Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Łoo matko jak ja nie znoszę prasować. Robię to na bieżąco, bo bym się pochlastała jak bym miała stać przy desce np godzinę ciurkiem. Chociaż teraz to żałuję, że do pralni małego tv nie przewidziałam. Może lepiej, nie ma kontrargumentów. Co do pralek to ja kupiłam 5 lat temu b. fajnego siemensa. 8 kg wsadu, fajne programy ( np do męskich koszul redukujący ilość zagnieceń), światełko w bębnie. Fajna jest i nie zamieniłabym na inną. Dobrze dobrany program i młodej ciuchów prasować praktycznie nie muszę.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny,

dzięki za radę odnośnie rozmiaru parki z Zary.

Maga one są ubiegłorocznej kolekcji, na allegro są już dostępne tylko małe rozmiary, niestety :(

żal straszny - tak się napaliłam na tą kurtke :(((((

Ta mi się jeszcze podoba:

http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/01/31/09/3701310939

ale ta to taka raczej na teraz a parkę chciałam mieć już na bardziej zimową pogode

Edytowane przez efi26

Hej

wiecie co mi nawet na dużym wsadzie nie zależy bo segreguję : ciemne, białe, niebiesko-zielone, pomaranczowo-czerwono-różowe, jasne inne.

Poszwy osobno i ręczniki..

Ja tez tak wlasnie segreguje a pralke mam 8 kg i prawie zawsze pełna. No ale mam tez 2-letniego ancymonka, który dba o to, zeby mamusia miała co robic ;) Dlatego w nowym domu pralnia to byla podstawa, przynajmniej nie widze tych stosów przy kazdym wejsciu do łazienki ;)

Pływanie delfinem- tez uwielbiam patrzeć :D dla mnie zanurzenie glowy pod wode jest niewykonalne, dlatego plywam tylko bezpieczną żabką ;p