Magda_lena85 10.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ilonka - napiszę Ci, ze ja w bunt nie wierzyłam - mimo, że do 2 lat Aniołem nie był...ale teraz to łapię się na tym, ze w domu czasem nie reaguję bo po prostu nie mam już cierpliwości. Może jak pójdzie do przedszkola to się to zmieni? ...albo będa telefony "proszę odebrać syna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.11.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 oj znam to moja ma ponad 2 lata i masakra... fochy z przytupem!! na każdym kroku... wyje jakby ją obdzierali ze skóry na każde nasze "nie"... oszaleć można i tak całe dnie... do przedszkola chodzi i tylko wtedy mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Hellol dziewczyny i przy okazji dobranoc i dobry dzien jak zawitacie rano Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Hej!!!! No cóz Wam poradze z tymi buntami.Chyba nic tylko zgodzę się z mmeliską -nie myślcie ,że to sie skończy tak szybko.To trwa i trwa i trwa itd. My tez wczoraj walka - wyszła do koscioła zrobiła 10 kroków -nogi ją bolą,później chcielismy na zakupy wyskoczyć i ona nie potrafi kurtki ubrać i 15 minut ryku.Na zakupy nie pojechałam -forma kary bo ona do sklepowego przedszkola chciała i do tego tydzień kary na bajki,komputer ( sama sobie wpisuje tytuły bajeczek) i xboxa- Ma teraz na drastycznie.Ale ten bunt to tak falami zacznie się pojawiać np.2 tyg męczarni i miesiąc spokoju..Najważniejsze nie dać się. W sumie to powiem ,że najbardziej mnie cieszy jak Ci co nie mieli dzieci a widzieli naszą w wieku 2-3 lat to zawsze hasło -ale ona rozpieszczona itp. teraz juz dzieci mają i powoli zdanie zmieniają a mnie język świerzbi :D:D:D:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.11.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dzień dobry Ja też mam w domu dwuletnią złośnicę choć ją temperuje ile sie da konsekwencją, nic tak nie działa jak bycie konsekwentnym i mała wie że może sobie wyć a i tak nic nie ugra więc skoro nic nie ugra to po co wyć, choć co jakiś czas sprawdza czy się nic nie zmieniło, choć oststnio mnie ubawiła ubrałam ją by jechać do sklepu, mała podeszła do lustra przejrzała się po czym z fochem z przytupem mówi "w tym nie idę" ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nudno by było jakby tych małych złośników na swiecie nie było :D:D. My o strój to walkę za każdym wyjściem,fryzury to samo jak juz słyszę tu masz mi zrobić tak....... a z tej strony tak........ to zawsze liczę do 10:lol2:. a poźniej i tak słyszę źle to zrobiłaś Wstała po 7 i ja jej mówie śpij jeszcze a ona ale ja bez bajek nie potrafie długo spać moge chociaz jedną taka malutką???? Uzależniona chyba juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mój likier kokosowy wyglada tak : Kokos zalałam 1/2l wódki i nie odzyskałam nawet 0,2 tej wódki :bash::bash::bash: kto ten przepis wymyślił :bash: Teraz szukam przepisu na ciasto z pijanym kokosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Kokos sie tak napił ,że oddac nie chce:DAle tyle ile się dało zalałam tym mleczkiem i wieczorem skonsumuję,może to wystarczy:D.Tylko,że wg mnie to przepis do bani jak tyle wódki poszło w kokos - to nie opłacalne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.11.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Ja się boję przepisów z internetu - nie mam aż takiej wiedzy w kwestiach gotowania (zwłaszcza pieczenia!), bo np. moja mama od razu po przeczytaniu widzi: "Coś jest nie tak z tymi drożdżami" albo: "Do niczego ten przepis, ciasto nie wyjdzie". Wolę polegać na domowych przepisach lub sprawdzonych przez znajomych (nawet na Muratorze, jak np. przepis yokasty na bagietki - na pewno w wolnym czasie wypróbuję ). Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja przepis od koleżanki dostałam,pijany kokos pojedzie do teściowej niech cos z nim zrobi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No mmemeliska nie zazdroszczę tak wspaniałego dnia:). My dziś wolne bo święto ,więc mam przedszkole w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No widzisz nawet w najgorszym dniu znajdzie się jakiś pozytyw:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) :lol2: no tak Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No widzisz nie jest źle,i jescze ile czasu zaoszczędzisz jak po nia nie pojedziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 pojedzie http://www.pic4ever.com/images/5yjbztv.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No widzę ,że dzień stał się piękniejszy :D.Możesz się przygotowywac na przyjazd mamy :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 retyy ile ja mam roboty to glowa boli..... wiec zmykam.. i tak swieci taka dziwna pustka na forum milego dnia http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 retyy ile ja mam roboty to glowa boli..... wiec zmykam.. i tak swieci taka dziwna pustka na forum milego dnia http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif No ja jak mam M w domu i młodą to na forum mało siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts