Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też dziewczynki wolę kupić tańsze ale że tanie mi się nie podobają :p to zawsze wychodzi jak wychodzi. Moje dzieciaki muszą mieć po dwie kurtki. W sumie jedna do chodzenia na co dzień a druga to komplet do spodni narciarskich - awaryjnie je używają np jak piorę tą codzienną lub jak idą bawić się na śnieg.

A ja w tym roku zamówiłam drewno w nowym miejscu, bo poprzedni pan zaczął nas kantować na ilości i co roku przywoził coraz mniej :mad: Teraz nowy dostawca super elegancko, przywiózł, sprawdził przy nas wilgotność, żeby nie było, że coś się nie zgadza tak więc w domu już cieplutko i przyjemnie drewno skwierczy :)

a ile płacisz za m3 i czego

Renia ja tez jestem obrażona na reserved.

Coraz gorszej jakości ubrania robią.

Kupilam ostatnio miętową koszule, tak mi sie podobała, gniecie sie jak szmata że ciężko rozprasować a po pierwszym prani plisa przy rękawie mi sie wystrzępila. Kosztowała 80 zl wiec mam prawo wymagać czegoś więcej ;)

Zareklamowalam ale jak do tego podejdą - zobaczymy. Biały sweterek ze za 80 zl a jak sie mechaci ze szok!

Reni !!! cudna ta pościel :). Piękne kolory. A jak gatunkowo ?

Wiecie, ja sobie od dawna marzę, żeby w mojej sypialni połączyć śmietankę (podłoga i ściany) z czernią (łóżko) i granatem (posciel). I zewsząd słyszę, że czarny z granatem się gryzie ... Wam tez się tak wydaje ??

U pierwszego pana płaciłam 200 złotych za metr dębu mieszanego z brzozą, ale finalnie nie dostawałam metra, tylko mniej. Teraz u nowego dostawcy płaciłam 180 złotych za świeżą brzozę, 220 za sezonowany dąb i 230 za sezonowany jesion.

hmm moze jaka cena tak jakość

ja płacę 175 za dęba i 170 za brzozę, zobaczymy czy przywiezie m3 czy mniej