Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam, kiedyś był fajny wątek, "pochwalcie się swoimi kominkami' i nie wiadomo dlaczego gdzieś się ukrył, a przeciez wielu z nas buduje dom, właśnie dla kominka, korzystając z okazji że teraz posiadam swoją galerię, pokazuję swój kominek

http://img827.imageshack.us/img827/7358/p1030465n.jpg

Edytowane przez reni1980

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam, kiedyś był fajny wątek, "pochwalcie się swoimi kominkami' i nie wiadomo dlaczego gdzieś się ukrył, a przeciez wielu z nas buduje dom, właśnie dla kominka, korzystając z okazji że teraz posiadam swoją galerię, pokazuję swój kominek

Piękny lubię takie proste:yes:, a wątek o kominkach istnieje, zwie się ,,kominki nasze"

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30120-KOMINKI-nasze-!!!/page276

wkleiłam Ci stronkę tą na której wkleiłam swój:D

Hejka reni1980! Pięknieeeee to co moge powiedziec na samym poczatku.Śliczny masz domek i wnętrza.Strasznie podoba mi sie Twoja łazieneczka,kuchnia i pokoje dzieciaczków.Mam pytanko jakie wymiary ma wanna? I jaki producent drzwi zewnetrznych? Bardzo się ciesze ze trafiłam do Cebie.Pozdrawiam :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

reni, widzę, że sie udało-jest galeria -i to jaka!!!wszystko do schrupania, a schody... ehh...mimo poznej pory i braku lusterka w pobliżu, wiem, że na pewno wygladalam tak: :jawdrop:

kolorystyka elewacji-podobna do mojej-brazowa stolarka w połączeniu z biela a do tego szara dachowka i okno w kuchni-u mnie tez narozne, zreszta, gdzies Ci juz o tym pisałam.smiac mi sie chce, bo ja tak jak Ilona Agata pierwsze co, zauwazylam klamke:-)własnie czekamy na okna -a taka wieeeelka "klama" przy oknach przesuwnych była jednym z kryteriow:-)

Szczerze przyznam, że deska wygląda pięknie i również jest moim marzeniem, ale brat, który właśnie deskę położył, teraz twierdzi, że jest to pierwsza rzecz, którą wymieni - a to ze względu na problemy z czyszczeniem. Dodatkowo mieszkają przy lesie, więc pod deskami lęgną się różne żyjątka, które jego 1,5 letnia córeczka z pasją znosi do domu i zostawia po kątach - pół biedy, kiedy są to biedronki, ale lubi też spuszczać w kibelku lub układać na wannie larwy, pająki (te leśne są ohydnie czarne i dosyć spore) oraz inne paskudztwa. Brrr...

Podpytam co i jak, bo pamiętam tylko jak mówił, że gdyby mógł wybrać drugi raz to wszystko, tylko nie drewno na tarasie. Być może zdecydowany wpływ na to miało właśnie jego dziecko, które będzie chyba weterynarzem, bo zamiast bajek ogląda programy przyrodnicze - interesuje ją wszystko, co się rusza, a najbardziej pieski (do każdego podbiega i nie ma siły, żeby ją zatrzymać) oraz konie (ciągle nosi przy sobie ich figurki i tylko nimi się bawi). Pocieszna mała :)