yokasta 08.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ciasto wyrobiła mi maszynka, ja tylko podzieliłam i do piekarnika . Pieczywa nie miałam, sklepu nie mam to trzeba samemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 czyli dzisiaj on sie przebiera? :lol2: Dobre ! Tylko za co? Ilonka - e tam ChpD są super:) u mnie to standard że tak powiem - no nie ma czasu (tak to tłumaczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ja też nie miałam pieczywa . Mąż przywiózł dla mnie przed pracą (sam do pracy pojechał bez śniadania ), więc zrobiłam mu na obiad, a na kolację już sam sobie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dziewczyny, co do mojego pecha: mąż kupił zgrzewkę coca-coli, przeniósł ją ze sklepu do samochodu, z samochodu do domu, potem do kuchni, gdzie chwyciłam ja, żeby włożyć do szafki i wszystkie butelki z hukiem poleciały na podłogę - mały się obudził, masakra . Jestem pewna, że gdyby mąż to podniósł, nic by się nie stało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 za ciężkie były tak sobie to Ilona tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mam jakis problem na fb postow nie widze, zdjec nie moge dodawac. Ktos jeszcze to zanotował u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ale mi smaka narobiłaś Yokasta :eek: Jutro na pewno upieką z samego rana - skład jest super. Co to jest włożone w tą bagietkę zielonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Problem z Fejsem . Mąż skwitował krótko: "Życie!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Stopione masło z czosnkiem + natka pietruszki. Pychota. Ostatnio upiekłam chleb z cebulą. Też palce lizać . Ostatnio tak w ciąży piekłam jedno ciasto dziennie albo pączki . Ilona, to ja niezyciowa widocznie jestem . Ale to wkurzające bardzo. Edytowane 8 Listopada 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Sory Aniu za złośliwość - nie była wymierzona w Ciebie, ale w Facebooka. Ja mam ciągle problem z Fejsem - znajomych dodaje jak chce (czyli raz dodaje, raz nie), nie mam żadnych powiadomień, nie mogę pisać u innych nic, a jak napiszę, to nie wiadomo, kim jestem (bez nazwy, bez zdjęcia, ale to jakoś mąż po długich bojach rozwiązał), dzisiaj cały dzień mój Facebook był kaput - ot, życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Aha, wielokrotnie pisałam do obsługujących stronę (inaczej nie można się skontaktować) i nie otrzymałam ani jednego maila zwrotnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Yokasta powiedz mi jeszcze z tego przepisy ile wychodzi? 4 szt na takiej blaszce standardowej piekarnikowej? oo właśnie natka ost robiłam 2 takie ala "soso-dipy" do chleba - do smarowania zamiast masła albo np polania. 1. rukola, natka pietruszki, słonecznik, czosnek, oliwa 2. coś ala pesto - natka pietruszki ( dużo - cały pęczek) czosnek, oliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Aha, jak chcę kogoś lub coś polubić, pojawia się powiadomienie: "Error. Rozwiążemy problem najszybciej jak się da".Oczywiście, od kilku miesięcy się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilona, ja tam mam moje marcówki i właśnie się sprzeczałam dzisiaj z jedna jestem ciekawa jak to sie potoczyło a nic nie widze hehe. Madziu, wyszły mi 4 bagietki na szerokość piekarnika. Możesz zrobić cienkie albo krótkie. Albo bułki z tego ciasta. Moje coś się zjarały dosyć ale miałam blachę nieposmarowaną i przywarły. Fanpejdż mojej firmy też nie hulał, całymi miesiącami był niewidoczny na fb. Też mi nie odpisali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Spokojnie, jakieś zmiany wprowadzają, ja dzisiaj też nic nie widziałam, co więcej Fejs zniknął z wielu stron, po czym pojawił się jako zupełnie inny przycisk. Pokazuj więcej takich pyszności, może mąż mi KA kupi (udam, że bez tego nie da rady) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.11.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Prosim. Ilona, też bym chciała ale juz nie ukryje, ze potrafie zrobic ciasto i bez KA bo lubie slodycze i sama pieke caly czas . Siostra mi przywiozła drozdzowe pyszne i od tej pory mamy je na stole regularnie co 4 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dziewczyny, jak w temacie masła - robiła któraś kiedyś masełko z avocado? Podobno super zdrowa sprawa smarować tym pieczywo (zamiast tradycyjnego masła), a ja nie wiem, czy to na pewno dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czyli możesz już jeść coraz więcej?Antoś nie ma problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts