Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

popatrz na to z tej strony, o ile jesteś bogatsza dzięki forum, ile już widziałaś, więc twój dom będzie tolatnie bezbłędny i obłędny

tiaaa, chciałoby się błędów uniknąć, ale to raczej nie możliwe ;)

Zakupy rewelacyjne. Córka napewno się ucieszy. Moja by się ucieszyła ;)

dziewczynay muszę się poradzić, co myślicie o moim stroiku na komunię, wiem ze sztuczne kwiaty są bee, ale z żywymi wiecej kłopotu, zależało mi aby stroik zajmował mało miejsca na stole bo ma stać cały dzień, a duży pewno by zajmował dużo miejsca i za chwilę wylądował z boku, będą takie dwa, aha komunię robię w domu.

http://img109.imageshack.us/img109/813/p1040102p.jpg

Reni, mi się zdecydowanie bardziej podoba stroik z mniejszą świeczką :yes: Fajnie Ci to wyszło :)

Co do trawy - bo mam już małe doświadczenie - my musieliśmy wykopać kwiatki, które nie przeżyły kwietniowych deszczy i zasadzić w ich miejsce trawę - rosła jakieś 2-3 tygodnie, tak jak pisała Rere. Trzeba ją bardzo mocno podlewać i deptać (im bardziej ubita ziemia, tym lepiej). Po jakiś 2 tygodniach pojawiają się pierwsze, maleńkie zazielenienia (takie drobne, milimetrowe ździebełka), następnego dnia jest ich już duuużo więcej, a po kilku dniach trawa zaczyna być widoczna z większej odległości, a nie tylko, jak się przystawia nos do ziemi :yes: Potem ani się obejrzysz, a zarośnie wszystko :)

Aha, jeszcze jedno! Misie - bajka! A te wieszaczki :jawdrop: Ja chcę mieć córkę :yes: I to już!!!