women.beauty 13.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Co ty chcesz od tej grzywki jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 tu ok - bo układałam ją długo i włosy po prostownicy.Na codzien nie ma tak dobrze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Magda a Ty to jakoś mocno nie schudłaś czasami i nam się nic nie przyznałaś???? Bo jak kiedyś zdjęcie pamiętam to miałaś zupełnie inną buzię, a teraz to Ty taka szczuplutka na twarzy. Ja przerabiam w Paint i wklejam z kompa. no teraz nie mam pucków aż takich haha - jak zobaczyłam jakie z Was laski to się musiałam wziąć za siebie. Najgorsze, że musze strasznie się pilnować bo nie ćwiczę - więc każde dodatkowe widać zaraz - aż się boję świąt:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Magda fajna dziewczyna jesteś nie odchudzaj się więcej:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kurka a ja właśnie miałam iść po piwko i chipsy ale jak cię zobaczyłam to :no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ok 10 - przy czym z góry zleciało ładnie - ale uda, brzuch i tyłek dalej mógłby dodatkowo . Diety nie było - tzn zaczęłam jeść śniadania i kolacje z białkiem, mało pieczywa i zero słodyczy. Zero jakiś ciastek, drożdzówek w pracy. Ze słodyczami najgorzej jest - nie umiem sobie odmówić Dzięki Londonka - ale ja wiem, że nie utrzymam aż takiej figury - tzn na pewno nie w okresie zimowym. Chyba, ze serio orbitreka uruchomię...ale mam lenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kurka a ja właśnie miałam iść po piwko i chipsy ale jak cię zobaczyłam to :no::no: ja alko w ogóle - i zero słodkich napoi - już nie pamiętam jak cola smakuje. Ale dziewczyny to nie było tak hop bo od wiosny zaczęlam - więc kg na miesiąc max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dobra zadowoliłam się szklankom wody przez ciebie wpadne w kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 żeby wyglądać tak jak większość Dziewczyn tu to bym musiała jeszcze z 2 lata nie jeść na tej focie po prostu ok - nie widać nić poniżej pasa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.11.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ja alko w ogóle - i zero słodkich napoi - już nie pamiętam jak cola smakuje. Ale dziewczyny to nie było tak hop bo od wiosny zaczęlam - więc kg na miesiąc max No właśnie a ja alko:yes: a po tym apetyt wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ja bym z chęcią piła - ale odkąd miałam problem z chyba trzustką ( a nie piłam alko nigdy nadmiernie) to nie piję nic...no może na święta ciutkę malibu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 właśnie - miałam Wam pisać 3 domy dalej zapalił się dach... pełno dymu było na ulicy. Pewnie schiza będzie pół nocy - i zaraz spr czy na pewno mam ubezpieczenie zapłacone. Tosia ja pamiętam Twoje fotki i raczej do Dziada to Ci brakuje ale w drugą stronę. I Ty chyba wysoka jesteś? ze mnie kurdupelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.11.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mirka, jesli dzisiaj zagladasz bedzie o kryminalach . Magda, ja bym przy oknie siedziala pewnie . Po pozarze o Nelli wszyscy chyba wiedza, ze z ogniem nie ma zartow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 siedziałam Yokasta - bo to ok 19 się zaczeło - dach mieli na razie papą przykry i to ona się zapaliła ... o Nelli czytałam - ale nie doczytałam, doszli od czego się zapaliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Magda, coś chyba z tv powiązane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 z tv? o qrczę tego bym nie przypuszczała. Tosia - na zdjęciu nic było nic widać serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 a ja się na fotki nie załapałam buuuuu za rzadko tu zerkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 13.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A ja polazłam kąpać dzieci i na foty sie nie zalapalam a czekalam caly wieczór, wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jutro powklejam bo Szefowej też nie ma i mi baty da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Magda dobrze prawisz, byłam w kąpieli także jutro w robocie wkleisz foty określonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts