Mmelisa 08.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 no on już 8 minut gada ,chyba ma inne przywileje a mialo byc kazdy ma ten sam limit czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mirela - ale zaprowadzsz dziecko na świetlicę przed pracy/po ? U nas wyglądało to tak - najpierw Sonie zawoziłam o 6:20 do tesciowej i ona ja prowadziła. Także ją odbierała. Potem, jak poznała koleżanki to chciała z nimi byc na świetlicy i teściowa tez ją prowadziła i później odbierała. Teraz jak ma kolezanki u teściowej to nie chce znowu być w świetlicy i sama chodzi do i ze szkoły. Mam ten luksus, ze teściowa mi się tym wszystkim zajmuje. Nawet siostra od Pawła odrabia z nią zadanie (jest nauczycielką matematyki, nie ma rodziny, mieszka z moją tesciową w domu). Miałam wyjście - albo opiekunka przyprowadzając i odbierająca ze szkoły/świetlicy albo teściwa (nie wiedzieliśmy czy ona się zgodzi). Tylko nas nie ma w domu po 10-11 godzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3689445037 http://allegro.pl/lozko-malzenskie-podwojne-led-skora-180x200-365-i3688721217.html http://allegro.pl/show_item.php?item=3672752754 To sa moje inspiracje nie chcę tych ledów i eko skóry tylko naturalną.Mnie podoba się wzór 1 a Wam?? a nie znudzi Ci się takie "odjechane" łóżko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Magda ale węgiel nigdy nie jest ten sam co roku pochodzi z innego pokładu więc ma inne parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 kurde dziewczyny no nie nadążam za wami:) Magda właśnie o to sie rozchodzi, jak dziecko jest w przedszkolu to masz spokój od 8 do 16 a w szkole jak kończy o 11 to jest problem, moja córka niestety, nie mam babci ani cioci i od 3 klasy sama wraca do domu autobusem otwiera drzwi i siedzi, nie ma wyjścia, jest bardzo samodzielna ja mam wyrzuty ale inaczej nie ma mozliwosci, no chyba że siedziałbym w domu, problem będę mieć za rok bo syn tez do szkoły , moze będą wracać razem ale boję sie dać pod opiekę córce syna bo jednak jedno i drugie to nadal dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jezu, Magda, Ty dzielna babka jesteś. Ja naszego pieca nawet włączyć/wyłączyć nie umiem, ba, ja nawet nie wiem, gdzie on jest? A ja w moim zmieniam nawet krzywa grzewczą. Jak przychodzi serwisant do przeglądu to gadamy ze 2 godziny. Opowiada mi jak jest piec skonstruowany, co się najczęściej psuje. I ja sama przy nim grzebię jak zachodzi potrzeba. Mąż nawet trybu serwisanta nie potrafi wlączyć (na tym trybie się wszystko zmienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 jeszcze nie wiem co zrobię, moze syn bedzie siedział na swietlicy ale bez sensu skoro córka pojedzie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a nie znudzi Ci się takie "odjechane" łóżko ? Nie wiem ,teraz mi się klasyczne znudziło:).To znowu za 8 lat wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Magda ale węgiel nigdy nie jest ten sam co roku pochodzi z innego pokładu więc ma inne parametry wegiel się rozni za kazdym razem. Mąz pracuje wtym interesie . Dzisiaj taki, jutro taki, zalezy jaka kopalnia, jaki dzień, jaki pośrednik. Jednak kopalnia w ciagu dnia może różne rodzaje węgla wydobywać (czasami mają zapotrzebowani na konkretny to musi czekać aż go wydobędą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 08.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dziewczyny orientujecie się jak chcę zwrócić towar w ikea to muszę iść do kasy czy do jakiegoś biura obsługi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czas na kawkę bo ta pogoda mnie dzisiaj zamula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nie wiem ,teraz mi się klasyczne znudziło:).To znowu za 8 lat wymienię bo ja mojego już żałuję Aha - czarne się w cholerę kurzy . Z pościeli lata tyle syfu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 do biura obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.11.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 do biura obsługi klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No i własnie tez ta 1 taka w miarę normalna.Tam te to mąż u tego gościa znalazł.Możecie podsunąć jakis pomysł chce nowocześnie.To są tylko wzory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]223154[/ATTACH] Czas na kawkę bo ta pogoda mnie dzisiaj zamula u mnie słońce a mi jeszcze od wczoraj uśmiech pozostał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Mirelko ja też w tym siedzę, nawet czasami na tym :lol2: Reni ja zapiszę młodego do szkoły którą mamy najbliżej pracy mojego męża tam chodzi też mój starszy syn, zawsze może ich podrzucić do domu albo popracują trochę z nim Edytowane 8 Listopada 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3689445037 http://allegro.pl/lozko-malzenskie-podwojne-led-skora-180x200-365-i3688721217.html http://allegro.pl/show_item.php?item=3672752754 To sa moje inspiracje nie chcę tych ledów i eko skóry tylko naturalną.Mnie podoba się wzór 1 a Wam?? wg mnie 1 i 3 - jak takie odjechane ma być Jezu, Magda, Ty dzielna babka jesteś. Ja naszego pieca nawet włączyć/wyłączyć nie umiem, ba, ja nawet nie wiem, gdzie on jest? qrka Ilona no nie mam wyjścia - jak już jest serio źle i coś się dzieje to dzwonię po ojca i musi w nocy przyjść. W zimę przychodzi taki facet jak ojciec nie ma czasu i dokłada do pieca, czyści itp. Ale piec, odśnieżanie wszystkiego i innego "smieciowe" sprawy na porządku dziennym Magda ale węgiel nigdy nie jest ten sam co roku pochodzi z innego pokładu więc ma inne parametry wiem wiem, ale łudzę się że to nie to. Z drugiej str parametrami już tak działałam w dwie strony że sama nie wiem - ale chyba powinnam już dojść do idealnych. jeszcze nie wiem co zrobię, moze syn bedzie siedział na swietlicy ale bez sensu skoro córka pojedzie do domu Reni córka będzie niby odpowiedzialna - tylko, że ja się zawsze boję że dwójka dzieci szybciej wpadnie na glupi pomysł niż jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) u mnie słońce a mi jeszcze od wczoraj uśmiech pozostał:lol2: Reni, a co się działo? My też mieliśmy fajny wieczór, ale wiadomo, mąż wrócił z delegacji Edytowane 8 Listopada 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 u mnie słońce a mi jeszcze od wczoraj uśmiech pozostał:lol2: Kurka u mnie pada od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts