london23 13.11.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Po kuchnie jadę na koniec miesiąca...trafiła się promocja:rolleyes: nastąpiła mała zmiana planów ,dodatkowo wezmę szafkę pod zabudowę lodówki i regał 40x211 razem wyniesie mnie 4000tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 W forum pusto bo ludzi brak ,czy fajnych rzeczy w sklepach .My jak juz to po 13 pojedziemy jak się młoda z przedszkola odbierze.Muszę ją też jakoś ubrać bo to modelka i lans musi być:).W sumie ona sama tam chce jechac bo lubi w tym klubie dla dzieci zostawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 w sklepach dużo - ludzi brak bo pogoda widać jaka jest.. bez kawy się nie obejdzie.W sumie byłam w 4 sklepach tylko bo " do sądu jechałam"...to nie mogę siedzieć 5 godz. Londonka - a to będziemy na fotki czekać. Sami montujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zgadzam się, Zara nie ma zawyżonej rozmiarówki . Według mnie wszystko jest takie, jakie powinno być: w innych sklepach mój rozmiar bywa za duży, a w Zarze jest akurat. Ja już kiedyś pisałam, że to jedyny sklep, w którym mogę kupować w ciemno - bez przymierzania - zawsze i wszystko w moim rozmiarze leży jak ulał (sukienki, spodnie, marynarki, kurtki). Dlatego tam nie wchodzę, bo mają szajs w nieadekwatnej cenie, a ja kupię tylko dlatego, że leży idealnie i przez to fajnie w tym wyglądam (w innych sklepach zawsze coś się nie zgadza: tu za szeroko, tam za ciasno). Hej dziewczynki - a ja dzisiaj chora . Mam nadzieję, że nie zarażę dziecka, ale chyba się nie da, skoro nie karmię piersią (nie przekazuję mu przeciwciał, tylko wirusa/bakterie - nie wiem do końca co mi jest) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Sami sami:) pochwale się na pewno jak Rein pozwoli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ilonka jak karmi się piersią to na pewno się nie zaraża , jak się nie karmi jest większa szansa zrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ilonka głowa do góry.Moja siostra karmi piersią a mały juz po miesiącu w szpitalu wylądował.Karmi do teraz a ma już prawie 11 miesięcy i nie ma miesiaca ,żeby nie było katarku,oskrzeli itp. Ja moja pół roku karmiłam a potem bebilon piła i jak dwa razy w roku załapała katar to było dobrze.Nawet lekarka zawsze mówi ona nie choruje.Więc wg mnie czy mleko mamy czy mleko modyfikowane różnicy nie ma:). Może nic nie załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Mirka tak jest jak piszesz:yes: ale Ilonce chodziło o zarażenie się synka od niej:yes: jak się karmi piersią w czasie choroby dziecko dostaje przeciwciała a nie wirusy:yes: Edytowane 13 Listopada 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirka tak jest jak piszesz:yes: ale Ilonce chodziło o zarażenie się synka od niej:yes: jak się karmi piersią w czasie choroby dziecko dostaje przeciw ciała a nie wirusy:yes: Ja dzis mam problem z koncentracją i czytaniem ze zrozumieniem -chyba przez te nerwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej dziewczyny Reniu, ja zupełnie z innej beczki, ale pytanie mam Wiem, że kupujesz czasem w Tchibo. Jak długo czekasz na przesyłkę? W zamówieniu piszą, że 4-6 dni... helloł Aniu bardzo różnie, w zasadzie termin 6 dni się nie wydłuża ale zdarza sie np 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirela wyprzedziłaś mnie bo to samo miałam się pytać jak powiesić karnisz tzn. jak wysoko wiesz, że u mnie też zasłony ritva szare dodatkowo wzięłam szare viviany jakby ritva były za ciemne zawsze można zwrócić a ja też mam gipsowe kinkiety na razie są białe i fajnie się odbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Sami sami:) pochwale się na pewno jak Rein pozwoli:rolleyes: pewno, że tak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zrobiłam babkę i mi w piekarniku na suflet wygląda:wtf: Jajko włożyłam do cargo sturlałosię i zrobiłam jajecznicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Laski a jaką macie grubość karnisza 19 czy 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 zależy chyba od ciężaru i długości wieszanych firan - ja mam cieńszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ja też mam cieńszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 wiecie co wymyśliłam... że może robotę zmienię?niby tu luz blus ( same widzicie) ale... jakoś wewnętrznie czuję, że to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.11.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 wiecie co wymyśliłam... że może robotę zmienię? niby tu luz blus ( same widzicie) ale... jakoś wewnętrznie czuję, że to nie to Rozwiń tę mysl:) jaki zawód co by to miało być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 aleś wymyśliła chciałabyś 600 zł za nockę co?:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Reni, Magda a wy jakie macie karnisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts