yokasta 08.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilona, jakby to ująć. On ma mniej tzn. wysypka, sucha skóra i liszaje sporadycznie sie pojawiają a ja mam troche mniejsze wyrzuty sumienia kiedy widze ze nie jest az tak czerwony jak dwa miesiace temu. Probowalam mleko, masło ale dzisiaj suche rączki bo zjadlam kilka ciastek w czekoladzie miał wiec odstawiam znowu. Owoce moge wszystkie i warzywa a to juz baaardzo duzo. Mysle ze jeszcze troche i sie polepszy znowu ale atopia zostaje na całe życie. Pewnie nie bedzie mogl przesadzac z niektorymi produktami (czekolada, mleko) ale da sie zyc ograniczajac te rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 My dzisiaj pierwszy raz podaliśmy jajeczko (tzn. pół żółtka do zupki), wcinał, aż się uszy trzęsły. Za to wczoraj musiał zostać z moim bratem, wracam, pytam, czy płakał (Robert z obcych toleruje tylko dziadka i babcię), brat na to, że nie. Dzisiaj dzwoni mama i pyta: "I jak? Słyszałam, że się wczoraj popłakał" ja na to: "Nic nie wiem!", no to babcia się wygadała, że podobno płakał, ale dostał czekoladę i pokochał wuja miłością wielką . Najlepsze jest to, że sama wyłożyłam czekoladę dla brata i ona była z alkoholem (posmakował dopiero jak dał małemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 O mamuniu . To akcja w stylu mojego brata . Antoś żółtko je od dwóch tygodni, też lubi . W środę idziemy na badania zobaczyć czy z hemoglobiną i leukocytami lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dobrze, że wczoraj nic nie wiedziałam, bo bym oglądała dziecko pod lupę (czy coś się nie dzieje), a on z samego stresu, który wprowadzam, dostałby jeszcze bóli brzuszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Hello!! Yokasta jestes mistrz a piszesz ,że czasu brak na gotowanie:) MAGDAI jak piec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.11.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzień dobryYokasta ummm ależ pyszności Co do pechowcow w związku to u nas po równo chyba ale jednak częściej ja, choć mąż ma wpadki głównie siłowe bo on nie czuje że jest taki silny i np coś połamie przepompuje jak materac dmuchany czy koło od roweruCo do strachów to ja mieszkam na środku łąki, tu to nawet zbiry się nie zapuszczają tylko sarny pod ogrodzenie podłażą i z łakomymi minami zerkają na mój trawnik, na szczęście mam alarm, no i nie mam piwnicy bo ogrzewanie na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.11.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ciekawe jak mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Odkad mam maszynke do chleba to czesto pieke bo nic nie musze robic i brudzic rak. Wsypuje skladniki i po 3h mam gotowe ale ma to swoje wady, ciagle w chlebie czuje posmak maszynki . Dlatego uzywam czesciej do wyrabiania ciasta . Wlasnie mi sie bułeczki robią hehe . Ciasto drozdzowe tez Wam podsune, jest bajecznie proste i szybkie w wykonaniu . Uwielbiam weekendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ciekawe jak mmelisa Od wczoraj się zastanawiam ,zawsze wieczorem się pojawiała a wczoraj cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 a mi wczoraj wyszedl zakalec bo glupia zimnego mleka dodalam no to jednak PPD nie zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Moze ty nerwice masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Mmelisa dobrze że już lepiej i dbaj o siebie i odpoczywaj więcej kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Mmelisa dobrze że już lepiej i dbaj o siebie i odpoczywaj więcej kobieto obiecuje poprawe http://www.pic4ever.com/images/6asmnhy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 obiecuje poprawe http://www.pic4ever.com/images/6asmnhy.gif Bedziemy Cie pilnować .Ciekawe jak na jakiej podstawie ginekolog to stwierdził:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ide robic latte... ma ktos ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Widziałyście to???http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjecie,iId,1239842,iAId,93408,iAId,93408#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=test_a_gossip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Tak ja :)> A ja dzis szoruję wszytko:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts