reni1980 05.11.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jak to Reni przecież Tchibo to kawa mój mąż zawsze się ze mnie napieprza jak widzi paczkę z tchibo i to mówi, zawsze tez powiada abym broń boze dla niego niczego nie kupiła:lol2::lol2::lol2: Bastki nic nie usuwaj, widzisz nie pękły to zżółkły, cholera mać może szare będą ok, albo wyblakną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Fra ale jak to przed zimą? do doniczek dalam je we wrześniu - myślalam, zeby przesadzić po ścięciu na wiosnę? hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 RENI mój jak jadę do CH to to samo hasło "tylko mi nic nie kupuj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Magda a tu dla Ciebie http://i3.fmix.pl/fmi2547/40541cec00094b6f5234bb9e/zdjecie.jpg zimują ładnie ale trzeba pamiętać o przycinaniu na wiosnę no i wrzosy i inne wrzośce lubią kwaśne podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bastki to twój ogród?:eek::eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no kurcze szare mogą wyblaknąć chyba że będzie to porządny plastik widziałam na ogrodowisku u jednej dziewczyny takie http://allegro.pl/show_item.php?item=3649777938 antracytowe i wyglądają cały czas tak samo, chyba słońce im nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Raczej wysadź je do ogrodu jeszcze jesienią. Prawdopodobieństwo że się je uda utrzymać w doniczkach jest minimalne. Ale spróbować zawsze można. Dać do większej doniczki, podlewać tak żeby nie stały w wodzie i możesz ewentualnie jeszcze się pomodlić Bastki no do dobrze wiedzieć, nie będę testować- budyń mi się pasuje do elewacji tak mi się właśnie coś ta cena nie podobała. czyli wyszło jak zawsze co tanie to.....:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Raczej wysadź je do ogrodu jeszcze jesienią. Prawdopodobieństwo że się je uda utrzymać w doniczkach jest minimalne. Ale spróbować zawsze można. Dać do większej doniczki, podlewać tak żeby nie stały w wodzie i możesz ewentualnie jeszcze się pomodlić Bastki no do dobrze wiedzieć, nie będę testować- budyń mi się pasuje do elewacji tak mi się właśnie coś ta cena nie podobała. czyli wyszło jak zawsze co tanie to.....:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ja mam szare z ikei juz 4 rok, stoją od południa i nic im nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 nie nie mój hahhaaa to ogrody u Kapiasów, http://www.kapias.pl/ chyba masz do nich blisko (wiem że mieszkasz na śląsku) - fajne aranżacje, nowoczesne, japońskie i angielskie ogrody zresztą... różne. Przy okazji jest tam szkółka i możesz sobie kupić co ci się spodoba, wypić kawę i długo spacerować ciesząc oczy Ja dopiero taras skończyłam i w tym roku już koniec -nie ma czasu, pogody i weny. Zresztą sama nie wiem co ja bym chciała, chyba nic iglaki i trawkę a w sumie to wszędzie dechy tarasowe i granit ewentualnie jakaś mała rabata z trawami i kulkami bukszpanowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 nie nie mój hahhaaa dzięki bogu, bo bym cię przestała lubić:lol2::lol2: mówisz taras posiadasz to dawaj foty, ja mam słabość do tarasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 też planowałam szare ale mam taką elewację więc chciałam jakiś kontrast i stanęło na białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no do Goczałkowic to daleko nie mam, zwłaszcza , ze mam super znajomych w Czechowicach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) mam jedno zdjęcie jeszcze w trakcie prac (na sek wrzucę) fotka z telefonu wiec szału ni ma Edytowane 5 Listopada 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.11.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No u Kapisów byłam i zgadzam się z Bastką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no do Goczałkowic to daleko nie mam, zwłaszcza , ze mam super znajomych w Czechowicach:) no to jak będziesz miała kiedyś czas to jedz z rodzinką, polecam. Najlepiej wtedy kiedy kwitną róże, zapach jest nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 no jezusie daj jeszcze raz, nie zdążyłam, pouczałam córkę jak ugotować makaron:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 czyli w maju:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.11.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bastki piękne wrzosowisko. Ja ogólnie kwiatów nie lubię - ale wrzosy to jedynie "je udające" Tosia - qrka to mnie z tymi wrzosami..mam je na oknach w wiklinowych..myślalam, że zimą dołożę coś zielonego i będzie.. no ok a co mi zimą na oknach wytrzyma? zielone cyprysiki czy coś? czy będą do wywalenia po zimie? ja też fotki nie widziąłam,..teraz jestem na Baczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.11.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 a nie wiem kiedy kwitną róże :lol2: sama bym ich nie chciała w ogródku ale pachną bosko wiem kiedy bzy :lol2: dałam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts