Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witaj oldzia, gdzie można zobaczyć twoją elewację? ale na taras podobno lepsza bankirai, a kolory bardzo zblizone

witaj agalind, chyba sie okaże że tu prawie same kozy, hi,hi

witaj saly, cieszę się że mogłam pomóc, mnie tak samo wkurzał ten problem i niewyobrażałam sobie okna w teaku u mnie, ale musze powiedzieć że mało osób przejmuje się oknem, też czasem myślałam czy to możliwe że tylko mnie to drażni, a z mojego efektu jestem bardzo zadowolona, podczas stanu surowego, co prawda niektórzy pytali dlaczego okno w kuchni jest szare?, dziś nikt o to nie pyta

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mogę mojego jaśnie pana wyciągnąć do W-wy bo ciągle nie ma czasu, ostatnio wymyślił że on to się busem nie będzie tłukł:rolleyes: i ma załatwić transport co by nam te klamoty przywiózł.

I tak się właśnie zastanawiam że może i materace bym od razu kupiła. Teraz córka ma w pokoju z ikei i powiem że wydaje się porządny i wygodny.

Hej dziewczyny

Ja kupowałm kiedyś materac w tym sklepie : http://materace.sklep.pl/szukaj?eq[producent]=11

Mój się nazywał KRONOS i był materacem twardawym - ale taki chciałam - byłam bardzo zadowolona

Cena w tym sklepie była średnio 20% niższa niz gdzie indziej i transport gratis

rere79 ja kupowałam całkiem niedawno SULTAN HAMNVIK i na to mata SULTAN TÅRSTA.

Materac bardzo wysoki - wyższy niż standardowe (przynajmniej te nie z IKEA). Dość twardy, ciężki, baaaaaardzo wygodny, bo przez to, że jest twardy i gruby, nie ugina się pod ciężarem ciała. Jak się w nocy z boku na bok przewracam, to mężem nie buja jak na statku (przy poprzednim materacu, dużo niższym, tak było).

reni Ty wiesz, że dopiero teraz, jak napisałaś o tym oknie w kuchni, to zerknęłam raz jeszcze na zdjęcia i zauważyłam, że jest w innym kolorze? Wcześniej zupełnie bym na to nie wpadła. Pewnie dlatego, że okno idealnie zgrywa się kolorystycznie z kuchnią :)

reni Ty wiesz, że dopiero teraz, jak napisałaś o tym oknie w kuchni, to zerknęłam raz jeszcze na zdjęcia i zauważyłam, że jest w innym kolorze? Wcześniej zupełnie bym na to nie wpadła. Pewnie dlatego, że okno idealnie zgrywa się kolorystycznie z kuchnią

czyli zamierzony efekt osiągnięty, bardzo się cieszę