Mmelisa 11.11.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 helloł pustki bo my dzis mamy dzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.11.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Hej ja dziś ciężki dzień - zasnęłam po 4 wstałam po 9. Znów akcja piec - a ten fachowiec co robił CO " w wolny dzień nie przyjedzie". Nosz myślalam, że go rozszarpię przez telefon. Odpaliłam piec znowu i testuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 laski jeśli chodzi o bunt dzieciaków to ja doradzę - KONSEKWENCJA NAJWAŻNIEJSZA, jeśli dziecko wyczuje , ze z wami można wszystko to po was, napoczątku może byc cieżko ale jak nie postawicie na swoim to koniec, przykład dla was mój syn powiedział do dziadka, ze jest głupi, kazałam mu go przeprosić, ale oczywiscie nie chciał, juz wychodziliśmy od teściowej, syn przezwał dziadka jak go chciał na pozegnanie przytulić, słuchajcie powiedziałam patrykowi, ze będę tu na przedpokoju tak długo stać dopóki nie przeprosi, trwało to 1,5 godziny, myślałm , ze teściowa mnie udusi bo już dawno powiedział dajcie spokój i jedzcie, a ja , ze nie i dopóki nie przeprosi to będziemy tu stać, w końcu przeprosił i do dzis to pamieta, teraz powiem raz i zaraz słysze przepraszam, a gdybym uległa to miałby mnie głęboko w dupie inny przykład, jadł obiad i wszystko z talerza wyrzucił na ziemię, kazałam pozbierać, robił to godzinę, darł się, krzyczał a ja spokojnie czytałam gazetę, w końcu na maxa wkurwiony to posprzątał, wierzcie mi ja dzis do dzieci mówię raz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 wierzę - tzn ja w domu nie mam problemu z konsekwencją.Najgorzej u kogoś - młody się drze, rzuca itp - a nie każdy sobie życzy żeby dziecko się darło aż tak w jego domu i to tak długo.A wynieś się na siłę nie da czasem - w CH wychodze z nim i siedzimy w aucie aż się nie uspokoi.Ale ludzie się dziwnie patrzą hahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No ja właśnie konsekwentna jestem ,ale efektu jeszcze nie widac ,ale ja cierpliwa jestem:D Mmelisa my też flapa w oponie -oczywiście ja ostatnio autem jeździłam .-To chyba ten mój pech,z mojego "szczęścia " to jeszcze lampę myłam w sobote tzn .tylko klosz i przestała swiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Moja jeszcze jazdy w sklepie nie zrobiła.U mnie najgorzej jak tak u teścipowej robi:mad::mad::mad: wiadomo dlaczego i jak ja jestem konsekwentana to ktos mi to............................................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 u nas tak z moimi rodzicami - i jeszcze te durne hasła ich"u nich w domu dzieci nie będą się darły" wtedy w 3 sek ubieram się, młodego pod pachę i wychodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 hejka melka właściwie wystarczą 2-3 akcje ale bądzcie konsekwentne i macie spokój, jeśli nie macie siły to nie zaczynajcie bo każda akcja i wasze ustępstwo oznacza kolejną akcję jeszcze dłuższą, dziecko jest tak cholernie cwane i za każdym razem próbuje gdzie moze sie dalej przesunąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 na moją działało swego czasu cuda sadzanie w kącie... teraz już jakoś mniej nie wiem co jej się pozmieniało - wyjątkowo długo potrafi tam siedzieć i ciągle wyć, no ale jak się wydrze swoje to przeprasza... liczenie do trzech zaczęliśmy też ale jakoś średnio nam idzie - jak mówię trzy i wstaję to dopiero jest reakcja, ale też nie zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 moim dziadkowie też nie są konsekwentni, dlatego mój syn robi u nich co chce, ale przy mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 wiecie co ten tk to taka sciema, ze hej kupiłam bombki ich cena to 44 zł, zrywam metkę wcześniejszą a tam 9,9 euro:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No ja mam karę np.zakaz bajek ale ta zaczęła sie ostatnio o te kary targować.Liczenie do trzech działa.No i u mnie to już nie takie długie bunty tylko trwa juz to krócej i jestem powoli dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 nastepnego dnia pytala o prezent czy moze go otworzyc i sobie wziac skoro kolezance nie dala tez sie nie zgodzilam :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ale ja nie mam problemow z konsekwecja.. to chyba pomylka postu? tobie powiedziałam hejka a ogólnie do dziewczyn pisałam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.11.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mmeliska ,no teraz weszłam do garażu a tam opona flap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.11.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 :lol2::lol2: niezla co nie? :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts