Ilona Agata 12.11.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja też przy kawce. Dziecko ma dzisiaj nieciekawy dzień, zaczęło się w nocy (kilka pobudek), teraz też śpi 10 minut i w krzyk . A zmęczony jak smok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja też przy kawce. Dziecko ma dzisiaj nieciekawy dzień, zaczęło się w nocy (kilka pobudek), teraz też śpi 10 minut i w krzyk . A zmęczony jak smok. Ja tak zawsze mialamjak za duzo atrakcji było w ciągu dnia albo jakaś imprezka ,wtedy wiedziałam ,że noc nie przespana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ilonko przybij piątkę, ja też ledwo na oczy patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ja też przy kawce ale w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.11.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 No właśnie wczoraj było spokojnie. Nie wiem o co chodzi? Zastaję go w różnych pozycjach: raz na brzuchu, raz na barierce, do góry nogami i w poprzek łóżeczka, wykończony, nieprzytomny, ale wiadomo, że taki wygięty nie zaśnie. Przekładam go normalnie, otulam kołderką, zasypia w jednej sekundzie, ale tylko na moment (10-15 minut) i znowu swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Właśnie czytam Twojego bloga - przemiła lektura - jak żem z wykształcenia filolog/kulturoznawca. No ale po oglądnięciu zdjęć nadziwić się Twojemu avatarowi nie mogę - kto to? Przecież Ty inaczej zupełnie wyglądasz:D Reni czy ja dobrze czytam, że Ka posiadłaś? Były fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 No właśnie wczoraj było spokojnie. Nie wiem o co chodzi? Zastaję go w różnych pozycjach: raz na brzuchu, raz na barierce, do góry nogami i w poprzek łóżeczka, wykończony, nieprzytomny, ale wiadomo, że taki wygięty nie zaśnie. Przekładam go normalnie, otulam kołderką, zasypia w jednej sekundzie, ale tylko na moment (10-15 minut) i znowu swoje . moje male zawsze zasypia z nogami na szczebelkach albo miedzy nimi albo wzdluz albo w poprzek albo do gory nogami a teraz o dziwo nakryla sie po same uszy i spi juz od godziny (zazwyczaj walcze prawie do 13tej zeby poszla do spania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 . No ale po oglądnięciu zdjęć nadziwić się Twojemu avatarowi nie mogę - kto to? Przecież Ty inaczej zupełnie wyglądasz:DTez doszłam do takiego wniosku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 tak Panno Migotko ale dopiero kupiłam, będzie u mnie chyba po nowym roku, przed świętami chyba dużo paczek i raczej nie dojdzie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ilonko ja tam mama dobra rada nie jestem ale czasami jak mojej za ciepło było to też tak wędrowała i spać nie umiała -zresztą do teraz tak ma. Ostatnio tak wędrowała ,że do zawału by nas doprowadziła bo z łóżka spadła.Wstała otrzepała się i weszła z zamkniętym oczami z powrotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.11.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mój zawsze tak wariuje przed snem, ale nie zaśnie, dopóki ktoś go nie przełoży prosto. Czasami walczymy długo. panno migotko, KA jest zamówiony, ale będzie po świętach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.11.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Reni wysłałam Ci prv czy nie Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 tego z samego rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.11.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mirkamis, to całkiem możliwe, bo cały czas jakby próbował się spod kołdry wydostać . a ja go z powrotem nią otulam . No boję się zawsze, żeby nie zmarzł . Spocony nie jest , ale ogrzewanie w pokoju włączone (ja siedzę na dole bez ogrzewania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.11.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 hmm z samego to byłoby po 5 jak wstaję ten był przed 8 a tak serio to tak ten - nie odp myślalam, ze może komuś innemu wysłałam. Jakoś dziś nie żartujesz ani nic - stało się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mirkamis, to całkiem możliwe, bo cały czas jakby próbował się spod kołdry wydostać . a ja go z powrotem nią otulam . No boję się zawsze, żeby nie zmarzł . Spocony nie jest , ale ogrzewanie w pokoju włączone (ja siedzę na dole bez ogrzewania). Spróbuj okryc go kocykiem:) .Moja ciepła od urodzenia nie lubi u nas rożek nie był używany a w łóżeczku kołderką okrywana była od świeta:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 dostałam ale nie wiem co odpisać, tzn zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości:lol2::lol2::lol2: trochę mam dziś roboty, niby mąż kupił Ka ale teraz ja muszę na niego zarobić:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.11.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 dostałam ale nie wiem co odpisać, tzn zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości:lol2::lol2::lol2: A wy jakieś tajemnice macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.11.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 :D:D:D e tam liczy się gest Reni! mój by na to nigdy nie wpadł - pewnie wish list już dawno zagubiona. Nieciekawie może być zatem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.11.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 niby mąż kupił Ka ale teraz ja muszę na niego zarobić:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts