Mmelisa 08.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Obiad w szkole. Jest oddzielna sala dla klas 1-3 i oddzielna dla 4-6.Jak jest ciepło, to dzieciaki brykają po placu zabaw/boisku. Jak zimno, to tam są różne gry, telewizor, itp. Ja nigdy nie pracowałam w świetlicy, więc do końca nie wiem jak to wygląda.Jeśli uczeń jest słabszy, to ja np. innej polonistce, która pracuje w świetlicy, mogłam wypisać na kartce nad czym z nim popracować, co sprawdzić, czego nauczyć (np. przepytać z deklinacji), itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 najlepszy ten stoper mają w tym sejmie.Minuta na pytanie i zegar tyka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 u nas sa dwie długie przerwy - na pierwszej jedza maluchy a na drugiej starszaki. Szkoła ma trzy pietra - pierwsze zajmuja maluchy i starszaki nie mają tak wstępu a drugie starszaki i maluchy nie mają wstepu. Jak na boisku sa maluchy to nie mogę byc wtedy starszaki - a szkoła jest maleńka ale masa dzieciaków - ciasno jak cholera, ale jednak da się to jakoś rozegrać. Trzeba chcieć. Szatnie tez sa podzielone. Jedynie świetlica jest wspólna - ale jest dużo pan i nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Teraz premier ,ciekawe jak u niego z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 u mnei jest od 7:30 do 16:30 wiec ani poranna godz otwarcia mnie nie cieszy ani zamkniecia... ani tak ani tak sie nie wyrobie... wiec w tym roku z praca Cha! Dlatego zostałam nauczycielką . Ja całe życie z kluczem na szyi, po powrocie do domu to ja czekałam na rodziców z ciepłym obiadem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ja z moim siedziałam w domu i się cieszę ...poszedł dopiero o zerówki:) ale ja mogłam sobie na to pozwolić...teraz też mam taką pracę że zawsze go zawiozę i zaboiorę.Choc to już taki chłop,że sam wraca z kluczem na szyi, tyle,że w domu zawsze ktoś czeka na niego z obiadem albo ja albo babcia:) tego Ci zazdroszczę London - moi rodzice pracują, teściom się nie chce nic... na prawdę mam obawy co będzie w szkole. W przedszkolu jeszcze da radę - przejdę na 7/8 i będę po zaprowadzała a przed 16 odbierała. Mirela - ale zaprowadzsz dziecko na świetlicę przed pracy/po ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Magda faktycznie z tym węglem tak jest, miałam w zeszłym roku taką sytuację, ze pojechałam kupić gdzie indziej węgiel, był on tak kaloryczny, ze piec zwariował i musiałam go przeprogramować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 najlepszy ten stoper mają w tym sejmie.Minuta na pytanie i zegar tyka:D :D:D a tusk przeciaga gadaniem od powitania heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No i ponad minuta>I gdzie sprawiedliwość????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mirelko ale takiego węgla dla elektrociepłowni nie sprzedaje się indywidualnym odbiorcom czytaj też pośrednikom my też jak mamy węgiel kaloryczny to temp. podajnika jest 60 st. a nasypiemy węgla z OBI to temp. podajnika ma 40 st ekogroszek ma być kaloryczny bo wtedy daje więcej ciepła Mój syn chodzi do klasy z sześciolatkami, obenie jest w 5 klasie i żadne z tych dzieci nie odbiega i nieodbiegało od reszty a nawet niektóre z nich są wzorowymi uczniami Natomiast mój młodszy będzie miał w grudniu 6 lat i nie wysłałam go w tym roku do szkoły ponieważ w jednej klasie miałby dzieci starsze nawet o dwa lata i to dla mnie jest nieporozumienie, manualnie na pewno by od nich odstawał. W każdym razie teraz też bardzo nudzi się w przedszkolu bo powtarza książeczkę z zeszłego roku no i to też jest paranoja, w sumie ten rocznik jest bardzo rozchwiany i zaniedbany przez tą ustawę bo za młody do szkoły i za stary do przedszkola. Mogli by podzielić dzieci na półrocza tzn urodzone od stycznia do końca czerwca i od lipca do końca roku. Myślę że to by było w porządku. coś nie tak z trzcionką mi się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Reni tylko, ze ja kupuję ciągle ten sam, w tych samych workach, ten sam dostawca.Napisali mi Panowie co mam zrobić.. będe testowała i przeklinała pod nosem czemu nie mam gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No i ponad minuta>I gdzie sprawiedliwość????? nooo jak to... toc to premier tusk jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 W każdym razie teraz też bardzo nudzi się w przedszkolu bo powtarza książeczkę z zeszłego roku no i to też jest paranoja, w sumie ten rocznik jest bardzo rozchwiany i zaniedbany przez tą ustawę bo za młody do szkoły i za stary do przedszkola. Mogli by podzielić dzieci na półrocza tzn urodzone od stycznia do końca czerwca i od lipca do końca roku. Myślę że to by było w porządku. coś nie tak z trzcionką mi się porobiło [/font][/color] Dokładnie, ja też uważam, że spier* wszystko, bo nie tak się wprowadza reformy. Brakuje zdecydowania, bo jak się powie: A, to trzeba powiedzieć B. Albo w ogóle z A nie zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3689445037http://allegro.pl/lozko-malzenskie-podwojne-led-skora-180x200-365-i3688721217.html http://allegro.pl/show_item.php?item=3672752754To sa moje inspiracje nie chcę tych ledów i eko skóry tylko naturalną.Mnie podoba się wzór 1 a Wam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 nooo jak to... toc to premier tusk jest ... no on już 8 minut gada ,chyba ma inne przywileje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 bastki, moja tez grudniowa, i tutaj jest duza rozbieznosc jednak pomiedzy dziecmi z poczatku roku urodzonymi a tymi co na koncu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jezu, Magda, Ty dzielna babka jesteś. Ja naszego pieca nawet włączyć/wyłączyć nie umiem, ba, ja nawet nie wiem, gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts