reni1980 11.05.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 witaj oldzia, gdzie można zobaczyć twoją elewację? ale na taras podobno lepsza bankirai, a kolory bardzo zblizone witaj agalind, chyba sie okaże że tu prawie same kozy, hi,hi witaj saly, cieszę się że mogłam pomóc, mnie tak samo wkurzał ten problem i niewyobrażałam sobie okna w teaku u mnie, ale musze powiedzieć że mało osób przejmuje się oknem, też czasem myślałam czy to możliwe że tylko mnie to drażni, a z mojego efektu jestem bardzo zadowolona, podczas stanu surowego, co prawda niektórzy pytali dlaczego okno w kuchni jest szare?, dziś nikt o to nie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Reni Oldzia wrzuciła fotki elewacji na 81 str. na naszym benowym wątku. Reni czy Ty materace do łóżek kupujesz w ikei może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.05.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 MarJel jak wszystko co mam u góry, hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A napisz jaki materac masz, bo właśnie się zastanawiamy który wybrać. Przy najbliższym wolnym mamy jechać do I i próbować materace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A napisz jaki materac masz, bo właśnie się zastanawiamy który wybrać. Przy najbliższym wolnym mamy jechać do I i próbować materace No właśnie Reni które materace dobre w ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Nie mogę mojego jaśnie pana wyciągnąć do W-wy bo ciągle nie ma czasu, ostatnio wymyślił że on to się busem nie będzie tłukł i ma załatwić transport co by nam te klamoty przywiózł. I tak się właśnie zastanawiam że może i materace bym od razu kupiła. Teraz córka ma w pokoju z ikei i powiem że wydaje się porządny i wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.05.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dziewczyny tych materaców jest tyle , że nie powiem wam jakie mam, wiem tylko tyle, syn ma lateksowy, córka na ramie, a mój raczej półtwardy i tez ok, porównania nie mam bo zawsze w ikei kupuję, jestem zadowolona ale nie kupowałam tych najdrozszych, za mój 140 dałam chyba 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 My planujemy kupić większy materac ,160x200. No nic pomacamy, to zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.05.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 łoj sorki tez mam teraz 160, w mieszkaniu miałam 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.05.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Reni Oldzia wrzuciła fotki elewacji na 81 str. na naszym benowym wątku. dzięki MarJel:D Reni mówisz, że na taras nie bardzo:confused: hmmm , no Efilo ma i sobie zachwala:rolleyes: no to teraz znowu dałaś mi do myślenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.05.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 nie mówię ze nie można, ale bankirai chyba lepsza, zresztą laik nie odróżni bankirai od tatajuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.05.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hej dziewczynyJa kupowałm kiedyś materac w tym sklepie : http://materace.sklep.pl/szukaj?eq[producent]=11Mój się nazywał KRONOS i był materacem twardawym - ale taki chciałam - byłam bardzo zadowolona Cena w tym sklepie była średnio 20% niższa niz gdzie indziej i transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mi pozostaje tylko Ikea, bo kupuję niestandardowe łóżko z niestandardowym materacem jak na warunki angielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.05.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 ooo to bardzo gleboko ukryty z tym nie ma problemu w jakimś chodniku po kopalni zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.05.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 rere79 ja kupowałam całkiem niedawno SULTAN HAMNVIK i na to mata SULTAN TÅRSTA. Materac bardzo wysoki - wyższy niż standardowe (przynajmniej te nie z IKEA). Dość twardy, ciężki, baaaaaardzo wygodny, bo przez to, że jest twardy i gruby, nie ugina się pod ciężarem ciała. Jak się w nocy z boku na bok przewracam, to mężem nie buja jak na statku (przy poprzednim materacu, dużo niższym, tak było). reni Ty wiesz, że dopiero teraz, jak napisałaś o tym oknie w kuchni, to zerknęłam raz jeszcze na zdjęcia i zauważyłam, że jest w innym kolorze? Wcześniej zupełnie bym na to nie wpadła. Pewnie dlatego, że okno idealnie zgrywa się kolorystycznie z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 anna, dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.05.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 reni Ty wiesz, że dopiero teraz, jak napisałaś o tym oknie w kuchni, to zerknęłam raz jeszcze na zdjęcia i zauważyłam, że jest w innym kolorze? Wcześniej zupełnie bym na to nie wpadła. Pewnie dlatego, że okno idealnie zgrywa się kolorystycznie z kuchnią czyli zamierzony efekt osiągnięty, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 właśnie, właśnie materac nie może być za miękki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.05.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 dziewczyny dziś podlewając trawę zobaczyłam pierwsze źdżbła trawy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hihi, gratuluję!!! Wkońcu się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts