mirkamis 06.11.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja już po kawie u sąsiadki:). Tak drogich butów to ja mojej nie kupuję ,w zeszłym roku noga jej urosła i trzeba było kupowac nowe .Więc 4 pary na sezon to przesada,bo kupuje na wyjścia i na sanki .Z kurtki też mi wyrosła -ogólnie jakos zimową porą szybciej mi rośnie. W tym roku udało mi się w Lidlu upolować kombinezon dla niej za 110 i jestem mega zadowolona z jakości .Kurtkę na wyjścia tez już ma ,jeszcze tylko buty na dwór. Ja mam ten problem ,że nawet używanych rzeczy nie mam od kogo kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.11.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jutro mają być w Lidlu buty zimowe dla dzieci, takie na wypadek jakby te lepsze się zmoczyły czy coś warto mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No własnie ,myslałam czy znowu nie zapolowac.Jeszcze znajoma rehabilitantka mi mówiła ,że buty z lidla są dobrze wyprofilowane a na sanki w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.11.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No właśnie ja mojej Ali chyba kupię bo ma buciki na zimę ale wiadomo że dla takiego malucha to dobrze mieć na zmianę bo to od razu w największy śnieg wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.11.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No ja własnie tez kupuje zawsze dwie pary.A przy wyobraxni Pauli to buty po jednym wyjściu maja nowy ciekawy wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.11.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) heloł dziewczynki:bye:Magda w sprawie butów dla Albiego, zajrzyj jeszczcze tu:http://www.mivokids.pl kupowałam tu buty córce z geoxa za 219zł i przesyłka była free:wiggle: Edytowane 6 Listopada 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.11.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hej Lejdis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 mmelisa. oki, spoko, ja nie atakowałam, tylko pytam. Bo ja kiedyś kupowałam drogie buty - jak So zaczynała chodzić. Teraz, kiedy widzę, że po pierwsze nie przechodzi w jednych butach całej zimy, po drugie musiałabym mieć więcej par (jedna na samki, jedna do szkoły i jeszcze jedna do płaszczyka), jak ona niszczy (nawet sprzedac ich potem nie da rady) - to stwierdziłam, że mnie nie stać na to. I kupuje w lidlu. Za 20% ceny geoxów czy ecco. Po prostu mnie nie stac na to (jak bym miała więcej kasy to pewnie, ze bym lepsze kupowała).Jak by ktoś chciał- to idę wrzucic do siebie listwy i firnaki o które pytałyście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.11.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Tosia - a dawno nie byłam na ich blogu - zaraz luknę. Dzięki Mirela -jakby mój niszczył to robię tak jak Ty - ale on czasem jak mu się nei chce chodzić w zimę to w wózku jeszcze jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.11.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Tosia - a dawno nie byłam na ich blogu - zaraz luknę. Dzięki Mirela -jakby mój niszczył to robię tak jak Ty - ale on czasem jak mu się nei chce chodzić w zimę to w wózku jeszcze jeździ Hejka !! Ja dzis męża mam w domu,więc nie będe Wam głowy zawracać:D:D:D. Jak moja była malutak to tez droższe buty kupowałam,teraz robie jak Mirela:D:D.Kurtki tez w rozsądnej cenie ,ostatnio wzięła na sanki kurtkę i na brzuchu w niej zjeżdżała -Kurtka zyskała nowy wygląd:D:D.A ,że kupuje teraz tańsze to mi to nie przeszkadza-grunt ,że ma radość z dzieciństwa:D.Dzis właśnie skoczę po przedszkolu do Lidla po drugie buty może cos zostanie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.11.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja właśnie z lidla wróciłam - ale jechałam po jedzenie po prostu....ludzi pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.11.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hej dziewczyny, podczytuję Was trochę i chcę Was zapytać o temat "niebudowlany" chodzi mi o stylizację: wiem że Magda i renia jesteście na bieżąco więc mi doradźcie, jaka kurtka pasuje do czarnych lakierowanych sztybletów? https://www.venezia.pl/sztyblety-p-11484-29-14.17.29.html http://www.hm.com/gb/product/10081?article=10081-A#article=10081-C czy taka granatowa będzie wyglądać ok? a może bardziej parka albo jakis płaszczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.11.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 efi do czarnych granatowa chyba niezbyt - buty bardzo eleganckie, kurtka bardziej sportowa.A ta bordo? płaszczyk klasyczny czarny na pewno byłby extra i np jakaś chusta w pepitkę... w mohito ( o dziwo) jest bardzo ładny płaszczyk...leży idealnie a wygląda jak te drogie z Zaryhttp://mohito.pl/produkty/plaszcze/w9958-99x.jpg na obrazu nie wygląda -a le na żywo jest na prawdę bardzo dobrze uszyty ( cena coś ok 260 zł jak mnie pamięć nie myli - na pewno nie drożej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Czarny mam podobny z wysoką stójką. mam jeszcze czekoladowy kożuszek w sportowym stylu - myślę że tez pasuje co?chciałam kurtkę ale chyba dam sobie spokój. Magda a jaka torebka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 hajka znowu muszę troszeczkę nadrobić widziałam tylko stolik od Reni i wygląda bardzo fajnie, idealnie dobrany blat tzn jego grubość, no i czekam co tam za pomysła masz odnośnie lampy którą tam chciałaś postawić? masz jakiś typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.11.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 e to jak masz to na tą z HM zapolujesz przed świętami na promocjach pewnie będzie wisiała torba hmm no ja tradycyjnie mam jaka torba takie buty - chociaż wydaje mi się, ze fajnie by też wyglądała jakaś szara do płaszcza czarnego, a do czekoladowego kożuszka to można się pokusić o coś blink, blink... zależy jaki kożuszek. Buty bardzo mi się podobają - idealne byłby do pracy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.11.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Magda są zaje.....fajne i bardzo wygodne, właśnie kupiłam je specjalnie do pracy, do skórzanych spodni wyglądają idealnie, wzrost mam prawie jak "koszykara" więc płaskie są ok Masz rację , kupie sobie szara torebkę a kurtke kupie na przecenach Kożuszek taki: http://image.ceneo.pl/data/products/26853106/i-troll-kurtka-damska-tku0163br-brazowa.jpg Maga a rzuć proszę jakiś model torebki? Edytowane 7 Listopada 2013 przez efi26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.11.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 o świetny ten kożuszek - lubię takie sportowo-rockowe. wiesz co - ja za torebkami ost nie patrzyłam - kupiłam w sierpniu w rylko brązową do pracy.Dopiero się zainteresuję przy wyprzedażach - ale mi się podobają takie "mało napaćkane" i koniecznie długi pasek dodatkowo tak co się da przewiesić przez ciało ( bo jak z wózkiem idę to nie mam ręki wolnej)np. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/torebki/sk%C3%B3rzana-torba-typu-worek-z-suwakami-c269200p1484035.html o kurka..ładna szara...a szukałam szarej ponad rok a tu prosze.. no nic.. ( i tak za droga więc ja na wyprz kupię po 27.12 jak już) ogólnie w sieciówkach ecoskóry są tak samo drogie jak skórzane- więc na promocji w cenie ecoskóry kupi się skórzaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.11.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Śliczna ta z Zary -i cena też śliczna )) ja kupiłam sobie m-c temu taka carmelową listonoszke http://allegro.pl/wloska-listonoszka-przewieszka-skora-4-kol-s171-i3654524688.html ale do tych sztybletów teraz to myślę że nie bardzo mi pasuje poszukam cos na allegro z tych włoskich. dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts