Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dziewczyny witajcie

no super mnie przywitałyście nowymi inspiracjiami ale powiem szczerze ze mózg mi się już lansuje bo nie wiadomo co przenieść do siebie, jedno piekniejsze od drugiego, co do placu zabaw to gotując obiad i tak nie widze urwisów bo kuchnię mam od frontu a okna mam takie wielkie w salonie ze zawsze je dojrzę.

kasia witam w mojej galerii, mozaika to pleyades z dune, jesli chodzi o braidy to szare są koło wanny i prysznica a ciemne przy umywalkach i toaletach. Pozdrawiam ciepło.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bylam dziś w miom ulubionym bo concept i zobaczyłam nowe ramki na zdjęcia, szklane, czarne i pomyślałam że super mi spasują do szklanych kontaktów a że były nie drogie zakupilam dwie, będą tam moje mordeczki obie

o takie

http://img27.imageshack.us/img27/9003/p1040081z.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/2590/p1040084i.jpg

i kupiłasz jeszcze coś takiego, nie moglam się oprzeć, myślicie ze pasuje mi to w salonie? ale szczerze!!!!!!!

http://img121.imageshack.us/img121/4061/p1040078e.jpg

Kurcze, Reni, jak tak patrzę na Twoje wnętrza: meble i dodatki (super ramki na zdjęcia!), to strasznie żałuję, że nie mam w pobliżu BoConcept :cry::cry::cry: Tak bardzo, że chyba będę musiała się wybrać do najbliższego sklepu we... Wrocławiu ;) a co tam, choć narzeczony popuka się pewnie w głowę :yes:

Chyba, że mu powiem, że to wycieczka krajoznawcza/romantyczny weekend/inne takie, a po drodze zawołam: "O! Patrz! BoConcept! Tyle słyszałam o tym sklepie, chodź, zobaczymy, co tam mają..." :lol:

Co do golfisty (zawodnika gry w polo?) niewiele można powiedzieć, przydałoby się zdjęcie z większej odległości :yes:

Chyba, że mu powiem, że to wycieczka krajoznawcza/romantyczny weekend/inne takie, a po drodze zawołam: "O! Patrz! BoConcept! Tyle słyszałam o tym sklepie, chodź, zobaczymy, co tam mają

Ilonka nie chcę cię martwić, ale narzeczony musiałby cię wogóle nie znać aby w uwierzyć, nawet mój zaśmiał się głośno jak to przeczytał

słuchajcie jak rere wspomniała o przeglądzie zastawy to mi się pomyslało ze zaraz będziemy swoje ciuchy fotografować i na wymiankę, słyszałyście o tym?, jak dziewczyny są znudzone swoimi ciuchami to się spotykają i wymieniają, przez to co chwilę na się nowe, bo kobietom nie chodzi o to że bluzka zniszczona tylko swoja już wypatrzona a tak ma zaś coś nowego, he,he

http://img23.imageshack.us/img23/2672/p1040086b.jpg

reni, kieliszki i zastawę już komplementowano więc ja nie o tym... Piękny bufet :) Uwielbiam, jak wszystko tak łądnie ułożone leży i czeka na gości ;)

A powiedz, kieliszków Wam nie brakuje, bo pisałaś, że po 8 macie? Bo ja nauczona doświadczeniem zakupiłam ostatnio wszystkiego (również szklanek do soków) po 24 szt, bo zwykle mamy komplet przy stole, czyli 12 osób i jak wcześniej po 12 szt miałam to wystarczyło, że jedno się zbiło i doooooopa... Teraz jestem spokojniejsza.

I do siebie zapraszam. Wczoraj dywagacje na temat oświetleina były, a Ty gdzie? :lol: