Mmelisa 09.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ja pierdykam...czego to ludzie nie wymysla.... pewnie jakis zboczeniec lubiacy ogladac tylki:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Czego sie nie zrobi ,żeby celebrytą zostać:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.11.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Hej Dziewczyny - skończyłam sprzątać, dziecię spi - ja piję kawę i jadę do CH. MAGDAI jak piec??? a dziękuję - wszystko ok! ( odpukać) . Przestawiłam tak jak mi Panowie z forum kazali i ani razu alarm się nie włączył. Pierwsza przespana noc od ponad tygodnia. tak, to mialam kiedys stwierdzone jak poszlam pierwszy raz do ginekologa przepraszam Pania, ale czy Pani nie ma czasami nerwicy? ja na badania a on co inne do mnie hheehhe Mmeliska dobrze, że już lepiej - jak napisałaś o tym nagłym "ataku" to też od razu o nerwicy pomyślalam, ąle nei chciałam tak napisać wprost. Mój lekarz ogólny mi taką samą diagnozę postawił już nie raz. A ja uparta, że to z powodu "braku czasu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja tez posprzatane,obiad zjedzony,muffiny w piekarniku.Forum mieliśmy w planach jutro odwiedzić co z tego wyniknie to nie wiem,ogólnie ja ostatnio po tych sklepach mykam i nic dla siebie nie widzę. Zazdroszczę Ci " dziecię spi"-gdzie te czasy jak moje spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No oczywiście dobrze ,że piec nie wariował w nocy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.11.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 trochę go na siłę usypiam bo inaczej tak zmierzły, że się nie da. Wkładam do wózka i idziemy na spacer i jakoś zawsze zaśnie.W forum jakoś tak też średnio - tzn idę do standardowych sklepów 3-4 i więcej nie.Do M1 jadę do tk maxxa a później do EC bo tam jakoś ost fajnie było/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 My do tego TK MAXX sie wybieramy i wybrac nie umiemy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 relaksuję sie słuchając Ja tez na siłę usypiałam do 4 lat bo wieczory były masakryczne jak nie spała.Teraz też widzę ,że musiałaby się zdrzemnąć ale 5 latka na siłę już nie padnie:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.11.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 i chyba do wózka się nie zmieści Mirka ja kiedyś jeździłam często do Rybnika do Plazy na zakupy - jak mieszkałam bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ona już jako 3 latka w wózku nie jeździła.Usypialam tak ,że kladłam się do łóżka i udawalam ,że śpie i ona do 10 min z nudów też zasypiała:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja ostatnio Plaza ,focus i silesia i jedne jeansy na bieganie do przedszkola i buzka żeby do rabatu w H&mM dobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.11.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 :rotfl: dobre hahaha - mój był nauczony w wózku bo my często poza domem. A jak w domu to robiłam "noc na zawołanie" rolety na dół i było ciemno... i młody spał ale ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 .Moja jak sie urodziła to wózku nigdy nie zasypiała mogla leżeć i drzeć się godzinę i nie zasnęła- ciężkie dziecko.Potem i tak do teraz to żal jej czasu na spanie a ja jej zawsze mówie korzystaj bo przyjdą czasy ,że nie będzie Ci dane:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.11.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 a najlepsze to hasło było : "ona za mało spi i Wam nie urośnie ".A ona na kontrole wzrostu chodzi:),bo za duża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.11.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 helloł laski pleców nie czuję, poukaładałam całe drewno, jezusie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Hej a ja wróciłam z CH - i byłam w makro - piękne bombki były szklane - różniste kolory i nawet matowe białe... ceny bardzo dobre. Ale z Młodym to się nie da nic...nawet bombek kupić Reni to teraz mąż niech masuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 helloł laski pleców nie czuję, poukaładałam całe drewno, jezusie:D zdolna kobietka http://www.pic4ever.com/images/29dz8zk.gif a ja robilam pranie http://www.pic4ever.com/images/129fs916747.gif a pozniej mialam ochote na cos slodkiego, a ze nic w domu w szafkach nie ma (nie chcialo mi sie dzisiaj dupska ruszyc na zakupy), to upieklam muffinki http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts