Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Dziewczyny :)

ale emotki, ale wypowiedzi - co tu się działo:)

chyba trzeba uprzejmie donieść, że właścicielka wątku "nasz domek" pani Reni1980 dziś może nie być w formie, może zaspać do pracy, może nie mieć sił na klikanie w klawiaturę :) wiedziała, kiedy te KA dostać ;)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dziewczyny :)

ale emotki, ale wypowiedzi - co tu się działo:)

chyba trzeba uprzejmie donieść, że właścicielka wątku "nasz domek" pani Reni1980 dziś może nie być w formie, może zaspać do pracy, może nie mieć sił na klikanie w klawiaturę :) wiedziała, kiedy te KA dostać ;)

:D dokładnie:D Zauważ ,że z London umawiała się na południe :D

Kurde ja też od niej kupiłam 4 :bash:

Dianka ja 3szt. jestem załamana,tyle lat kupuję na allegro i to dużo droższe towary i pierwszy raz zostałam nabita w butelkę :cry:

Najbardziej szkoda mi że ich nie będę miałą:cry: choć jeszcze 10dni ma Pani możę....może....zdarzy się cud :rolleyes:

A Ty miałaś z nią kontakt????

Hejo Kobiety:bye:

Dianka ja 3szt. jestem załamana,tyle lat kupuję na allegro i to dużo droższe towary i pierwszy raz zostałam nabita w butelkę :cry:

Najbardziej szkoda mi że ich nie będę miałą:cry: choć jeszcze 10dni ma Pani możę....może....zdarzy się cud :rolleyes:

A Ty miałaś z nią kontakt????

Hejo Kobiety:bye:

No właśnie nie miałam :( a krzesła dla mamy kupiłam bo mama się w nich zakochała i mówiłam jej że jakoś czuję że to może być trefne bo Magda wtedy pisała ze coś z tą aukcją śmierdzi a mama się tak napaliła że mówi kupuj no i kupiłam :( i pewnie pieniądze w błoto

Hejka

zmęczona to ja tez mimo, że męża nie ma,

Znów mi się włączał alarm w piecu - cofanie żaru :eek:

już nie wiem co jeszcze pozmieniać - wczoraj do 2 walczyłam przestawiając.

Ma któraś piec z podajnikiem i może spisać mi swoje parametry?

Aaa i jaką macie ustawioną temp podajnika po której włącza się alarm i następuje wypchnięcie żaru - bo mam na 60 i nie wiem czy nie zwiększyć.