedzi to bym o firankach nie myslala ;)

poza tym wybor firanki to pikus...wiekszy problem mam z karniszami :) moze mi cos podpowiecie? :D

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam połaczenia firanki z żaluzją :(

Tutaj firanka w sypialni (jak chcesz dokładniej, to pstryknę w salonie - bo tez powiesiłam):

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167813-Od-marzeń-projektów-wizualizacji-do&p=5972746&viewfull=1#post5972746

Mirela ile paczek Lil wisi na tym oknie?

czekamy na drugie zdjęcie :popcorn:

Reni - przyznaj, ze tak czasem tez masz na kimś cool a sama byś nie ubrala bo beee

Nie mam połaczenia firanki z żaluzją :(

Tutaj firanka w sypialni (jak chcesz dokładniej, to pstryknę w salonie - bo tez powiesiłam):

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167813-Od-marzeń-projektów-wizualizacji-do&p=5972746&viewfull=1#post5972746

hmm...chyba nie o taki efekty mi chodzi...wolalabym mniej firanki :)

Tam wiszą 3 paczki (czyli 6 firanek).

Ja z karniszami tez miałam problemu. chciałam biale (żeby się nie rzucąły w oczy) - ale wszystkie wygladały na plastikowe. A że ja lubię prostotę to kupiłam zwykłe, czarne bez zdobień w I.

Trochę bym sie bała, że zaciemnię wieszając żaluzje z firankami....

Tam wiszą 3 paczki (czyli 6 firanek).

Ja z karniszami tez miałam problemu. chciałam biale (żeby się nie rzucąły w oczy) - ale wszystkie wygladały na plastikowe. A że ja lubię prostotę to kupiłam zwykłe, czarne bez zdobień w I.

Trochę bym sie bała, że zaciemnię wieszając żaluzje z firankami....

najbardziej zalezy mi na firankach w salonie a tam mam zaluzje z tymi wiekszymi lamelkami (5cm) wiec wydaje mi sie ze nie bedzie za ciemno...

Hej dziewczyny- chciałam napisać , że w tschibo dostawa free ale widze, że już wszystko wiecie;) no i korzystając z tej okazji po raz pierwszy w życiu zamówiłam cos od nich przez internet- sukienke szmizjerkę z przecen- zobaczymy co to warte;)

Magda- nie jestem ekspertem ale , że mój ogród ma już15 l. to mogę powiedzieć, że u mnie wrzosy przesadzone przed zimą z doniczek do ziemi .. spokojnie zimują.. więc próbuj..

hejo :)

dziewczynki kupiłam na wiosnę te doniczki co Tosia wrzuciła w linku i kurcze - plastik fantastik, zżółkły są teraz budyniowe

Kupiłam później ceramiczne w OBI i bez porównania pokaże wam moje wrzosiki (Reni zaraz usunę fotki) :)http://i3.fmix.pl/fmi2103/7e3fb035001e6e015234b662/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1073/822eed2900151f0f5234b681/zdjecie.jpg

Edytowane przez Bastki

na pewno nie są jednoroczne ale ja nie podpowiem, moze Tosia?

Magda wiesz jak mnie wkurzyło to tchibo, akurat dzis nie ma tej tacy cholernej:mad:

Jak to Reni przecież Tchibo to kawa;) a poważnie to pewnie jeszcze będą a jak zauważyłam to oni często mają dostawe gratis, więc na pewno w końcu upolujesz:hug: