Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zachęciłyście mnie i właśnie kupiłam:

http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/56/64/59/3556645947

Mam nadzieję, że uda mi się je potem sprzedać (nie będzie w nich codziennie chodzić) . Choć mam do sprzedania Uggi (ale nexta) śliczne, zapinane na duże guziczki, szare z zeszłego roku i jakoś klapa... muszę chyba na all wystawić. I rózowe ocieplane glany :).

hehe - faktycznie dzisiaj niezle tempo ;) polowy nawet nie przejrzalam ;)

reni gratuluje KA :)

ilonka ten facet to jakis kretyn...nie ma sensu z nim rozmawiac - ja od razu zrobilabym awanture i 'naskarzyla' mezowi :/

u mnie tez piekne sloneczko od rana :) i tak mnie natchelo ze nawet perfekcyjna pani domu moze mi dzisiaj naskoczyc! :D okna, podlogi, lazienka pomyte, kuchnia lacznie z frontami rowniez, kurze powycierane, ciasto i moje ulubione Coco au Miel upieczone, obiad zaraz sie upichci, szafka u mlodego skrecona i powieszona (dziury mialam juz gotowe) i nawet pomalowalam paznokcie (wlasnie schna) :D a wieczorem balanga :)

okna, podlogi, lazienka pomyte, kuchnia lacznie z frontami rowniez, kurze powycierane, ciasto i moje ulubione Coco au Miel upieczone, obiad zaraz sie upichci, szafka u mlodego skrecona i powieszona (dziury mialam juz gotowe) i nawet pomalowalam paznokcie (wlasnie schna) a wieczorem balanga

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

czy ty chcesz mi odebrać miano perfekcyjnej?:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

ciacho to z jablkami upieklam a to to drugie o dziwnej nazwie to moje kochane kokosanki :) paczka i troche wiorówy kokosowych+ze 3lyzki maki+2 lyzeczki proszku do pieczenia+niecale pol szkl. cukru wymieszac, dodac nieco ponad szklanke cieplego mleka z miodem i dwa rozbeltane jajka - piecze sie to to w formie do mufinek - koniecznie w silikonowych papilotkach bo papierowe sie przyklejaja :)