reni1980 12.11.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ale poniedziałek powinien byc zawsze wolny, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Women.beauty ja mam mały huragan 2 letni w domu a szyję po nocach i w weekendy a daje rade biegać za Alą z laptopem w dłoni i obserwować forum wszystko da się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dokładnie,a ile córka ma lat?? Moja mała ma 3,5 roku ale u nas sytuacja się skomplikowała jak urodził się młody. Niestety okropne zachowanie jest najlepszą formą zwrócenia na siebie uwagi. Szybko się dziewczyna zorientowała, że jak jest grzeczna to nie jest na takim topie jak wtedy, kiedy robi zadymę. Tak czy owak powiem szczerze, że przy dwojgu dzieci jest o wiele trudniej, i to nie 2 razy trudniej, o wiele gorzej Nie wiem ile trzeba czasu aby wszystko poukładać, u nas jeszcze budowa dochodzi, mały to wcześniak więc też masa różńości i robi się już niezła kumulacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.11.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 i najlepiej piątek do 13 od razu w domu czyściej - tylko zostawiłam niani prasowania trochę...a tak to zawsze góra szmat leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.11.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 :wave: w końcu słońce to i może ochota do pracy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 :wave: w końcu słońce to i może ochota do pracy wróci Ciesz się ciesz bo u mnie już znikło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Moja mała ma 3,5 roku ale u nas sytuacja się skomplikowała jak urodził się młody. Niestety okropne zachowanie jest najlepszą formą zwrócenia na siebie uwagi. Szybko się dziewczyna zorientowała, że jak jest grzeczna to nie jest na takim topie jak wtedy, kiedy robi zadymę. Tak czy owak powiem szczerze, że przy dwojgu dzieci jest o wiele trudniej, i to nie 2 razy trudniej, o wiele gorzej Nie wiem ile trzeba czasu aby wszystko poukładać, u nas jeszcze budowa dochodzi, mały to wcześniak więc też masa różńości i robi się już niezła kumulacja;) No wiem jak to jest choć sama mam jedną -mam nadzieję że drugie tez będzie:D. Córka mojej koleżanki powitała siostrzyczke na świecie jak miała 3 latka -w domu mieli horror-mała biła siostre itp więc ciesz się ,że masz tylko takie przypadki:). A uwagę musza na sobie skupić takie są dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.11.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 :rotfl: Ale mi pomogły!! :lol2: Wprawdzie dopiero skończyłam pić, ale chyba faktycznie wypiję jeszcze jedną, bo dziś chyba ciśnienie wariuje. No to robimy kawkę Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 No wiem jak to jest choć sama mam jedną -mam nadzieję że drugie tez będzie:D. Córka mojej koleżanki powitała siostrzyczke na świecie jak miała 3 latka -w domu mieli horror-mała biła siostre itp więc ciesz się ,że masz tylko takie przypadki:). A uwagę musza na sobie skupić takie są dzieci:) Moja miała 4 lata jak urodziłam młodego a zachowywała się niczym druga mama we wszystkim chciała pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.11.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 to chyba będę miała jedynaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Moja miała 4 lata jak urodziłam młodego a zachowywała się niczym druga mama we wszystkim chciała pomagać dlatego ja z drugim czekalam tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To pomaaganie w wykonaniu trzylatki to czasem też dość kłopotliwe jest:D ale nie marudzę bo nie oddałabym moich czortów za żadne aniołki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To pomaaganie w wykonaniu trzylatki to czasem też dość kłopotliwe jest:D ale nie marudzę bo nie oddałabym moich czortów za żadne aniołki:yes: No własnie chociaż czasami daja popalić to i tak by się ich nie oddało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.11.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 chyba, że na weekend do babci - ale później dzwonię jak opętana i jakoś za cicho w domu, spać nie można:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 chyba, że na weekend do babci - ale później dzwonię jak opętana i jakoś za cicho w domu, spać nie można:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 No obiad mam prawie gotowy,bałagan w domu pozostał ,o 12.40 do przedszkola i nie wiem o której wrócę bo na koniec maja jakieś przedstawienie i nie wiadomo jak długo potrwa.Więc mam godzinę na ogarnięcie domku:). Dzis się przymilam młodej i ma zupkę pomidorową ,którą chce jeść 7 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dziewczynki dziękuję za kawkę Faktycznie pomogło ;)Uciekam do pracy- miłego dnia Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mirkamis - powiedz jej, że zrobiłas specjalnie dla niej - zaowocuje a mała poczuje się wyjątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.11.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A ja kawę piję i zbieram się zaraz na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mirkamis - powiedz jej, że zrobiłas specjalnie dla niej - zaowocuje a mała poczuje się wyjątkowo Taki mam zamiar,moze dzięki temu na tą religię pójdzie bez marudzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts