mirela99 08.11.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mojego bracika kiedyś gośc oszukał na All zmp3. Wysłał mu. ...płytkę ścienną - białą Poszliśmy na policję (on był wtedy niepełnoletni więc musiałam iść z nim) i zgłosziliśmy. Policjant mi wtedy powiedział, że takie oszustwa na necie ścigają niezależnie od kwoty (nawet jak na 10 pln nas ktos oszuka to powinno się zgłaszać). Po niecałym miesiący brat dostał kasę - chyba się sprzedawca wystraszył jak cała maszyna policyjna się ruszyła. Nie martwcie się, czasami taka zwłoka jest normalka, cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mirka to jakbyś mogła spytaj na ile ma temp załączenia się alarmu - przekroczona temp podajnika. dzięki :* Ja nie Mirka ale u mnie jest na 70 stopni, jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to chętnie ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czyli pewnie na urodziny - super prezent. Magda, długa historia, jakiś anonim pisał do mnie na blogu komentarze w stylu: "Na forum dyskutujesz jak się golisz w miejscach intymnych, takie osoby nie powinny dzieci uczyć" albo: "Ty głupia krowo, idź wymyj prysznic, bo brudny, a nie się nad sobą użalasz", epitety szły nieciekawe, potem już było imiennie, więc wiedziałam, że ta osoba zna mnie nie tylko z Muratora, ale również prywatnie. Oczywiście pisała anonimowo, ale wiadomo, że w sieci nie jesteś anonimowy, okazało się, że to kolega z męża pracy, siedzą prawie biurko w biurko. W każdym razie nie wiem, jak mężowi powiedzieć, bo będzie miał tam nieciekawie (chodzi o atmosferę). Chyba sama załatwię sprawę. Nie wiem też dlaczego ja się wszystkim przejmuję, tylko nie sobą. Co jak co, ale zostałam wielokrotnie obrażona, znieważona, itp. Najgorsze jest to, że ja tę osobę lubiłam, a ona pisała do mnie tak, że aż strach się bać - czysta nienawiść, jakby mnie spotkał w ślepym zaułku, to chyba by mnie zabił. Chyba że taka specyfika internetu - można przykozaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Magda ja mam piec z podajnikiem ale to działka mężusia,jako że mój w domu to ja się nie interesuję takimi sprawami ,jak przyjedzie to mogę go zapytać. Magda ja też mam taki piec ale też to działka męża ale mi raz też zapalił się ten alarm i było ok. 58 wyłączyłam piec na 5 min. i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mojego bracika kiedyś gośc oszukał na All zmp3. Wysłał mu. ...płytkę ścienną - białą Poszliśmy na policję (on był wtedy niepełnoletni więc musiałam iść z nim) i zgłosziliśmy. Policjant mi wtedy powiedział, że takie oszustwa na necie ścigają niezależnie od kwoty (nawet jak na 10 pln nas ktos oszuka to powinno się zgłaszać). Po niecałym miesiący brat dostał kasę - chyba się sprzedawca wystraszył jak cała maszyna policyjna się ruszyła. Nie martwcie się, czasami taka zwłoka jest normalka, cierpliwości dlaczego w realu tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mirela mam cichą nadzieję ale zaczynam się obawiać, ponieważ na innym koncie taka sama sytuacja ...chyba ta sama osoba ..krzesła płyną z USA i nie dopłyneły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A jak zmienić tu nick bo szukałam i nie umiem znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A jak zmienić tu nick bo szukałam i nie umiem znaleźć?? nie można zmienić chyba że zaczniesz od nowa, ja tez mam gupi jak 150 po mężu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilonka ale dupek może żona mu nie daje i wyżywa się na fajnej dzieczynie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A tak w ogóle to heloł świetnie Reni też pożądam KA, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Skasowac starego tez chyba nie można.Ilonka to naprawdę nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ja nie Mirka ale u mnie jest na 70 stopni, jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to chętnie ci pomogę Bastki jakby się chciało to czas podawania i czas przerwy między podawaniem. Ilonka :jawdrop: ale jaja! w szoku jestem - tym bardziej po takim blogu jaki prowadzisz ( tematyce). Ludzie to serio myślą, ze są anonimowi, wszystko im wolno..ofc tylko w sieci. Szok na prawdę. Mam nadzieję, ze się nie przejmujesz - ton bloga jest jak najbardziej pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No ,ale chorzy ludzie są wśród nasi nawet nie wiemy , że to sąsiad albo kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ja też chciałam zmienic - bo Bartek nawet o FM nic nie wie ( poza tym jak mu fotki pokazywałam w trakcie budowy "co ja chcę"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.11.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Magda byłam luknąć w kotłowni ale tam za dużo tych guziczków nie chce nic poprzestawiać a męża nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.11.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilonka to co piszesz to wprost nieprawdopodobne - kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.11.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Ilonka ja bym zgłosiła to na policję....przez to że człowiek odpuszcza...takie typy czują się bezkarne.. sprawę z all też zgłoszę bo mam już dość takich cwaniaków:eek: Edytowane 8 Listopada 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 helloł laski jestem i powiem wieczór mieliśmy przyjemny:) Ka na gwiazdke ale jak wczoraj kliknęłam to doczytałam , ze przesyłki nie doją do świąt lolek ja mam gniazdko w blacie i mąż mi zrobi tak , ze transformator będzie pod blatem , takze spoko nie będzie widać, wiadomo lepiej kupic w Pl ale za tę różnicę wole zaryzykować oj uśmiałam się dziś z was ale powiem tak się cieszę , ze hej "Na forum dyskutujesz jak się golisz w miejscach intymnych, takie osoby nie powinny dzieci uczyć" albo: "Ty głupia krowo, idź wymyj prysznic, bo brudny, a nie się nad sobą użalasz", epitety szły nieciekawe, no chyba Ilona zartujesz:jawdrop::jawdrop::jawdrop: jak mozna byc takim chamem, Panie który podcztujesz - masz nierówno pod sufitem i jesteś najgorszym idiotą na świecie, przy tym zajebiscie nieszczęśliwym i uwielbiasz sprawiać przykrośc innym bo nic innego nie masz do roboty, ubogie życie erotyczne, bark kochąjacych cie ludzi wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilonka, kuźwa ale jaja co za cham. Bloga masz świetnego, lekkie pióro bardzo fajnie się ciebie czyta i tematy ciekawe Madzia Bartek - u nas komputer sam ustala czas w zależności od sczytanych temperatur z czujników (no i już ci pomogłam:lol2:) my mamy pełno czujników i piec podłączony do komputera wiec w sumie program tym wszystkim steruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts