Magda_lena85 12.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mirka dobry tekst:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.11.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ona mi tak czętso gada,ale ja i tak za każdym razem się rozczulam.Ogólnie to wziełam sobie za cel zeby to pielęgnować i zawsze tak było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.11.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Hello Yokasta czekam na te tytuły . Moja wróciła i ja jej mówię ,że mamusia ugotowala specjalnie dla niej jej ulubioną zupę a ona mnie pyta :ale dlaczego specjalnie dla mnie.Ja odpowiadam bo Cie bardzo kocham i chciałam zrobić cos żeby Ci przyjemność sprawić.No i oto co usłyszałam : Mamo ja i bez tego wiem ,że ty mnie bardzo kochasz: Jak słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 12.11.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam! Jestem u ciebie od 4 dni i jestem dopiero na 128 stronie, muszę dokładnie przeczytać wszystko bo bardzo podoba mi się u ciebie:yes: Jak tak pokolei się wszystko czyta to widać, że nie dość, że masz super gust to i cierpliwość ogromną. Wciaż ludzie zadają ci te same pytania np jaki kolor elewacji ?czy biały to biały? Ja już sama odpowiadam na głos k...a biały!!! Taras z takiego drewna .... !No ale rzeczywiście nie dziwię się bo parę godzin trzeba poświęcić na czytanie, a oczka jak u spawacza potem. Gorąco pozdrawiam> Szczerze gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.11.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mirka, pamietam pamietam, powoli bo mam cala liste postów do napisania . Cos pieknego. Ja powiedzialam bratowej, ze zycze jej zeby jej corka byla tak do niej przywiazana jak ja do mojej mamy tak naprawde to sie pozniej docenia, jako dziecko tez ale nieswiadomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.11.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) hej dziewczyny... nie mam nawet sily do nadrobienia co wy dzisiaj tutaj naklikalyscie..a jest kilka stron Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Cześć sorki ze pytam... moze ktos mi zrobic krotka recenzje o tym co bylo/jest? byly jakies fotki? zakupy? wygrane? Melliska nic z w/w. Pisałyśmy o dzieciach jak to bardzo je uwielbiamy mimo, że ciśnienie nieraz podnoszą ogólnie wczoraj mało bo Gospodyni po weekendzie zmęczona - długi weekend był to wiadomo co musiała zrobić:lol2:...nie będziemy jej męczyć. Chyba dziś syt. do normy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dzisiaj stolarz kończy listwy przypodłogowe w jadalni - tymsamym ten temat zakończony mamy Niestety nie przemalujemy podłogi ( Reni !!!!!! śłyszysz ??????????). Wycenił nam to na 110 pln za metr. Mąż by tego nie przeżył (ciagle słyszę, że nagle mi się przestało podobać a taka kasę za nią zapłaciliśmy). Poza tum stolarz powiedział, że jezeli ona była trzy lata temu olejowana to istnieje prawdopodobieństwo że jednak zacznie się łuszczyć. Więc teraz kupuję zasłony, firanki i potem zdecyduję, czy zostawiam tą pstrokaciznę czy kupuję .... wykładzinę (Reni nie denerwuj się proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela a jakie masz na oku zasłony? albo jakieś inspiracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hello!!! Magda widać ,że humor Cie nie opuszcza:rotfl:. Komputer mi się psuje ,antywirus nic nie zdziałał może haker mi się włamał. Właśnie mi sąsiadka gadała ,że ona miała problemy w weekend i to przez hakera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Pierwotnie miały być z Ikeii Aina (len). Ale stwierdziłam, ze moze być za mdło i wybrałam jednak Ritva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 helloł laski mirella ja się bardzo cieszę, ze parkiet zostaje, skoro ta usługa 110 za metr to wykładzina będzie tańsza? ogólnie wczoraj mało bo Gospodyni po weekendzie zmęczona - długi weekend był to wiadomo co musiała zrobić...nie będziemy jej męczyć. Chyba dziś syt. do normy wróci :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witam! Jestem u ciebie od 4 dni i jestem dopiero na 128 stronie, muszę dokładnie przeczytać wszystko bo bardzo podoba mi się u ciebie:yes: Jak tak pokolei się wszystko czyta to widać, że nie dość, że masz super gust to i cierpliwość ogromną. Wciaż ludzie zadają ci te same pytania np jaki kolor elewacji ?czy biały to biały? Ja już sama odpowiadam na głos k...a biały!!! Taras z takiego drewna .... !No ale rzeczywiście nie dziwię się bo parę godzin trzeba poświęcić na czytanie, a oczka jak u spawacza potem. Gorąco pozdrawiam> Szczerze gratuluję helloł Karolina ja podziwiam ludzi, którzy czytają mój wątek, tyle stron dawno bym olała:lol2::lol2::lol2: może cierpliwości aż takiej nie mam a ciągłe pytania się pojawiają ponieważ nie wszyscy całość czytają i ja to rozumiem, także mogę i 10 razy o czymś powiedzieć bo to tak naprawdę miłe jest, w każdym razie witam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela idę szukać tego słynnego parkietu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hejo Kobit:bye: Dianka ja do Ciebie.. napiszę tu bo nie wiem czy nie masz skrzynki priv zawalonej zamówieniami:D odezwała się Pani od krzeseł...niby są w drodze i do końca miesiąca będą...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hejo Kobit:bye: Dianka ja do Ciebie.. napiszę tu bo nie wiem czy nie masz skrzynki priv zawalonej zamówieniami:D odezwała się Pani od krzeseł...niby są w drodze i do końca miesiąca będą...zobaczymy To trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Parkiet znalazłam no i mnie się podoba ,chociaz wiadomo ,że czasami cos inaczej na zdjęciu wychodzi . Szkoda ,że nie widziałaś parkietu mojej koleżanki to dopiero masakra - ona zadowolona- a dla mnie wygląda to jak gumolit.:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No ja ogólnie po wizji lokalnej u koleżanki tez bym nie dała ,chociaz kiedys, gdzieś tam widziałam różne wzory i to mi się podobało. Pamietam ,że jak u niej byłam po 1 miesiącu mieszkania i juz był porysowany to stwierdziłam takie pieniądze a trwałości to nie ma, u nas jak panele porysowane to myslę a wymieni się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hejo Kobit:bye: Dianka ja do Ciebie.. napiszę tu bo nie wiem czy nie masz skrzynki priv zawalonej zamówieniami:D odezwała się Pani od krzeseł...niby są w drodze i do końca miesiąca będą...zobaczymy Oby oby mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts