reni1980 08.11.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 laski no wy jesteście smieszne, otwarcie bramy garazowej złodziejowi zajmuje 2 minuty , okna plastikowego 10 sekund, teraz pytanie czy porzadny złodziej ma co ukraść, bo gówniarz sie nie da rady włamać a dobry co ma niby u was szukać? co? no chyba , ze gwałt ale znam takie co na to czekają:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a to spoko my jedyni z brama na pilota ,troche dalej nowe domy ale czy oni mają nie wiem . no właśnie to masz spokój - u nas dom przy domu . dobra laski mój mąż podjeżdża pod dom na lawecie, idę go zjebać:lol2::lol2: za dodatkowe, nieprzewidziane koszty:lol2::lol2::lol2: Reni zadziałaj odwrotne = z zaskoczenia. A w łóżku mu pokażesz gdzie jego miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 laski no wy jesteście smieszne, otwarcie bramy garazowej złodziejowi zajmuje 2 minuty , okna plastikowego 10 sekund, teraz pytanie czy porzadny złodziej ma co ukraść, bo gówniarz sie nie da rady włamać a dobry co ma niby u was szukać? co? no chyba , ze gwałt ale znam takie co na to czekają:lol2::lol2: Tez racja .Tak to potem trzeba sobie tłumaczyc .Mój ma jeszcze 20 min na powrót:).Potem powiedziałam ,że drzwi nie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 i jeszcze kurna stoi na podjeździe i sie z facetami śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 laski no wy jesteście smieszne, otwarcie bramy garazowej złodziejowi zajmuje 2 minuty , okna plastikowego 10 sekund, teraz pytanie czy porzadny złodziej ma co ukraść, bo gówniarz sie nie da rady włamać a dobry co ma niby u was szukać? co? no chyba , ze gwałt ale znam takie co na to czekają:lol2::lol2: no jak to co? NAS ! i z kim będziemy pisały co? ale racja - trzeba mieć co ukraść najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 i jeszcze kurna stoi na podjeździe i sie z facetami śmieje stresuje się wejściem do domu :)Bądź miła na pewno mysli,że bura go czeka :D a ty mu kotecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Kolacje podaj,ciepłej herbatki zrób,przytul i pociesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) wiecie mój mąż z takich co zawsze mu się cos przydarzy, przyzwyczaić sie musiałam, kiedyś kupiłam mu dosyc drogą bluzę, chciał sie w lesie po drodze odlać i pies na niego skoczył i ją rozerwał na rękawie, no powiedzcie mi czy to sie moze przydarzyć kazdemu?:no::no: Edytowane 8 Listopada 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No ma pecha ,ale wiesz ja tez tak mam .Wiesz kto wyrwał drzwi w lodóce -Ja -pierdykły z wszystkim na ziemię.Wiesz kto zlote kolczyki do śmieci wyrzucił -JA- dodam ,ze prezent od męża. Lista moich win dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuga teraz wszystkich win nie pamiętam :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 mam nadzieję , ze w każdym małżeństwie tylko jeden moze taki być:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 I powiem ,że zawsze jak cos narobie to na pocieszenie czekam a jeszcze się nie doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 jest zawsze 1 osoba u nas wiadomo - np dostanie drogą koszulę...rzadko w koszulach eleganckich chodzi, ale akurat w drogie np poplami sokiem z aronii ( nie da się sprać) . O gubieniu rzeczy nie wspomnę. Z drugiej str mi się zdarza czasem wyrzucić "za dużo". Reni leć z kawą w termosie do niego i z bułką a dostaniesz łyżki na mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 pisze się pisze weź no tu nam męża na fm przyprowadź za to, ze nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a dostaniesz łyżki na mikołaja znaczy mówisz o moich sztućcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 mmeliska zawsze wieczorem się pojawia a dziś cisza.Mam nadzieję ,że dobrze się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.11.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 pracuje z mężulkiem, moze też Ka wchodzi w grę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cześć Reni, tak postanowiłam się pośmiać z lawety, chociaż to niegrzeczne . Zrobiłam dzisiaj bagietki. Niebo w gębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 pisze się pisze weź no tu nam męża na fm przyprowadź za to, ze nie pociesza ale bury tez nie dostaję.:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts