mirkamis 15.11.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Hello!!Ja karchera mam i sobie chwalę,czyściki eko też miałam i na okna w mieszkaniu były ok wszystko super bezx smug ,ale w domu mi się nie sprawdziły.Nie wiem czy te szyby jakis powlok nie mają ale po muciu zawsze miałam same smugi. I zgadzam się z opinią ,że ilu właścicieli karchera tyle opinii.U nas w rodzinie są 3 i dwóch zadowolonych jeden na nie:). Ilonko, jak zdrówko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Hejka o jakich czyścikach eko mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.11.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dzień dobryJakie czyściki ja też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nie wiem co ma na mysli lolek ale ja te cudo szmatki http://eko-budasz.otwarte24.pl/26,CZYSCIK-DO-SZYB-CIENKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirelko, a co - mama kolezanki Soni cekiny nosi? wyczuwam sarkazm Nie, nie oceniam ludzi po wyglądzie. Ale on obrabia doope komu sie da, wchodzi w tyłek nauczycielce (żeby potem jej ją obrobic) itd. Ja jestem matką która nie czepia się nadmiernie szkoły, nie liczę ile lekcji angielskiego przepadło, nie robię o to awantury, nie prosze nauczycielki żeby to moje dziecko grało pierwsze skrzypce w wystepie klasowym, nie czepiam się nauczycielki jak córka przyniesie złą ocenę, choć lubię gotowac i kocham moją córkę - nie potrafię godzinami tylko o tym rozmawiac ... dalej mam pisać ? Po prostu sa ludzie, którzy mi nie pasuja i nie mam zamiaru w ich towarzystwie spedzac wieczoru który mogę bardzo miło spędzić z Sonia lub mężem. Nie zmuszam się, jestem szczera i dlatego nie organizuję takich pogawedek - to nie dla mnie. Wolę nalepić pierogów w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dziewczyny któraś z Was dziś pisała, że chce torebkę z Simple. Dostałam info, że od jutra do 17.11 dają rabat 20% na kolekcję jesień-zima:yes: ale w stacjonarnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nie wiem co ma na mysli lolek ale ja te cudo szmatki http://eko-budasz.otwarte24.pl/26,CZYSCIK-DO-SZYB-CIENKI wstyd się przyznać, ale ja mam ... męża Jak jeszcze zdarzy mi się jedno okno umyć, tak za dachowe się nawet nie biorę - cięzkie to ustrojstwo. Ale z ato w ogrodzie... zrobię wszystko: kopię, ryję, grabię, koszę, ścinam, plewię, przybijam, ścinam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.11.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 O zazdroszczę mój mąż chyba nigdy okien nie umył, za to w ogrodzie mi pomaga ale z nas słabi ogrodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 wstyd się przyznać, ale ja mam ... męża Jak jeszcze zdarzy mi się jedno okno umyć, tak za dachowe się nawet nie biorę - cięzkie to ustrojstwo. Ale z ato w ogrodzie... zrobię wszystko: kopię, ryję, grabię, koszę, ścinam, plewię, przybijam, ścinam.... Taki mąż to skarb.Ja mojemu po przeprowadzce i próbie umycia dachowych powiedziałam,że to jego działka . Plewić nie lubię ,kosiarke obsługuję łopata do śniegu to moja kolezanka i jako ,że my wszystko sami to jak trzeba bylo kostke w taczce wozić to bicepsy sobie wyrabiałam .Ale dumna jestem ,że pomagam i moge powiedziec to robilismy razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nie, nie oceniam ludzi po wyglądzie. Ale on obrabia doope komu sie da, wchodzi w tyłek nauczycielce (żeby potem jej ją obrobic) itd. Ja jestem matką która nie czepia się nadmiernie szkoły, nie liczę ile lekcji angielskiego przepadło, nie robię o to awantury, nie prosze nauczycielki żeby to moje dziecko grało pierwsze skrzypce w wystepie klasowym, nie czepiam się nauczycielki jak córka przyniesie złą ocenę, choć lubię gotowac i kocham moją córkę - nie potrafię godzinami tylko o tym rozmawiac ... dalej mam pisać ? Po prostu sa ludzie, którzy mi nie pasuja i nie mam zamiaru w ich towarzystwie spedzac wieczoru który mogę bardzo miło spędzić z Sonia lub mężem. Nie zmuszam się, jestem szczera i dlatego nie organizuję takich pogawedek - to nie dla mnie. Wolę nalepić pierogów w tym czasie mirella jak bym czytała o sobie, no bez tego lepienia pierogów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 to cos te pierogi pogrubiła ?? :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 helloł laski:bye: lolek dawaj te cudo do okien, dziewczyny wstyd co , żeby o takich rzeczach dowiadywać się od faceta:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 haha Mirelka nie powiem ale też się zgadzam - co prawda dziecko do szkoły nie chodzi, ale na placu zabaw jakoś mi nie zależy żeby to akurat Albik pierwszy wszedł, pierwszy zjechał - ja siedzę na ławce a dzieci się bawią.. a inne matki stoją obok i komentują które dziecko co ma kiedy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 to cos te pierogi pogrubiła ?? :P:P no tak, zeby podkreślić też ale na nie, ale chyba nie teges wyszło;) w każdym razie jak bym czytała o sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.11.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirka też jakiś wkleiła - dziś pojadę do rossmana i do kerfura może tam będzie.Mąż wrócił o 5 a miał o 1... obudził mnie i jestem całkowicie niewyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.11.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ale wczoraj mi kolezanka w pociagu opowiedziałą niezłą historyjkę:Młody jej jest w 3 klasie jak So. No i gadamy coś o balu przebierańców i ona mi mówi, że w tym roku pierwszy raz będą andrzejki. Bo w I klasie.... jak pani chciała zorganizować dyskotekę i lanie wosku to ... dostała anonim od jednego z rodziców w którym to było napisane, że to święto nie jest zgodne z nauką KK, że to świetokradztwo, podane jakieś .. "paragrafy" z jakiegoś koscielnego.... "kodeksu". A na koniec dopisek, ze jak tylko je zorganizuje, to ten rodzic zgłosi sprawe do kuratorium. Czujecie jaki czad ? Na wywiadówce pani odczytała list i poprosiła, aby rodzic się do niej zgłosił po wywiadówce.. no ale tyle go wodziała. MASAKRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 A jak temperuje moje dziecko żeby pierwsze nie było to zaliczam się do tych zlych ???Bo moja to zawsze wszystko najlepiej i pierwsza a mnie to wkurza,ale zaobserwowałam ,że to chyba taki wiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirka też jakiś wkleiła - dziś pojadę do rossmana i do kerfura może tam będzie. Mąż wrócił o 5 a miał o 1... obudził mnie i jestem całkowicie niewyspana przybij pionę, mój wrócił o 1 a miał o 22, wiec gówno co spałam, zasnęłam około 2 ale o 6 pobudka:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.11.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ale w stacjonarnym ?? w simple 20% na haslo gino rossi a do 19.11 na haslo REBEL 20% na zakupy w answear.com (oprocz kilku marek typu tommy hilfiger, peepe jeans) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.11.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mirka też jakiś wkleiła - dziś pojadę do rossmana i do kerfura może tam będzie. Mąż wrócił o 5 a miał o 1... obudził mnie i jestem całkowicie niewyspana Witaj w gronie ,spac poszłam ok 24 a przed 5 miałam pobudkę.Jestem bez sił dzisiaj a miałam tyle zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts