Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni to super teraz będziesz się grzać.

MAGDA mój mówił ,że masz zmniejszyc czas pomiędzy podawaniem węgla.Jakby co to jutro ok południa będzie w domu to mozesz z nim popisac.On mówi że na tym rankingu kotłów jest taki gość Minetru i on się zna na kotlach bo nimi handluje u nas na wątku wszystkim rad udziela:D

a i dostałam rabat 5 zł na metrze za spóźnienie:)

zaszlaŁ - to na 1 piwo Ci starczy ...;)

podziwiam cię:eek::eek:, ja do kotłowni nie zglądam wogóle, a fuj brudno, gorąco i syfiasto

u mnie syf był - ale odkąd przyszło mi tam spędzać ostatnie noce, romantycznie przy podajniku w szlafroku...to mam teraz tam krzesło, stoliczek, wodę mineralną itp hahaha

ale mąż narozrabiał - i to wszystko po "tej" nocy

Reni to super teraz będziesz się grzać.

MAGDA mój mówił ,że masz zmniejszyc czas pomiędzy podawaniem węgla.Jakby co to jutro ok południa będzie w domu to mozesz z nim popisac.On mówi że na tym rankingu kotłów jest taki gość Minetru i on się zna na kotlach bo nimi handluje u nas na wątku wszystkim rad udziela:D

tak zmieniłam - i tam się właśnie pytałam "Kotłowych" ;)

magda skrzynka zawalona twoja, ciekawe z kim tak piszesz?:lol2::lol2::lol2:

a widzisz jakiego mam fana natarczywego;)

/odblokowane już - ale mała pojemność tak w ogóle/