Magda_lena85 08.11.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Hej Dziewczyny ale emotki, ale wypowiedzi - co tu się działo:) chyba trzeba uprzejmie donieść, że właścicielka wątku "nasz domek" pani Reni1980 dziś może nie być w formie, może zaspać do pracy, może nie mieć sił na klikanie w klawiaturę wiedziała, kiedy te KA dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.11.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No niestety nie ma kontaktu z tą Panią,nie odpisuje na e-maile ,pod nr.telefonu zgłasza się Pan,który nie wie o c cho.... Kurde ja też od niej kupiłam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Hej Dziewczyny ale emotki, ale wypowiedzi - co tu się działo:) chyba trzeba uprzejmie donieść, że właścicielka wątku "nasz domek" pani Reni1980 dziś może nie być w formie, może zaspać do pracy, może nie mieć sił na klikanie w klawiaturę wiedziała, kiedy te KA dostać dokładnie:D Zauważ ,że z London umawiała się na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Kurde ja też od niej kupiłam 4 Może ,razem coś zdziałacie .Chociaż nasze prawo popiera tych co kradną a nie tych oszukanych.Nam przepadła taka kasa że aż mi się płakać chce jak pomyslę.Nie na allegro a na budowie.I teraz nie wiemy co jeszcze można zrobić żeby to odzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ale wiadomości !!!Reni - chyba dzisiaj na krzesle nie usiedzisz ? Biedaku .. mam nadzieję, ze za bardzo Cię mąż nie wymęczył ? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo - że nie zażyczy sobie tak az do stycznia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 :rotfl: do stycznia to chyba pod molestowanie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a ja własnie dostaję do głowy.Dzis dzień spódniczki w przedszkolu i oczywiscie dama 5 letnia znowu ma problemy,nie dosyc ,że śpi do 8 i ma problem na śniadanie dojechać to jeszcze ciuch ma nie te i ona musi cos sobie kupić:bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mała dama rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Kurde ja też od niej kupiłam 4 Dianka ja 3szt. jestem załamana,tyle lat kupuję na allegro i to dużo droższe towary i pierwszy raz zostałam nabita w butelkę Najbardziej szkoda mi że ich nie będę miałą choć jeszcze 10dni ma Pani możę....może....zdarzy się cud A Ty miałaś z nią kontakt???? Hejo Kobiety:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a co to za kobita ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a co to za kobita ?? Nie jaka Alicja Wicińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dianka ja 3szt. jestem załamana,tyle lat kupuję na allegro i to dużo droższe towary i pierwszy raz zostałam nabita w butelkę Najbardziej szkoda mi że ich nie będę miałą choć jeszcze 10dni ma Pani możę....może....zdarzy się cud A Ty miałaś z nią kontakt???? Hejo Kobiety:bye: No właśnie nie miałam a krzesła dla mamy kupiłam bo mama się w nich zakochała i mówiłam jej że jakoś czuję że to może być trefne bo Magda wtedy pisała ze coś z tą aukcją śmierdzi a mama się tak napaliła że mówi kupuj no i kupiłam i pewnie pieniądze w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Diana na pewno trzeba zgłosić się na policję i do allegro...nie wiem jak to będzie jedni mówią że odzyskują kasę inni nie ...zobaczymy ..ja na pewno po upłynięciu czasu jak krzeseł nie będzie idę na komendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Hejka zmęczona to ja tez mimo, że męża nie ma, Znów mi się włączał alarm w piecu - cofanie żaru już nie wiem co jeszcze pozmieniać - wczoraj do 2 walczyłam przestawiając. Ma któraś piec z podajnikiem i może spisać mi swoje parametry? Aaa i jaką macie ustawioną temp podajnika po której włącza się alarm i następuje wypchnięcie żaru - bo mam na 60 i nie wiem czy nie zwiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.11.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 London no właśnie bedę musiała iść jak krzesła nie dotrą a jakoś wątpię by dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Madzia ja nie mam pieca.. u mnie wsio na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dla mnie nie logiczne jest że ktoś się decyduje na wyrok oszukując na tak marne pieniądze ..bo ileż ona zarobiła 4000ttś może 5tyś ...duba z niej a nie oszustka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Reni, co ja czytam, będziesz miała KA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts