Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak to Reni przecież Tchibo to kawa

mój mąż zawsze się ze mnie napieprza jak widzi paczkę z tchibo i to mówi, zawsze tez powiada abym broń boze dla niego niczego nie kupiła:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Bastki nic nie usuwaj, widzisz nie pękły to zżółkły, cholera mać

może szare będą ok, albo wyblakną

Raczej wysadź je do ogrodu jeszcze jesienią. Prawdopodobieństwo że się je uda utrzymać w doniczkach jest minimalne. Ale spróbować zawsze można. Dać do większej doniczki, podlewać tak żeby nie stały w wodzie i możesz ewentualnie jeszcze się pomodlić ;)

Bastki no do dobrze wiedzieć, nie będę testować- budyń mi się pasuje do elewacji :D tak mi się właśnie coś ta cena nie podobała.

czyli wyszło jak zawsze co tanie to.....:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Raczej wysadź je do ogrodu jeszcze jesienią. Prawdopodobieństwo że się je uda utrzymać w doniczkach jest minimalne. Ale spróbować zawsze można. Dać do większej doniczki, podlewać tak żeby nie stały w wodzie i możesz ewentualnie jeszcze się pomodlić ;)

Bastki no do dobrze wiedzieć, nie będę testować- budyń mi się pasuje do elewacji :D tak mi się właśnie coś ta cena nie podobała.

czyli wyszło jak zawsze co tanie to.....:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

nie nie mój hahhaaa to ogrody u Kapiasów, http://www.kapias.pl/ chyba masz do nich blisko (wiem że mieszkasz na śląsku) :) - fajne aranżacje, nowoczesne, japońskie i angielskie ogrody zresztą... różne. Przy okazji jest tam szkółka i możesz sobie kupić co ci się spodoba, wypić kawę i długo spacerować ciesząc oczy :D

Ja dopiero taras skończyłam i w tym roku już koniec -nie ma czasu, pogody i weny. Zresztą sama nie wiem co ja bym chciała, chyba nic :lol2: iglaki i trawkę a w sumie to wszędzie dechy tarasowe i granit ewentualnie jakaś mała rabata z trawami i kulkami bukszpanowymi

Bastki piękne wrzosowisko. Ja ogólnie kwiatów nie lubię - ale wrzosy to jedynie "je udające"

Tosia - qrka to mnie z tymi wrzosami..mam je na oknach w wiklinowych..myślalam, że zimą dołożę

coś zielonego i będzie.. no ok a co mi zimą na oknach wytrzyma? zielone cyprysiki czy coś?

czy będą do wywalenia po zimie?

ja też fotki nie widziąłam,..teraz jestem na Baczność:)