Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witaj anna, powiem szczerze że po 8 to czasami może braknąć, ale nie zawsze wszyscy goście piją wino, a jeśli by się tak zdażyło to te do wody takze mogę dać do wina czerwonego, a pozatym inni piją czerwone , inni białe, zawsze tez mam 2 rodzaje win, a kieliszków to bym wiecej pewno kupiła ale za dużo by juz kosztowały, te które mam i tak kosztowały więcej niż moje mozliwości, inne rzeczy typu pucharki do lodów, kupuję po 10 czy 12 szt, ale kieliszki byłu poprostu za drogie, czasem mam wrazenie jak ide do villeroy & boch ze ceny z kosmosu, np 1 kieliszek z kryształowego szkła 100 zł, dacie wiarę?

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

Witaj Reni!!!! masz rację szkoda kasy na drogie. ja co 3 dzień coś tłukę. nawet już nie wyjmuję świątecznej zastawy. kupuje ładne proste i tanie zastawy na co dzień .lubię Ikea.

Anna Maria gdzie kupuję się takie piękne donice kule?

witaj Ilona, no przygotowania po malutku trwają ale komunię mam dopiero za tydzień, wczoraj olejowałam elewację, podlewałam trawę, cholera nic nie widać koloru zielonego, i tak dzionek zleciał,ale lecę do ciebie bo słyszałm o nowościach.

monika noo podobno za tydzień ma być pięknie

witaj rere a orientujesz sie ile czasu potrzeba , moja ma już tydzien i nic a nic, myśle już że źle posadziłam, a tak na marginesie dzięki wielkie rere za te inspiracje otwarłaś mój umysł i wiem jak mój ogród będzie wyglądał, przynajmniej w myślach, dobrze że cię mam bo ja bym szła w kierunku ogrodu babcinego, tu kwiotek, tak kwiotek a teraz wiem kwoitki precz!!!!!!!!! a przy tarsie posadzę lawendę i trawy ozdobne.

Nie ma za co. Jak Ty już będziesz urządzona na cacy, zasiadać będziesz na pięknym drewnianym tarasie z kawką i podziwiać trawy ozdobne, lawendy, tudzież iglaki, ja pewnie będę dopiero kopać pod fundamenty (daj Bóg). Wtedy to ja będę do Ciebie przyłazić po inspiracje ;). A trawka tak myślę, że do 2-3 tyg wyłazi. Wszystko zależy od gatunku.

Edit: Z kwiatów całkiem nie rezygnuj. Posadź sobie kępy tulipanów. Pięknie też wygląda kobierzec z szafirków ;)

Edytowane przez rere79

A trawka tak myślę, że do 2-3 tyg wyłaz

woo, to jestem niecierpliwa i naiwnna myślałam ze po tyg już będzie

Jak Ty już będziesz urządzona na cacy, zasiadać będziesz na pięknym drewnianym tarasie z kawką i podziwiać trawy ozdobne, lawendy, tudzież iglaki, ja pewnie będę dopiero kopać pod fundamenty

popatrz na to z tej strony, o ile jesteś bogatsza dzięki forum, ile już widziałaś, więc twój dom będzie tolatnie bezbłędny i obłędny

poniżej zdjęcie misiów, narazie zdjęcie zrobilam w jadalni bo to prezent na dzień dziecka dla córki i ona jeszcze o nim nie wie, swoją drogą kocha takie prezenty

http://img163.imageshack.us/img163/5350/p1040096y.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/6140/p1040097z.jpg

a to wieszaczki, szukalam takich z pół roku, też do pokoju córki

http://img163.imageshack.us/img163/6784/p1040100a.jpg